Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 9:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:3 (po pr.) | Olomouc – Poruba 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 0:6 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:0, 1:0, 0:3)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 03.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Z mé strany je to vše, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou! (19:35:40)
     
    Je za námi utkání dorostenecké ELIOD extraligy mezi Chomutovem a Karlovými Vary. Pro zasloužené tři body si dokráčeli hosté, kteří stav duelu obrátili ve třetí části. Jedinou chomutovskou branku vstřelil Filip Döring, za hosty se prosazovali tahouni Dominik Rymon a Alexandr Remeš.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    V posledních sekundách si ještě dobrou šanci vytvořili hosté, kteří ale čtvrtou branku nepřidali. Robin Sapoušek ani následný tlak v brankovišti neskončilo brankou.
     
    58:54
    Šestašedesát sekund do konce třetí třetiny se píská icing a hra se přesouvá po icingu před branku Energie. Piráti ani neriskují hru bez brankáře.
     
    57:40
    Kupčo hledal přihrávkou před branku najíždějícího Remeše, kterému se ale jeho žabičku nepovedlo ideálně zpracovat a zakončit.
     
    56:14
    Až na levý kruh si sjel Jiří Kulich, který zakončoval na branku. Pokus chomutovského útočníka ovšem skončil jen nad brankou.
     
    55:48
    Blízko hattricku byl Dominik Rymon, jenž dostal přesnou přihrávku k pravé tyčce. Zblízka zakončoval, ale trefil jen dobře postaveného Bajgara v brance!
     
    55:08
    Hosté v plném počtu.
     
    53:54
    Hned po vhazování vjeli domácí do přečíslení, které nakonec vyřešil sám Jan Spudich. Ten na levém kruhu zakončoval k pravé tyčce, ale Štěpán Maleček si připsal další důležitý zákrok!
     
    53:45
    Následně se Energie dostala do útoku, kde byla nebezpečná. Piráti se osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    53:15
    Jiří Kulich se v pozici falešného beka pokoušel od modré čáry prostřelit Malečka, ale jeho pokus nebyl nebezpečný.
     
    53:08
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Vogel – 2 min., podrážení).
     
    52:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti naprosto laxně rozehrávají a nahazují do útoku. Energie se po vyhozeném kotouči dostala dopředu a ALEXANDR REMEŠ dostal nabídku mezi kruhy. Hostující útočník si počkal a zamířil k tyčce. Asistence: Dominik Rymon.
     
    51:08
    Z levého úhlu to nyní zkoušel Matas, který mířil na vzdálenější tyčku. Branku Chomutova se mu nakonec ale trefit nepovedlo.
     
    49:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se celkem po nenápadné akci prosazují hosté! DOMINIK RYMON vybojoval kotouč a z pozice mezi kruhy překonal Bajgara střelou o levou tyčku. Asistence: Alexandr Remeš.
     
    49:23
    Vidíme hodně nepřesný hokej a téměř vůbec se nepřerušuje. Následující branka by mohla rozhodnout, takže nechce ani jeden celek chybovat.
     
    47:57
    Po přihrávce zpoza branky se dostal jeden z hráčů domácího celku ke střele, ale ta se nepovedla a puk skončil nad brankou.
     
    46:28
    Nahození od modré čářy šikovně tečoval Tomáš Šilar, který kotouč následně ještě dojel. Maleček ale tuto situaci vyřešil bez úhony.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 35. Döring (Čech, Kulich) – 41. Rymon (Bulka, Príhoda), 50. Rymon (Remeš), 53. Remeš (Rymon)


    Piráti Chomutov: Bajgar (Malant) – Poch, Perný, Rusín, Kovár, Pöschl, Rykl, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Kulich, Svoboda, Čech, Vostiňák, Rindoš.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Jiskra) – Dorot, Houdek, Bulka, Hohl, Vogel – Remeš, Kupčo, Šlechta, Šmajda, Príhoda, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März.

    Rozhodčí: Pastier – Dyršmíd, Herles
    bahis siteleri