Mladá Boleslav – Plzeň 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Bohemians 1905 3:2 (kon.) | Jablonec – Slavia 0:2 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:1 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 06.10.2019, 15:30 • Loko Trans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům české kopané! FORTUNA:LIGA dnes pokračuje třemi zápasy dvanáctého kola, my se společně budeme věnovat jednomu ze šlágrů tohoto víkendu, v němž pátá Mladá Boleslav vyzve druhou Viktorii Plzeň. V Loko Trans Aréně vše vypukne v 15:30.
     
    FK Mladá Boleslav

    Svěřenci Jozefa Webera v dosavadním průběhu tohoto ligového ročníku před vlastními fanoušky ještě neprohráli, dnes proti Plzni zabojují o šestou domácí výhru v řadě, chybět jim ale bude Pavel Bucha, který proti Viktorii nemůže nastoupit. Na stadionech soupeřů už je to o poznání horší, jediný bodový zisk si Mladá Boleslav přivezla z Uherského Hradiště, kde remizovala se Slováckem 1:1. Minulý víkend podali Středočeši solidní výkon na půdě vedoucí Slavie, se kterou po Olayinkově trefě padli 0:1. Celek z města automobilů sahal alespoň po remíze, jenže v sedmé minutě nastavení neproměnil penaltu Muris Mešanović. Bosenský útočník si alespoň trochu spravil chuť v úterním pohárovém utkání proti Chrudimi, když se dvěma přesnými zásahy podílel na divokém vítězství 4:2 a posunul svůj tým do osmifinále, kde se Matějovský a spol. střetnou se Zlínem.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Západočeši se vezou na vlně dobrých výsledků. Rozjížděli se trochu pomaleji, v lize se ale naposledy dopustili ztráty osmnáctého srpna v Teplicích, od té doby si připsali patnáct bodů za pět vítězství s pozitivním skóre 13:3. Naposledy si svěřenci trenéra Pavla Vrby ve vyrovnaném utkání poradili s pražskou Spartou, o jedinou trefu se krátce po začátku druhého poločasu postaral již pětigólový Michael Krmenčík, který využil špatnou rozehrávku stopera Lischky. Plzeň má nyní před sebou další těžké zápasy s předními českými celky, kromě Mladé Boleslavi ji čekají ještě souboje s Baníkem Ostrava a Slavií, na kterou v tabulce ztrácí pouhopouhé tři body. Viktoria by do Loko Trans Arény měla dorazit v téměř kompletní sestavě, chybět bude pouze zraněný Aleš Čermák. Také Plzeňští figurují mezi nejlepší šestnáctkou v rámci MOL Cupu, páteční los jim přisoudil Chlumec nad Cidlinou.
     
    Poslední vzájemné utkání

    9. 2. 2019 – FK Mladá Boleslav – FC Viktoria Plzeň 1:1

    Branky: 75. Komličenko (pen.) – 37. Beauguel (Kayamba)

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Šušnjar, Chaluš, Fulnek – Hubínek, Takács (7. Tatajev) – Přikryl, Matějovský (C) (85. Mašek), Ladra (63. Paixao da Silva) – Komličenko

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Hejda (7. Pernica), Hubník (C), Limberský – Hrošovský, Procházka – Kayamba (79. Petržela), Čermák (85. Chorý), Kovařík – Beauguel
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Křapka – Budínský, Hubínek, Matějovský (C), Fulnek – Komličenko, Mešanović.
    Náhradníci: Šeda – Ladra, Hašek, Provazník, Auer, Jiří Klíma, Paixao da Silva.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Hloušek – Kalvach, Procházka – J. Kopic, Hořava, J. Kovařík – Krmenčík.
    Náhradníci: Kozáčik – R. Hubník, Kayamba, Beauguel, Chorý, Janošek, Pernica.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch – Jaroslav Kubr, Zdeněk Dobrovolný.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zazněl úvodní hvizd, zápas může začít! Výkopu se ujali fotbalisté Plzně, kteří dnes nastupují v modro-červených dresech. Jejich soupeř naopak zvolil bílou sadu.
     
