Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 9:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:3 (po pr.) | Olomouc – Poruba 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 0:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 03.10.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    46:55
    Technika právě vstřelila branku!
    Po tristní jihlavské rozehrávce se ke kotouči mezi kruhy dostal IVAN KORBINI a ten vymetl levou šibenici branky. Maláč neměl moc šancí a Technika je blízko vítězství za tři body. Bez asistence.
     
    32:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Odpověď domácích na sebe nechala čekat pouze krátce a je to zase jen o jednu branku. Nevšímal přistrčil puk na Hrbka, který našel před brankou MATYÁŠE SAPÍKA a domácí kapitán nasměroval svůj tým ke kontaktnímu gólu. Asistence: Martin Hrbek, Jan Nevšímal.
     
    31:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Po střele hostí vypadl Maláčovi kotouč z výstroje a na jeho brankovišti vznikla vřava. Maštalíř dostal puk před brankovou čáru, kde ho do sítě dorazil ADAM KUBOVÝ. A v potyčkách se pokračuje, budeme svědky dalšího vyloučení. Asistence: Jiří Maštalíř.
     
    16:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Naděje jihlavských hokejistů o něco stouply. Mlejnek dostal puk na Melenovského, jenž jej rychle předal JUSTU ALOJZI SOPOTNIKOVI. Slovinský forvard přejel modrou, napřáhl a střelou mezi betony překonal Geidla. Asistence: Marek Melenovský, Dominik Mlejnek.
     
    09:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Lysoněk vyhrál buly na JANA TOMANA a je to již 0:2. Dukla se tak propadá do stále větší krize, takový vstup do zápasu si určitě domácí hokejisté nepřáli. Asistence: Ludvík Lysoněk.
     
    07:18
    Technika právě vstřelila branku!
    Jihlavě ani tento vstup do zápasu nevychází. Hosté jeli potřetí během sedmi a čtvrt minuty sami na brankáře a potřetí už jsou úspěšní, když se JAKUB PLEVKA trefuje přesně mezi Maláčovy betony. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Sopotnik (Melenovský, Mlejnek), 33. Sapík (Hrbek, Nevšímal) – 8. Plevka, 10. Toman (Lysoněk), 32. Kubový (Maštalíř), 47. Korbini


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, Sapík, Macek, Hrbek, Vranka, Šabatka, Janda – Melenovský, Eremiáš, Zdarsa, Nevšímal, Sopotnik, Mlejnek, Valach, Pavelec, Jungwirth, Bulík
    Technika Hockey Brno: Geidl (Běhal) – Šplíchal, Rajzík, Kala, Vacek, Žák, Šupa, Svoboda – Nerad, Harásek, Kubový, Toman, Lysoněk, Plevka, Maštalíř, Líska, Korbini, Fornál, Závadský

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hájková, Kolář
    bahis siteleri