NY Islanders – Washington 1:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 1:4 (kon.)
San Jose – Vegas 1:5 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Washington Capitals
Sobota 05.10.2019, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:43 T. J. Oshie - 1:2
     
    37:43
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a podruhé v utkání vedou. T. J. OSHIE se výborně zorientoval v předbrankovém prostoru a přesnou střelou bekhendem dopravil touš do vrchních pater brány. 1:2. Asistence: John Carlson a Nicklas Bäckström.
    12:27 Devon TOEWS - 1:1
     
    12:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tohle byl až neuvěřitelně šťastný gól. DEVON TOEWS nahodil puk směrem na bránu a kotouč se hned od tří hráčů kulečníkovým způsobem odrazil až do brány. Nešťastníkem okamžiku se stal Radko Gudas, který si touš do sítě srazil. 1:1. Asistence: Anthony Beauvillier a Leo Komarov.
    10:25 Jakub VRÁNA - 0:1
     
    10:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Hokejisté Washingtonu jdou do vedení! Radko Gudas ještě ve vlastním pásmu posunul puk Ellerovi, ten jej následně předal rozjetému JAKUBU VRÁNOVI, který dává ve svém druhém zápase druhou branku v sezoně. Naprosto přesnou střelou zápěstím překonal z pravého křídla Varlamova. 0:1. Asistence: Lars Eller a Radko Gudas.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 13. D. Toews (Beauvillier, Komarov) – 11. J. Vrána (Eller, Gudas), 38. Oshie (Carlson, Bäckström)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Boychuk, Leddy, Mayfield, D. Toews, Pelech, Pulock – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Dal Colle – Komarov, Brassard, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Washington Capitals: Samsonov (Holtby) – Carlson (A), Siegenthaler, Jensen, Orlov, Fehérváry, Gudas – T. Wilson, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Oshie, Eller, J. Vrána – Pánik, Stephenson, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.

    Rozhodčí: Rehman, Chmielewski – Cormier, Brisebois

    Diváci: 13 917
    thejrc.org