    2
    S první akcí zápasu přišel Kovařík, kterému ale na hranici pokutového území ukopl míč od nohy Tatajev.
     
    3
    K vidění byl také úvodní rohový kop Viktorie. Kovaříkův centr odvrátil Pudil jen ke Kalvachovi, jehož následnou ránu z voleje v pohodě zneškodnil Stejskal.
    3. Kalvachovu střelu po závaru ve vápně vytáhl Stejskal
     
    4
    Kopic se elegantně vyhl Pudilovi a poté vypálil, jeho ránu na další roh zblokoval Tatajev.
     
    5
    Ten rozehráli hosté na krátkou vzdálenost a poté odcentroval Hořava, ale jeho nabídka zamířila přímo do rukavic Stejskala.
     
    6
    Procházka ve středu hřiště tvrdě zajel do Hubínka a může být rád, že hned na začátku utkání neviděl od arbitra Lercha žlutou kartu.
     
    7
    Lehký oblouček Kalvacha letěl na rozběhnutého Krmenčíka, před kterým však stačil balon zachytit Pudil.
     
    8
    Boleslav se poprvé vydala dopředu, na hranici šestnáctky chtěl Budínský vyslat do akce Jakuba Klímu, ovšem ten jeho záměr nepochopil, a míče se tak v pohodě zmocnil Hloušek.
     
    9
    Adam Hloušek se protáhl po levé straně a poté se štěstím dostal balon do pokutového území, odkud jej ale rychle uklidil Hubínek.
     
    10
    Hořava si dal míč daleko od nohy, čehož využil Matějovský, který rychle zareagoval a donutil záložníka Plzně k faulu.
     
    11
    Po rohovém kopu Středočechů se ke střelám dostali Matějovský a Pudil, avšak ani jedno zakončení neprošlo přes obranný val hostů.
     
    12
    Svěřenci kouče Webera se po vlažném úvodu probrali a nyní sledujeme velmi svižný fotbal. Doufejme, že brzy padne nějaká branka.
     
    13
    Po rychlé kombinaci ve středu hřiště se mohli domácí hnát dopředu, ale Procházka se stačil vrátit a čistě odzbrojit Mešanoviće.
     
    14
    Kopic prostrčil míč na Kovaříka a ten z první hledal Krmenčíka. Tato akce ale k zakončení nevedla, jelikož je mávaný ofsajd.
     
    15
    Kopic chtěl něco vymyslet směrem dopředu, avšak nikdo z jeho spoluhráčů nebyl v pohybu, a proto nakonec balon zamířil dozadu na Brabce.
     
    16
    Další postavení mimo hru v podání fotbalistů Viktorie, za obrannou linií domácích se nyní ocitl Kopic.
     
    17
    V šestnáctce se po souboji s Tatajevem poroučel k zemi Krmenčík, jenž se dožadoval pokutového kopu, ovšem ten v tomto případě nemohl být za žádnou cenu odpískán.
     
    18
    Kovařík se pokusil prodloužit prudký pas Hejdy na Hlouška, nicméně jeho nahrávka zamířila jen do zámezí.
     
    19
    Hubínek hledal svým dlouhým nákopem Mešanoviće, ale ten nakonec nebyl dostatečně rychlý na to, aby zastihl balon na hrací ploše.
     
    20
    Křapka se nepohodl s Fulnekem a jejich chyby využil Kopic. Ten poté nahrál pod sebe Hořavovi, jehož střela zpoza šestnáctky zamířila nad bránu.
    20. Hořavova střela se kroutila těsně nad břevno
     
    21
    O chvilku později to ze střední vzdálenosti zkusil Kopic a jeho rána nebyla vůbec špatná, avšak Stejskal si s ní nakonec dokázal poradit.
    21. Stejskalovi vypadla Kopicova střela z rukavic, míč si ale pohlídal
     
    22
    Další nabídka Kovaříka letěla do dobrého prostoru, ale jak Hořavovi, tak Krmenčíkovi chybělo pár decimetrů k tomu, aby na míč dosáhli.
     
