Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Plzeň – PZ Kladno 9:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 1:2 (kon.)
Jihlava – Technika Brno 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 9:3 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:3 (po pr.) | Olomouc – Poruba 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 0:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 03.10.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    58:12
    Nezáleží na tom, zda prohrát 2:4 nebo 2:5 nebo zdramatizovat zápas. Proto to domácí střídačka zkusí bez gólmana.
     
    58:12
    Oddechový čas také pro jihlavské hokejisty.
     
    57:28
    Střelu Ludvíka Lysoňka z těsné blízkosti branky vyráží Maláč vrchní částí těla. Možná bych se i vsadil, že kotouč se otřel o jeho helmu.
     
    56:33
    Macek si z pozice obránce najel až mezi kruhy a jeho střela skončila těsně vedle pravé tyče.
     
    56:13
    Hosté si takticky po icingu vyžádali oddechový čas.
     
    54:37
    Po pravé straně ujel Jan Toman a jeho rána na vzdálenější tyčku kousek nad ledem byla pro gólmana hodně nepříjemná. Ale Maláč vše zvládl a tvrdou střelu vyráží do bezpečí.
     
    50:08
    Další dobrá kombinace domácích, po které Jungwirth viděl na vzdálenější tyči odkryté místo. Jenže z pokleku tento prostor netrefil.
     
    49:21
    Že by ještě šance pro Duklu? Dvě minuty si jde odsedět Jan Toman za podrážení.
     
    48:46
    Pavelec viděl na levém kruhu volného Hrbka a dal mu puk. Hezká kombinace celé jihlavské pětky ale gólem nekončí, jelikož kotouč šel těsně vedle vzdálenější tyče hostí.
     
    46:55
    Technika právě vstřelila branku!
    Po tristní jihlavské rozehrávce se ke kotouči mezi kruhy dostal IVAN KORBINI a ten vymetl levou šibenici branky. Maláč neměl moc šancí a Technika je blízko vítězství za tři body. Bez asistence.
     
    35:57
    Dominik Mlejnek bude kvůli nedovolenému bránění sledovat počínání svých spoluhráčů na dvě minuty z trestné lavice.
     
    35:38
    Kotouč nyní poskakoval před Geidlovou svatyní jako horký brambor. Už to vypadalo, že ho Melenovský trkne za čáru, ale onen zlověstný úskok puku byl tím, co zapříčinilo, že stav zůstává nezměněn.
     
    32:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Odpověď domácích na sebe nechala čekat pouze krátce a je to zase jen o jednu branku. Nevšímal přistrčil puk na Hrbka, který našel před brankou MATYÁŠE SAPÍKA a domácí kapitán nasměroval svůj tým ke kontaktnímu gólu. Asistence: Martin Hrbek, Jan Nevšímal.
     
    31:40
    A právě úspěšný asistent Jiří Maštalíř jde ve na dvě minuty za hrubost.
     
    31:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Po střele hostí vypadl Maláčovi kotouč z výstroje a na jeho brankovišti vznikla vřava. Maštalíř dostal puk před brankovou čáru, kde ho do sítě dorazil ADAM KUBOVÝ. A v potyčkách se pokračuje, budeme svědky dalšího vyloučení. Asistence: Jiří Maštalíř.
     
    19:48
    Pavelec, Zdarsa i Valach operovali před brankou Geidla a nescházelo jim moc, aby dostali kotouč do branky. Nakonec se jim to i s přispěním hráčů hostí nepovedlo.
     
    17:31
    Tak došlo i na Filipa Rajzíka, respektive na jeho vysokou hůl, kterou zahrál za brankou. Jasný trest, jasné dvě minuty.
     
    17:05
    Štěpán Šabatka usedá za napadení na trestnou lavici. Ještě před tím si něco výrazně vyjasňoval s Filipem Rajzíkem, proti kterému měl předchozí kontroverzi. Vylučovat se bude na jihlavské straně.
     
    16:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Naděje jihlavských hokejistů o něco stouply. Mlejnek dostal puk na Melenovského, jenž jej rychle předal JUSTU ALOJZI SOPOTNIKOVI. Slovinský forvard přejel modrou, napřáhl a střelou mezi betony překonal Geidla. Asistence: Marek Melenovský, Dominik Mlejnek.
     
    14:59
    Ludvík Lysoněk nahodil kotouč z osy hřiště za branku, následně se puk odrazil před Maláče, který raději schoval kus černé gumy v lapačce.
     
    09:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché. Lysoněk vyhrál buly na JANA TOMANA a je to již 0:2. Dukla se tak propadá do stále větší krize, takový vstup do zápasu si určitě domácí hokejisté nepřáli. Asistence: Ludvík Lysoněk.
     
    09:00
    Vysoká hůl – toť trest pro Marka Melenovského a jihlavská přesilovka rázem končí.
     
    08:07
    Dukla si zahraje krátkou přesilovku pět na tři. Kvůli vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště usedá na trestnou lavici Jaroslav Vacek.
     
    07:45
    No, nyní může být Dukla ráda, že hosté další útok dva na jednoho nevyužili. Na modré propadl Václav Macek a útočníkovi hostí se před brankou zamotal puk mezi bruslemi.
     
    07:18
    Technika právě vstřelila branku!
    Jihlavě ani tento vstup do zápasu nevychází. Hosté jeli potřetí během sedmi a čtvrt minuty sami na brankáře a potřetí už jsou úspěšní, když se JAKUB PLEVKA trefuje přesně mezi Maláčovy betony. Bez asistence.
     
    06:24
    Michael Fornál míří na dvě minuty ven kvůli nedovolenému bránění.
     
    03:52
    Jihlavští hokejisté si nepohlídali únik soupeře a Michael Fornál jel sám na Maláče. Viděl sice, že je stíhán obráncem, ale dokázal vystřelit. Jeho pokus mezi Maláčovy betony ale neprošel.
     
    00:45
    A také jihlavské oslabení, protože na dvě minuty jde ven Václav Macek – napadení.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Sopotnik (Melenovský, Mlejnek), 33. Sapík (Hrbek, Nevšímal) – 8. Plevka, 10. Toman (Lysoněk), 32. Kubový (Maštalíř), 47. Korbini


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Vovsík, Sapík, Macek, Hrbek, Vranka, Šabatka, Janda – Melenovský, Eremiáš, Zdarsa, Nevšímal, Sopotnik, Mlejnek, Valach, Pavelec, Jungwirth, Bulík
    Technika Hockey Brno: Geidl (Běhal) – Šplíchal, Rajzík, Kala, Vacek, Žák, Šupa, Svoboda – Nerad, Harásek, Kubový, Toman, Lysoněk, Plevka, Maštalíř, Líska, Korbini, Fornál, Závadský

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hájková, Kolář
    thejrc.org