Chabarovsk – Kunlun 3:2 (kon.) | Barys – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 5:3 (kon.)
Minsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 1:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 03.10.2019, 15:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roman STARČENKO - 2:1
     
    27:49
    Barys právě vstřelil branku!
    Výbornou práci v signalizované výhodě odvedl Blacker, který se vyháčkoval mezi třemi bránícími hráči, díky čemž se hra nepřerušovala. ROMAN STARČENKO poté z nulového úhlu za brankou hledal jednoho ze svých spoluhráčů, ovšem pro hosty došlo ke smolné teči bránícího hráče, od kterého šel dnes podruhé kotouč za záda Tichomirova!
    Jordan SCHROEDER - 1:1
     
    16:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesně minutu hostům trvalo, než dokázali zužitkovat početní výhodu. Obrovskou zásluhu na tom má Šenfeld, který se mezi kruhy neunáhlil, naznačil střelu a ještě přihrával na pravou stranu, kde viděl JORDANA SCHROEDERA. Na toho pak už zívala odkrytá branka! Asistence: Anton Šenfeld a Paul Szczechura.
    Iiro PAKARINEN - 1:0
     
    06:30
    Barys právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózní situace! Tichomirov si myslel, že přikryl puk a čekal na přerušení hry. Kotouč byl ale mezi kruhy, odkud jej IIRO PAKARINEN bekhendem nahazoval na branku. Hostující gólman už nestihl zareagovat, domácí jdou do vedení!

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 7. Pakarinen, 28. R. Starčenko – 17. Schroeder (Šenfeld, Szczechura)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Blacker, Metalnikov, Dietz (C), Makljukov, Šalapov, Kleščenko – R. Starčenko (A), Knight, Pakarinen – Tangradi (A), Valk, Michajlis – Ševčenko, Šesťakov, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Asetov – Gaťjatov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Menšatov) – Orlov, Barancev (C), Mišarin, Ch. Genoway, Aljajev (A), Volčenkov – Žafjarov, Schroeder, Varnakov – Šenfeld, Belevič, Bočarov (A) – Urakov, D. Iljin, Verjajev – Varfolomejev, Szczechura, Q. Howden – Gončaruk.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Gašilov – Kučava, Sazonov

    Diváci: 5010
    thejrc.org