    23
    Komličenko si seběhl pro balon až na polovinu hřiště, kde byl faulován Procházkou. Domácí budou moct v klidu rozehrávat.
     
    24
    Po rohu Matějovského zakončoval Daniel Pudil, jemuž však zakončení příliš nesedlo a zamířilo vysoko nad bránu.
     
    25
    Pudil chyboval v rozehrávce a jeho zaváhání napravil až Tatajev, který odhlavičkoval do bezpečí centr Kopice.
     
    26
    Hořava stáhl před šestnáctkou Plzně k zemi Fulneka a Boleslav bude mít k dispozici volný přímý kop z velmi slibné pozice.
     
    27
    Exekuce se ujal Lukáš Budínský, jenž sice překonal nadskakující zeď, nicméně Hruškovu svatyni trefit nedokázal.
    27. Nebezpečná Budínského standardka skončila těsně vedle levé tyče
     
    28
    Dobrou práci v defenzivě odvedl Hubínek, jenž předskočil Krmenčíka a poté se jím nechal faulovat.
     
    29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se zhruba po půl hodině dostává do vedení! Hloušek poslal velmi dobrý centr na zadní tyč, odkud zakončoval Hořava. Toho ještě dokázal Stejskal parádním zákrokem vychytat, ovšem na dorážku JANA KOPICE už byl krátký.
    29. Jan KOPIC - 0:1
     
    31
    Hned to mohlo být o dvě branky! Kopic se uvolnil ve vápně a poté našel sbíhajícího Kovaříka, jehož zakončení z hranice malého vápna zneškodnil Stejskal.
     
    32
    Následoval ještě rohový kop Západočechů, avšak ten žádné vzrušen nepřinesl, neboť centr Hořavy odklidil do bezpečí Komličenko.
     
    33
    Hejda dnes již poněkolikáté fauloval a může být rád, že ještě nemá na svém kontě žluté napomenutí.
     
    34
    Budínský si teď vůbec neporozuměl s Komličenkem a po jejich neshodě se balonu ujal Hloušek, jen má spoustu času na rozehrávku.
     
    35
    Po přihrávce Fulneka se o šance mohl hnát Mešanović, kterého ale před vápnem zastavil Hejda. Domácí se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, ale sudí Lerch nechal hru plynout dál.
     
    36
    Žlutou kartu dostává Marek Matějovský (FK Mladá Boleslav).
     
    37
    Boleslavští teď napadali hráče s balonem a nakonec vytlačili hosty až k jejich vápnu, kde si rozehrávku chystá gólman Hruška.
     
    38
    Kopic prodloužil míč na Krmenčíka, avšak ten se nacházel v ofsajdu, a proto nemohla být jeho akce puštěna.
     
    39
    Po narážečce s Mešanovićem branky dosáhl Komličenko, nicméně ani ruský kanonýr se nepohlídal postavení mimo hru, takže gól nemohl být uznán.
     
    40
    Nyní už bylo vše v pořádku a Komličenko se nakonec dostal až před bránu Hrušky, kde ho sice nikdo neatakoval, nicméně boleslavský útočník nepotvrdil roli obávaného střelce a hostující svatyni minul.
     
    41
    Domácí měli k dispozici rohový kop. Centr mířil na přední tyč, ale nikdo v bílém dresu ho nedokázal zasáhnout a pro míč si poté došel Hruška.
     
    42
    Tatajev viděl volného Budínského a poté mu i poslal balon, nicméně ten nezvládl obrat a míč pouze prodloužil do zámezí.
     
