Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Havířov – Litomyšl 11:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 0:3 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 1:11 (kon.) | Kobra – Písek 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
konec
AZ Havířov
11:2 (4:0, 3:0, 4:2)
HC Litomyšl
Pátek 04.10.2019, 18:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    59:33
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Hosté zachytili havířovskou rozehrávku a LUKÁŠ VYTLAČIL v samostatném úniku prostřelil Atanasiadise mezi betony. Bez asistence.
     
    50:12
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    A tak se z protiútoku dočkali i hosté svého čestného úspěchu. MARTIN VEČEŘA z blízka umístil puk pod horní tyčku – 11:1. Asistence Jakub Voříšek.
     
    48:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Brankostroj AZetu pokračuje. TOMÁŠ VLČEK dostal šanci na dorážku na hostujícím brankovišti a nezaváhal. Asistence Jiří Mrkvica.
     
    47:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté chybovali ve středním pásmu a AZ náslené přečíslení 2 na 1 využívá ke vstřelení desáté branky. Pindel vyzval k zakončení MARKA REVAJE a ten střelou pod víko zakulacuje skóre na 10:0. Asistence Vojtěch Pindel.
     
    43:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté v obraně nestíhají a výsledkem je devátý gól AZetu. Vlček se prokličkoval obranou, vyzval k zakončení DANIELA TOMEČKA a ten už neměl problém poslat puk pod horní tyčku. Asistence Tomáš Vlček.
     
    41:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ sice nevyužil zbytek své přesilovky, ale chvíli poté se dočkal osmé branky. DANIEL TOMEČEK napřáhl kousek za modrou čárou a propálil Batěka. Asistence Jiří Mrkvica.
     
    38:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace havířovských končí střelou LUKÁŠE JUHÁSZE do odkryté branky – 7:0. Asistence Kevin Horváth a Fabien Kočí.
     
    31:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ využívá svou další přesilovku a zvyšuje na 6:0. První střelu ještě Batěk vyrazil, ale dorážka FILIPA BYČKOVA už byla nad jeho síly. Asistence Lukáš Juhász a Fabien Kočí.
     
    29:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zato AZ z protiakce přidává svůj pátý gól. VOJTĚCH PINDEL se dostal před Batěka a šikovně mu zasunul kotouč mezi betony. Asistence Jiří Mrkvica.
     
    18:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští měli na chvíli poskytnutou výhodu, ale vylučovat se nebude. KEVIN HORVÁTH šikovně vložil svou hůl do Ševěčkova nahození od modré a kotouč skončil u pravé tyče Batěkovy branky. Asistence: Vojtěch Ševěček a Fabien Kočí.
     
    15:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ani ne minuta uplynula a AZ už vede 3:0. Po rychlé akci se dostal na levém kruhu ke střele obránce VOJTĚCH ŠEVĚČEK a o brankovou konstrukci poslal puk do sítě. Asistence Lukáš Juhász.
     
    14:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vlček našel svou přihrávkou DANIELA TOMEČKA nebráněného na brankovišti a tak pro havířovského útočníka nebyl problém puk z první umístitk tyči marně se přemísťujícího Baťeka. Asistence Tomáš Vlček a Fabien Kočí.
     
    03:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ svou přesilovku bleskově využívá. VOJTĚCH ŠEVĚČEK dostal přihrávku na levý kruh, vypálil, Batěk nic neviděl, a puk skončil u jeho bližší tyče – 1:0. Asistence Dominik Koubek, Marek Revaj.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 4. Ševěček (Koubek, Revaj), 15. Tomeček (Vlček, Kočí), 16. Ševěček (Juhász), 19. Horváth (Ševěček, Kočí), 30. Pindel (Mrkvica), 32. Byčkov (Juhász, Kočí), 39. Juhász (Horváth, Kočí), 42. Tomeček (Mrkvica), 44. Tomeček (Vlček), 48. Revaj (Pindel), 49. Vlček (Mrkvica) – 51. Večeřa (Voříšek), 60. Vytlačil


    AZ Havířov: Atanasiadis (Kraina) – Kočí, Pavelek, Ševěček, Uhlíř, Hrček, Koubek, Thiel, Topolanský – Ivašenko, Mrkvica, Juhász, Vlček, Byčkov, Tomeček, Pindel, Revaj, Horváth, Kapitanov
    HC Litomyšl: Batěk – Drbal, Bláha, Fila, Myška, Zahradník – Svatoš, Sajdl, Hricuš, Dudek, Voříšek, Edl, Háněl, Večeřa, Vytlačil, Jakubec, Lichtag

    Rozhodčí: Novák – Gančarčík, Návrat

    Diváci: 78
    thejrc.org