Vladivostok – Kunlun 2:1 (kon.) | Novosibirsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 1:4 (kon.)
Magnitogorsk – N.Novgorod 2:3 (3:4 po s.n.) | CSKA Moskva – Riga 6:1 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Spartak Moskva 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Dynamo Moskva
Sobota 05.10.2019, 14:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:27 Vladimir BRJUKVIN - 1:4
     
    45:27
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí kruté! Hosté dávají z přečíslení další gól a už vedou o 3 branky. Tentokrát se z levého kruhu prosadil VLADIMIR BRYUKVIN. Asistence: Igor Polygalov, Miks Indrašis.
    44:22 Kirill LJAMIN - 1:3
     
    44:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté už odskakují na rozdíl dvou branek! Ihned po buly vypálil KIRILL LJAMIN. S jeho ostrou střelou si Kovář neporadil, a tak se hostující hokejisté mohli opět radovat. Asistence: Andre Pettersson, Ivan Igumnov.
    31:28 Andrej An. Mironov - 1:2
     
    31:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou své vedení zpět! Ihned po buly se dostal puk k ANDREJI AN. MIRONOVOVI, který se s ničím nemazal a příklepem poslal puk na bránu. Jakub Kovář toho příliš neviděl a puk za svá záda pustil. Asistence: Vadim Šipačov, Dmitrij Jaškin.
    09:51 Anatolij GOLYŠEV - 1:1
     
    09:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají! Arťom Garejev našel zpoza brány přesně svého spoluhráče ANATOLIJ GOLYŠEVA, který bleskurychlou střelou překonal Bočarova. Asistence: Arťom Garejev, Alexandr Kučerjavenko.
    03:37 Vjačeslav KULJOMIN - 0:1
     
    03:37
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají rychlého vedení v zápase. Křížný pas nalezl přesně hokejku VJAČESLAVA KULJOMINA, který z první mířil přesně k levé tyči Jakuba Kováře. Asistence: Dmitrij Mojsejev, Arťom Volkov.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 10. Golyšev (A. Garejev, Kučerjavenko) – 4. V. Kuljomin (Mojsejev, Volkov), 32. Mironov (Šipačov, Jaškin), 45. Ljamin (A. Petersson, Igumnov), 46. Brjukvin (Polygalov, Indrašis)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (46. Gross) – I. Višněvskij, Gurkin, Mamkin, Alexej Vasilevskij, Berezin, Trjamkin, Valitov – Dawes, Dacjuk, Macek – Platt, Litovčenko, Obidin – Sexton, Bělousov, Holland – A. Garejev, Kučerjavenko, Golyšev – Ovčinnikov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, J. Zajcev, Ljamin, Mironov, Volkov, Pribylskij, Grigorjev – Jaškin, A. Petersson, Šipačov – Indrašis, Polygalov, Brjukvin – Jefremov, Mojsejev, V. Kuljomin – Igumnov, Alexejev, Muranov.

    Rozhodčí: Gamalej, Gusev – Gordenko, Sysujev
    thejrc.org