    43
    Komličenko svedl souboj s Brabcem, jenž se následně poroučel k zemi a hra byla přerušena, míč znovu bude náležet Plzni.
     
    44
    Je tu další faul boleslavských fotbalistů a krátce před koncem první půle uvidíme standardní situaci Viktorie.
     
    45
    Centr Hořavy si hledal Krmenčík, nicméně toho v hlavičkovém souboji předčil důrazný Tatajev.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Nikolaj Komličenko (FK Mladá Boleslav).
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi úvodní pětačtyřicetiminutovka a hráči odcházejí do kabin za stavu 1:0 pro Plzeň. Ta vstoupila do zápasu daleko lépe a v úvodních minutách svého soupeře k ničemu nepustila. Boleslav se zhruba po patnácti minutách vzchopila a začala svému soupeři lehce zatápět, ovšem ve 29. minutě poslal hosty z dorážky do vedení Kopic. Za domácí mohl chvilku před koncem poločasu srovnat Komličenko, jenž však ve své velké šanci selhal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů neudělal během přestávky žádnou změnu. Uvidíme, zda dokáží domácí fotbalisté s dnešním utkáním ještě něco udělat.
     
    46
    Žlutou kartu dostává Michael Krmenčík (FC Viktoria Plzeň).
     
    47
    Pudil vyslal dlouhý nákop na Budínského, ovšem u míče byl rychleji Hloušek, který poté vybojoval aut.
     
    48
    Matějovský chtěl vyslat do šance Fulneka, ovšem pas domácího kapitána byl příliš prudký a bude z toho jen odkop od brány.
     
    48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krátce po začátku druhé půle máme srovnáno! Mešanović se sice nedostal přes pozorného Hejdu, ale míč se poté dostal k Matějovskému a ten ho posunul na LUKÁŠE BUDÍNSKÉHO, který parádní technickou ranou překonal marně se natahujícího Hrušku.
    48. Lukáš BUDÍNSKÝ - 1:1
     
    50
    Plzeň si mohla vzít své vedení zpět! Po centru Kopice zakončoval z dobré pozice Hloušek, jenž ale Stejskala nepropálil. Následnou dorážku Procházky zblokoval na roh Pudil.
     
    51
    Roh hostů nic nepřinesl a naopak z brejku mohl udeřit Mešanović, jenž byl sám před Hruškou, avšak jeho bránu tvrdou ranou přestřelil.
    51. Hlouškova minela, Mešanovič bombou z úhlu netrefil bránu
     
    52
    Domácí jsou na koni. Nyní se dostali k několika zajímavým střelám, proti závěrečné hlavičce Fulneka už musel zasahovat i Hruška, jenž si však připsal rutinní zákrok.
    52. Budínského prudký centr našel Fulneka, hlavičku si Hruška pokryl
     
    53
    Kopicův centr si našel Krmenčík, který okamžitě pálil. Do cesty jeho rány se ale postavil Tatajev a bude z toho další roh.
     
    54
    Po něm sice nastaly v šestnáctce Středočechů menší zmatky, ovšem ty nakonec vyřešil rezolutním odkopem Pudil.
     
    55
    Po levé straně se hnal dopředu Mešanović, nicméně ten si u pokutového území příliš předkopl míč a poté už ho na hrací ploše nezastihl.
     
    56
    Kopic sklepl míč pod sebe na Hořavu a ten pálil z první. Jeho pokus znovu trefil Tatajeva a odražený balon následně odkopl před Řezníkem Křapka.
     
    57
    Komličenko se štěstím propasíroval míč na Klímu a ten poté hledal Mešanoviće, jenž byl zcela sám před bránou, ovšem na balon o kousek nedosáhl.
     
    57
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jakub Fulnek, přichází Jiří Klíma.
     
    58
    Jan Kopic se pokusil obehrát Křapku, jenže ten byl při bránění pozorný a nedovolil svému soupeři projít do šestnáctky.
     
