Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 2:5 (kon.) | Zlín – Pardubice 4:3 (kon.)
Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
5:4 (0:0, 2:3, 2:1 - 1:0)
HC Olomouc
Pátek 04.10.2019, 17:30 • Budvar aréna • turnaj O Pohár DHL • 9. kolo
Partner:
     
    63:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přecijen dnes výhra zůstane na jihu Čech! Na branku ujel ALEŠ ŘEZÁČ, který dnes odehrál parádní zápas a zaslouženě zapsal vlastní druhou branku! Jeho střela se ještě otřela o vyrážečku a pak zapadla až za Hasalova záda! Asistence: Michal Silný, Tomáš Hubata.
     
    58:04
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno, obrovská domácí radost! JAKUB ČÍŽEK dostal kotouč na pravý kruh, blíže k brance. Odsud se vydal k brance, položil si Hasalu a následně dopravil kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Aleš Řezáč.
     
    50:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující celek předchozí akce mrzet nemusí, ta nýnější totiž vyšla o něco lépe! Jan Kučera našel přihrávkou právě DAVIDA KALAČE, a ten byl tentokrát úspěšný! Asistence: Jan Kučera.
     
    44:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Parádní práce dvou českobudějovických útočníků a je srovnáno! Vojtěch Krcho ujel s JAHOREM HRACHOLSKIM do přečíslení, naservíroval přihrávku svému kolegovi, a ten střelou střelou z první poslal puk, kam potřeboval. Asistence: Vojtěch Krcho.
     
    36:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nepovedená pasáž pro domácí, povedená naopak pro Olomoucké! Michal Tomajko tentokrát vyslal do akce JAKUBA ŠTĚDRÉHO, který byl sice tísněn obráncem, přesto našel vzdálenější horní růžek na centimetr přesně! Asistence: Michal Tomajko.
     
    35:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vedení domácích ale netrvalo vůbec dlouho! MICHAL TOMAJKO si najel s kotoučem na holi do optimální střelecké pozice, chvíli jej podržel a nsáledně zamířil. Střelou ze zápěstí pak rozvlnil síťku! Asistence: Jakub Horký.
     
    34:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté i fanoušci se opět radují z vedení! Domácí bek Jakub Novák vypálil od modré čáry, přičemž do branky pak kotouč usměrnil JAKUB ČÍŽEK! Asistence: Jakub Novák.
     
    29:01
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tu vyrovnáno! Olomoučtí hokejisté se oproti první třetině výkonnostně zvedli, což potvrzují i svou první brankou. DAVID KALAČ byl na brankovišti nejpozornější a se vší vervou dotlačil kotouč až těsně za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    22:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A přecijen tu máme první gólovou trefu! Jan Janoch vypálil od modré čáry. Hasala vyrazil puk jen do míst před sebe, kde se puku ujal ALEŠ ŘEZÁČ a zavěsil nekompromisně do bližšího horního růžku! Asistence: Jan Janoch, Jakub Čížek.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 22. Řezáč (Janoch, Čížek), 35. Čížek (Novák), 45. Hracholski (Krcho), 59. Čížek (Řezáč), 64. Řezáč (Silný, Hubata) – 30. Kalač, 36. Tomajko (Horký), 37. Štědrý (Tomajko), 51. Kalač (Kučera)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Matoušek, Řezáč, Hracholski, M. Masopust, Pouzar, A. Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný (C), Krcho.
    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Bahounek, Mader (C), Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek – Kalač, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Kučera, Ministr

    Rozhodčí: Souček – Jindra, Zíka
    bahis siteleri