Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 4:3 (3:2 po s.n.) | Nová Paka – Mostečtí Lvi 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 3:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Nový Jičín 3:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 8:2 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 6:5 (po pr.)
Bílina – Trutnov 6:7 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:6 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 3:1 (kon.)
Kobra – David Servis 7:0 (kon.) | China Golden Dragon – Písek 2:5 (kon.) | Tábor – Kolín 2:3 (kon.)
po prodl.
DRACI PARS ŠUMPERK
6:5 (1:2, 2:1, 2:2 - 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 05.10.2019, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:58
    Draci právě vstřelili branku!
    Do samostatného úniku se dokázal dostat VLADIMIR ANTONOV, který dokázal na Jana Hlaváče vyzrát bekhendovou kličkou. Bez asistence.
     
    46:16
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A je znovu vyrovnáno! TOMÁŠ KOMÍNEK s Janem Bulínem ujížděli do přečíslení dva na jednoho, přičemž prvně jmenovaný dokázal rozvlnit síť za zády Marka Peksy. Asistence: Jan Bulín, Martin Miklík.
     
    44:00
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Proschl – 2 min., sekání).
     
    43:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak tohle je ledová sprcha pro Drtiče, ti během minuty přišli o své vedení. Adam Scheuter s TOMÁŠEM DRTILEM si mezi sebou vyměnili kotouč, přičemž druhý jmenovaný ho pak posílal za bezmocného Jana Hlaváče. Asistence: Adam Scheuter.
     
    42:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Drtiči se z vedení dlouho neradovali. Vojtěch Krejčiřík našel krásnou přihrávkou DANIELA HROCHA, který se prosazuje střelou k levé tyči Hlaváčovy branky. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Jakub Řezáč.
     
    41:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Do samostatného úniku se dostal Dominik Matula, toho dokázal perfektně vychytat Marek Peksa, jenže kotouč mu následně vypadl z výstroje a pohotovou dorážkou posílá hosty do vedení MATĚJ CHARVÁT. Asistence: Dominik Matula, Petr Jurča.
     
    38:22
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Krejčiřík – 2 min., podrážení).
     
    Tak hráči míří znovu do kabin, plexisklo bude muset být znovu usazeno!
     
    Hráči jsou již na ledě, rozhodčím a hráčům se ale nepozdává nasazení nového plexiskla, které nedrží tak jak by mělo a tak ještě vše mezi sebou konzultují.
     
    36:40
    Hráči míří do kabin, druhá třetina se dohraje po úpravě ledu a opravě plexiskla.
     
    36:40
    Po souboji u mantinelu se vysklilo plexisklo.
     
    35:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči znovu vyrovnávají stav utkání. Střelu Matěje Proschla vyrazil Peksa před sebe, poté chtěl ještě svým skokem schoval kotouč pod své tělo, jenže k puku se dříve dostal TOMÁŠ KOMÍNEK, který ho dokázal umístit do horní části branky. Asistence: Matěj Proschl.
     
    33:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává znovu do vedení. Před brankou se kotouč motal pod bruslemi několika hráčů, nejlépe pak ze vzniklé situace vyšel TADEÁŠ JAROŠ, který se jako poslední chopil kotouče a dokázal ho usměrnit přesně k pravé tyči Hlaváčovy branky. Asistence: Daniel Kabelka, Adam Kofroň.
     
    24:38
    Obrovskou šanci si vytvořili domácí! Daniel Vachutka přihrával kotouč před branku, tam byl úplně osamocený Tomáš Drtil, kterého špičkou svých betonů vychytal Jan Hlaváč.
     
    24:08
    Šumperk se dokázal dostat do velkého tlaku, vše pak vyřešil Robert Věžník, který hákoval a jede si tak odsedět dvě minuty za hákování.
     
    22:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyrovnává stav utkání na 2:2. Daniel Vachutka zpoza branky poslal kotouč před branku, tam musel Jan Hlaváč čelit několika střelám a dorážkám, na tu poslední, z hole TADEÁŠE JAROŠE, už byl však krátký. Asistence: Daniel Spratek, Daniel Vachutka.
     
    18:43
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Horák – 2 min., sekání).
     
    18:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči otáčí vývoj zápasu na svou stranu. Střelu Erika Hložánka dokázal Peksa vyrazit, jenže pak nikým nehlídaný ROMAN ČERMÁK pohotově dostal kotouč za bezmocně se přesouvajícího Marka Peksu. Erik Hložánek, Tomáš Komínek.
     
    14:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči využívají dvojnásobnou přesilovou hru a vyrovnávají tak stav utkání na 1:1. Střelu Oldřicha Horáka vyrazil Peksa pouze před sebe a PETR JURČA měl pak vzápětí lehkou situaci. Asistence: Oldřich Horák.
     
    14:17
    Šumperk bude hrát dvě minuty ve třech, Tomáš Drtil dostává dvě minuty za podrážení.
     
    12:35
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Gewiese – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Urban.
     
    08:57
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se ujímá vedení. Daniel Spratek poslal kotouč na modrou na hůl JAKUBA ŘEZÁČE, ten poté svou střelou dokázal prostřelit Jana Hlaváče v bráně. Hosté se ale ještě snaží domácí branku reklamovat, nejspíše z důvodu postavení útočícího hráče v brankovišti, protože Jan Hlaváč byl v době střely sražen k ledu, podle rozhodčích se ale vše odehrálo mimo brankoviště, takže branka je uznána. Asistence: Daniel Spratek, Dominik Pokorný.
     
    00:17
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Čermák – 2 min., hákování).

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 9. Řezáč (Spratek, Pokorný), 23. Jaroš (Spratek, Vachutka), 34. Jaroš (Kabelka, Kofroň), 43. Hroch (Krejčiřík, Řezáč), 44. Drtil (Scheuer), 64. Antonov – 15. Jurča (Horák), 19. Čermák (Hložánek, Komínek), 36. Komínek (Proschl), 42. Charvát (Matula, Jurča), 47. Komínek (Bulín, Miklík)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Peksa (Wanecki) – Kabelka, Gewiese, Řezáč, Drtil, Haloda M., Sedlák, Plhal – Muller, Scheuter, Krejčiřík, Jaroš, Vachutka, Urban, Spratek, Pokorný, Šíp, Antonov, Milfait, Hroch, Kofroň
    SHK Drtiči Hodonín: Hlaváč (Kubáň) – Věžník, Horák, Ševčík, Sedlaček, Slabý, Miklík, Čermák – Komínek, Bulín, Matula, Leška, Krejčí, Janás, Proschl, Charvát, Finsterle, Hložánek, Jurča

    Rozhodčí: Goňa – Bubela, Novotný
    ocianews.com