    59
    Mešanović byl sice tvrdě dohrán Procházkou, nicméně dle názoru hlavního arbitra se jednalo o povolený zákrok, takže hra plyne dál.
     
    60
    Kovařík poslal balon pod sebe na Hořavu, ten si balon zasekl a následně vypálil, jenže jeho střelu znovu zblokoval Tatajev.
     
    61
    Na hrací ploše nyní zůstává ležet Jan Kovařík. Ten si zřejmě přivodil nějaké zranění při předchozí akci a vypadá to, že se bude muset střídat.
     
    61
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Joel Ngandu Kayamba.
     
    63
    Budínský chtěl přenést hru doleva na Jiřího Klímu, ale jeho pas byl příliš krátký a balon pro sebe uzmul Řezník.
     
    64
    Jiří Klíma napřáhl ke střele zpoza šestnáctky, ale rána mu příliš nesedla a Hruška míč bez problémů lapil.
     
    65
    Po dlouhém autu Pudila dvakrát zakončoval Jiří Klíma, avšak ani jeden jeho pokus neprošel přes shluk těl, který se nacházel před ním.
     
    66
    Po rohovém kopu Hořavy hlavičkoval z dobré pozice Krmenčík, ovšem s jeho zakončením neměl Stejskal sebemenší starosti.
     
    67
    Hráč Plzně se sedmičkou na zádech si vzal na starosti i další rozehrávku od rohového praporku, nicméně tentokrát nikoho ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    68
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Tomáš Ladra.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Lukáš Kalvach (FC Viktoria Plzeň).
     
    69
    Křapka našel svým centrem Komličenka a ten ještě chtěl sklepnout míč na Ladru, avšak místo toho odevzdal balon Brabcovi.
     
    70
    Hubínek si teď neporozuměl s Ladrou a díky jejich neshodě se hosté zcela zadarmo dostali k balonu.
     
    71
    Kopic našel ve vápně volného Kalvacha a ten znovu zkusil své štěstí, avšak Stejskal díky včasnému zásahu všudypřítomného Tatajeva zasahovat nemusel.
     
    72
    Kayamba vyslal dopředu Řezníka a ten poté dostal balon do šestnáctky, jenže Stejskal vyběhl z brány a míč si stáhl ze vzduchu pro sebe.
     
    73
    Po delší době se dopředu dostala také Boleslav, nabídku Jiřího Klímy zblokoval na roh Hejda.
     
    74
    Po zásahu jednoho z obránců Plzně se hlavní sudí radil s videem, zda se nejednalo o hru rukou, nicméně to se nepotvrdilo, a následovat tak bude jen další roh.
     
    75
    A málem z toho byl gól! Nejprve se Plzeň sice ubránila, ovšem Pudil poté vrátil míč do pokutového území, kde se sám před bránou zjevil Jiří Klíma. Ten ale nezachoval klid a z otočky bránu minul.
     
    76
    Budínský měl na pravé straně hodně prostoru k centru, avšak ten se mu vůbec nepovedl a balon opustil hrací plochu.
     
    77
    Na dnešní utkání si našlo cestu 4215 diváků.
     
    78
    Podobně jako Budínský si o chvíli později počínal Ladra, jenž se sice prodral přes Hlouška, avšak poté balon do vápna už nedostal.
     
    79
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Tomáš Chorý.
     
    80
    Na oblouček Kalvacha si zabíhal Řezník, před kterým ale stačil zasáhnout dobře postavený Pudil.
     
    81
    Budínský krásným pasem našel Komličenka, ten si balon zpracoval a poté pálil z otočky, ovšem jeho ránu zblokoval Brabec.
     
    82
    Další dlouhý aut namířil do šestnáctky Pudil, avšak tentokrát byl nejvýše Brabec, jenž uklidil míč do bezpečí.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Daniel Pudil (FK Mladá Boleslav).
     
    84
    Po faulu na Chorého bude Plzeň zahrávat volný přímý kop z velmi nebezpečné pozice. Toto může být klíčový moment utkání.
     
