Kladno – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Berani Zlín
Sobota 05.10.2019, 12:00 • Budvar aréna • turnaj O Pohár DHL • 10. kolo
Partner:
     
    Utkání je za námi! Ve třetí periodě zlínští hokejisté žádné drama nepřipustili. Naopak, jednu branku přidali a vítězství pak zpečetili přesnou trefou do odkryté branky. Z tohoto utkání je to tedy vše, děkujeme za pozornost! (13:58:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Od modré čáry ještě vypálil Jaroněk, ale bez většího úspěchu. Marek Dvořák proti jeho střele povstal a do rohu kluziště ji odrazil vyrážečkou. Už se zřejmě nic nestane.
     
    59:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme definitivně rozhodnuto. Přes celé kluziště trefil odkrytou českobudějovickou branku VOJTĚCH DOBIÁŠ. Bez asistence.
     
    59:18
    Vojtěch Krcho poslal kotouč do skrumáže. Puk letěl směrem k tyči, ovšem až za brankovou čáru nezapadl. Kořének se totiž k tyči přimáčkl a nadvakrát má kotouč ve své moci.
     
    58:30
    Marek Dvořák míří na stídačku svého týmu. Předtím Michal Kořének uschoval kotouč v lapačce, tudíž se bude vhazovat po levici hostujícího brankáře a Motor to zkusí v šesti.
     
    57:40
    Motor se snaží udržet v pásmu alespoň na chvíli déle a vytvořit si tak případnou šanci. Zlínští hráči se ale prozatím dobře brání a nic nenasvědčuje tomu, že by dovolili zdramatizování utkání.
     
    56:15
    Jakub Novák dnes již poněkolikáté zkusil střelu od modré čáry. Nyní byl jeho pokus velmi razantní, ale scházelo mu na přesnosti. Kořének se tak nemusel vyrážečkou natahovat.
     
    55:24
    Michal Silný se snažil prosadit přes zlínského obránce. Zkoušel si jej obhodit, ale neúspěšně. Motor pak ale stále zůstává na kotouči v útočném pásmu.
     
    54:10
    Matouš Masopust zkusil najít skulinku mezi tyčí a Kořénekovým tělem. Bohužel pro něj se tak nestalo. A branka nepadla ani poté, co se Masopustovi spoluhráči pokoušeli o dorážku.
     
    53:48
    Vypadá to, že zlínský útočník snad bude v pořádku. Za pomoci svých dvou spoluhráčů odjíždí na střídačku. Uvidíme, zda se ještě vrátí do hry.
     
    53:48
    Sebastian Fajkus sváděl bruslařský souboj s jedním ze soupeřů. Pak byl naražen na mantinel. Nyní leží na ledové ploše a už je o něj klubíčko spoluhráčů.
     
    52:51
    Vypadá to, že po delší době má kotouč v klidu na holi také domácí tým. Uvidíme, zda se mu podaří zápas ještě zdramatizovat. Čas neúprosně beží a konec zápasu se pomaličku blíží.
     
    51:43
    Martin Baďura si na českobudějovického brankáře nepřišel ani nyní. Tentokrát se zbavil obránce domácích a svou pohotovou střelou z příklepu našel jen pohotovějšího brankáře Motoru.
     
    50:28
    David Kozubík se vytočil z rohu ledové plochy, díyk čemuž se dostal od téměř optimální střelecké pozice. Po jeho střele se Dvořák natahoval marně. Kotouč totiž jen těsně přelétl horní tyčku.
     
    49:34
    Martin Baďura se objevil v poměrně dobré šanci! Zbavil se několika domácích hráčů, aby poté vyslal nebezpečně schovanou střelu. Tu si naštěstí pro Motor Dvořák našel někde mezi svými betony, když včas zaklekl.
     
    48:44
    Jakub Novák od modré čáry vypálil ve velké rychlosti, neboť neměl moc prostoru. Trefil ale jen Lužu, který střele clonil někde mezi oběma kruhy. Zlín pak míří s kotoučem na holi na opačnou stranu kluziště.
     
    48:11
    Na opačné straně si Kořének připisuje další úspěšný zákrok. Tebntokrát lapil střelu, jež na něj šla z poměrně velké blízkosti. Bude se tedy vhazovat po pravici zlínského strážce svatyně.
     
    47:51
    Vojtěch Doibáš tentokrát zkusil své štěstí od modré čáry. Jeho pokus měl sice dobrou rychlost, nikoliv však přesnost. Dobiášův pokus tentokrát končí nad horní tyčkou.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 26. SIlný (Krcho, Pouzar) – 8. Lekeš (Jaroněk, Baďura), 13. Handl (Talafa), 47. Handl (Bednařík), 60. Dobiáš


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Řezáč, Anderle, Hracholski, M. Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Riedl, Holík, Hamrlík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Kozubík, Luža, Dobiáš, Fajkus, Baďura, Apolenář

    Rozhodčí: Lacina – Doležal, Šimánek
    ocianews.com