Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 9:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:3 (po pr.) | Olomouc – Poruba 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 0:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 03.10.2019, 17:30 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    42:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Severočeši v úvodu třetí třetiny otáčí stav zápasu, a poprvé v utkání tak jdou do vedení! Početní výhodu v branku přetavil DAVID SKUHROVEC, který tak uzavírá svůj hattrick! Asistence: Jan Vopat, Tomáš Minařík.
     
    35:54
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, na konci prostřední periody tak v Tipsport areně začínáme zase od začátku. Kotouč se za Krbečka odrazil od brusle DAVIDA SKUHROVCE, který tak má zaděláno na hattrick – 2:2! Asistence: Daniel Dej.
     
    21:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka je na světě, Litvínov přetavuje chybu domácího brankáře v gól! Krbeček zastavil kotouč za vlastní klecí a následně jej omylem naservíroval na hůl Jana Vopata, který jej nahrál DAVIDU SKUHROVCOVI. Litvínovský forvard pak bez větších obtíží překonal sparťanského gólmana – 2:1! Asistence: Jan Vopat.
     
    13:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí zkraje čtrnácté minuty odskakují do dvoubrankového vedení, přičemž i tentokrát jim k brance pomohla notná dávka štěstěny! Kotouč za brankovou čáru proklouzl z hole DAVIDA STRAKY. Asistence: Jan Krupička.
     
    04:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané svou optickou převahu přetavují v branku a už v páté minutě jdou do vedení! Mácha vybojoval kotouč v rohu a poslal jej na kruh, kde se jej po chvilkovém boji ujal OTO THEIMER. Jeho následné zakončení se štěstím proklouzlo za Herkommera – 1:0! Asistence: Jakub Červenka.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Theimer (Červenka), 14. Straka (Krupička) – 22. Skuhrovec (Vopat), 36. Skuhrovec (Dej), 43. Skuhrovec (Vopat, Minařík)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Ducháč, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.
    HC Litvínov: Herkommer (Ešler) – Minařík, Werner, Hynek, Martínek, Hocelík (A), Kuchař, Hora – Beran, Dej, Adámek, Kočárek, Vopat, Slavík (C), Iljuk, Brouček, Špaček, Krocker, Skuhrovec.

    Rozhodčí: Zeliska – Hána, Horký.

    Diváci: 97
    ocianews.com