Třinec – K. Vary 4:3 (po pr.) | Liberec – Olomouc 2:0 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:7 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 6:5 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 06.10.2019, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Godla pochopitelně zůstává na hráčské lavici, Kladno v šesti a prázdnou brankou!
     
    58:51
    Nahození z půlící čáry končí u Štěpánka, logicky přichází oddechový čas kladenských Rytířů.
     
    54:59
    Naděje Kladna klesají stále níže a níže. Na trestnou lavici totiž znovu míří Ladislav Zikmund (KLA), který obdržel dvě minuty za podrážení.
     
    53:46
    Čtvrtá pardubická formace mohla rozhodnout! Matěj Blümel nejprve přestřelil, kotouč se následně odrazil do brankoviště, kde došlo k velkému závaru. Godla chytal vleže, dvě rány schytali kladenští obránci, puk ale brankovou čáru nepřešel!
     
    51:22
    S domácími to vypadá ještě lépe, neboť si Pardubice znovu zahrají v početní výhodě. Štěpán Bláha (KLA) si může odpočinout za katrem, na vině je nedovolené bránění.
     
    47:06
    Je tu vyloučení na straně Kladna, za sekání při průniku do útočného pásma dostává dvouminutový trest Jaromír Jágr (KLA). Šance pro Dynamo přiblížit se tříbodovému zisku ještě o krok více.
     
    46:11
    Po reklamní přestávce před vhazováním se do drobné potyčky pustili Ladislav Zikmund (KLA) a Patrik Poulíček (PCE). Oba si odnáší po dvou minutách za hrubost.
     
    40:00
    Po závěrečné siréně dostává menší trest za podrážení kladenský Tomáš Redlich (KLA). Třetí dějství začne Kladno ve čtyřech.
    38:16 Jaromír JÁGR - 3:2
     
    38:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenská osmašedesátka koriguje na rozdíl jediného gólu! JAROMÍR JÁGR zamíchal na pravé straně s kotoučem a ranou na vzdálenější tyč vrací Rytíře zpátky do hry – 3:2! Asistence: Brady Austin a Ladislav Zikmund.
     
    37:51
    Dnes poprvé uvidíme hru čtyři na tři. Za podrážení míří na lavici hanby Johan Harju (PCE). Hosté mají šanci dostat se zpět do zápasu.
     
    36:24
    Začínají pracovat nervy na obou stranách, za drobnou potyčku dostávají vzájemný trest Martin Látal (PCE) a Jakub Hajný (KLA). Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    33:57
    Dynamo hrálo v šesti a bude za to pykat. Chvilku uvidíme hru čtyři na čtyři, po čtyřech vteřinách půjde Kladno do přesilové hry.
     
    33:57
    Stoprocentní příležitost měl po hrubici pardubické defenzívy Zikmund, který stál před gólmanem, jenže ani po zamíchání kotouče Jakuba Štěpánka neprostřelil!
     
    32:37
    Patrik Poulíček se mohl znovu zapsat do střelecké listiny, po pasu Kusého ale Godlu neprostřelil. Neujala se ani nebezpečná dorážka Denise Kusého!
     
    32:01
    Navíc k tomu budou mít další slušnou příležitost. Ondřej Smetana (KLA) dostává menší trest za držení, Pardubice si zahrají první přesilovou hru v utkání.
    31:11 Patrik POULÍČEK - 3:1
     
    31:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté nyní předvedli hodně nedůrazné vyhození z obranné třetině a jsou za to krutě potrestáni! Denis Kusý předložil puk na hokejku PATRIKA POULÍČKA, jenž rychlou ranou umístil puk do šibenice kladenské branky – 3:1! Asistence: Denis Kusý a Jan Kloz.
    24:38 Marek HOVORKA - 2:1
     
    24:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou ztracené vedení zpět na svoji stranu! Pardubice dokázaly svého soka zatlačit v jeho obranné třetině, na modrou čáru dostal nabito Jan Zdráhal. Jeho střelu ještě před brankou tečoval MARTIN LÁTAL a poslal tím Dynamo podruhé v utkání do vedení – 2:1! Asistence: Jan Zdráhal a Johan Harju.
    20:34 David STACH - 1:1
     
    20:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Fantastický vstup do druhé třetiny předvedli kladenští Rytíři! Jaromír Jágr ujel všem na levé straně útočného pásma, natlačil se až před branku, kde jeho práce dokonal DAVID STACH – 1:1! Asistence: Jaromír Jágr.
     
    16:48
    Poměrně dlouho bylo Dynamo pod silným tlakem, největší šance však přišla až po skončení oslabení! Jakub Strnad odražený puk do poloprázdné branky nezametl, přestřelil!
     
    14:48
    Po komerční přestávce uvidíme úvodní přesilovou hru a to na straně Kladna. Tomáš Kaut byl při postupu na branku zahákován Markem Hovorkou (PCE), který dostává menší trest.
     
    14:15
    Radoslav Tybor vs. Denis Godla 0:3! Slovenský souboj jeden na jednoho znovu zvládl lépe brankář Rytířů, Tybor mu roztáhl nohy a snažil se zasunout kotouč přímo mezi ně. Godla ale sklapl betony včas a podruhé v zápase puk za svá záda nepustil!
     
    08:48
    Z ničeho nic ale Patrik Machač trefuje levou tyčku Štěpánkovy branky! Domácí nyní měli z pekla štěstí.
     
    05:58
    Radoslav Tybor měl již druhou gólovku, od půlící čáry postupoval sám na gólmana, jenže ani tentokrát neuspěl. Jeho střelu slovenský brankář dokázal vyrazit!
    05:07 Denis KUSÝ - 1:0
     
    05:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté jsou za velkou aktivitu v úvodních minutách odměněni tím nejlepším způsobem! Nastřelený puk od levého mantinelu se po odrazu dostal až na hokejku DENISE KUSÉHO, který z první trefil puk za záda přesouvajícího se Godly – 1:0! Asistence: Patrik Poulíček a Jan Zdráhal.
     
    00:36
    Obrovskou šanci hned v první minutě měl pardubický Radoslav Tybor! Po perfektní práci Eklunda před ním doslova zívala prázdná branka, nakonec se rozhodl kotouč zaseknout a střílet až se zpožděním. V nejdůležitější moment mu ale do střely vlétl jeden z kladenských hráčů, který zabránil de facto jisté brance.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Kusý (Poulíček, J. Zdráhal), 25. Látal (J. Zdráhal, Harju), 32. Poulíček (Kusý, J. Kloz) – 21. Stach (Jágr), 39. Jágr (Austin, Zikmund)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář, Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Hrádek – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Harju, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček – Machač, Blümel, Matýs.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Smetana, Barinka, Zelingr – Zikmund, Stach, Jágr – J. Strnad, Machač, Redlich – O'Donnell, T. Kaut, Valský – Š. Bláha, Melka, Hajný.

    Rozhodčí: Pešina, Obadal – Jindra, Zika

    Diváci: 9241
    ocianews.com