    85
    Standardku si vzal na starosti Lukáš Kalvach, jenž však vůbec netrefil bránu, a s dobrou šancí tak nenaložil úplně optimálně.
    85. Kalvachově standardce chyběl do brány metr
     
    86
    Komličenko se pokusil prolétnout skrz obranu hostů, avšak stopku mu dobrým obranným zákrokem vystavil Brabec.
     
    86
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Dominik Hašek.
     
    87
    Hořava se dostal pod tlak Matějovského a Tatajeva a nkonec musel být rád, že ruskému stoperovi Boleslavi byl odpískán nedovolený zákrok.
     
    88
    Západočeši nejsou očividně s remízovým stavem spokojení a nyní se snaží zvrátit výsledek na svou stranu. Povede se jim zvítězit?
     
    89
    Kayamba to zkusil zpoza vápna, ale jeho střela nebyla moc povedená a Stejskal si připsal snadný zákrok.
     
    90
    Chorý elegantní patičkou prodloužil míč na Řezníka, před kterým na poslední chvíli shrábl balon pro sebe Stejskal.
     
    90
    Jiří Klíma byl faulován ve vápně brankářem Hruškou a bude z toho penalta pro Boleslav!
    90. Hruška zasáhl, ale složil i Klímu a sudí pískl spornou penaltu
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Tomáš Chorý (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny dvě minuty.
     
    90+2
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Balon si na penaltový puntík postavil tradiční exekutor NIKOLAJ KOMLIČENKO, který poslal míč do protipohybu Hrušky a posílá svůj tým do vedení!
    90+2. Nikolaj KOMLIČENKO - 2:1
     
    90+4
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Tomáš Hořava, přichází Jean-David Beauguel.
     
    90+4
    Nyní už musí hosté vrhnout všechny své síly do útoku. Podaří se jim ještě vyrovnat?
     
    90+5
    Plzeň měla v závěru ještě rohový kop, jenže z něj nic důležitého nevzniklo a naopak do brejku postupoval Ladra, jenž se ale ke střele nakonec nedostal.
     
    90+6
    Tak ještě tu byl další roh Vrbových svěřenců. Po nabídce Kopice se natahoval Chorý, jenže k míči se nedostal.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a z velkého vítězství se nakonec radují fotbalisté Mladé Boleslavi. Ti vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně a odměnou jim byla krásná branka Budínského. Následně jsme byli svědky velmi vyrovnaného utkání, které nakonec rozsekl až pokutový kop v nastavení. Toho se ujal ruský snajpr Komličenko, jenž přesnou ranou přisoudil tři body svému celku.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:10.
     
    Ode mě je to z Mladé Boleslavi vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (17:34:05)

    Jáchym Tůma

    Branky: 48. Budínský (Matějovský), 90+2. Komličenko (pen.) – 29. J. Kopic

    Karty:   36. Matějovský (MBL), 45. Komličenko (MBL), 83. Pudil (MBL) – 46. Krmenčík (PLZ), 68. Kalvach (PLZ), 90+1. Chorý (PLZ)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:10.
    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Jakub Klíma, Tatajev, Pudil, Křapka – Budínský (86. Hašek), Hubínek, Matějovský (C), Fulnek (57. Jiří Klíma) – Komličenko, Mešanović (68. Ladra).
    Náhradníci: Šeda – Ladra, Hašek, Provazník, Auer, Jiří Klíma, Paixao da Silva.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Hloušek – Kalvach, Procházka – J. Kopic, Hořava (90+4. Beauguel), J. Kovařík (61. Kayamba) – Krmenčík (79. Chorý).
    Náhradníci: Kozáčik – R. Hubník, Kayamba, Beauguel, Chorý, Janošek, Pernica.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch – Jaroslav Kubr, Zdeněk Dobrovolný

    Diváci: 4215
    thejrc.org