Třinec – K. Vary 4:3 (po pr.) | Liberec – Olomouc 2:0 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:7 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 6:5 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
0:7 (0:3, 0:2, 0:2)
Berani Zlín
Neděle 06.10.2019, 17:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Jakub ŠLAHAŘ - 0:7
     
    58:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přečíslení tři na dva končí dalším gólem v brněnské síti. Antonín Honejsek přenechal v mezikruží kotouč JAKUBU ŠLAHAŘOVI, který se přesně trefil do pravého horního rohu. Asistence: Antonín Honejsek.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2 min., držení).
     
    51:27
    Lev dostal přihrávku do středového kruhu, a mohl se tak dostat do brejku. Hned po převzetí puku byl však zahákován. Na trestnou lavici míří hostující obránce Ferenc.
    49:30 Jakub HERMAN - 0:6
     
    49:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín přidává branku v přesilové hře. Povedenou souhru na jeden dotyk zahájil na modré čáře David Nosek. Od něj pak kotouč putoval na pravý kruh k Jiřímu Ondráčkovi, který z první našel JAKUBA HERMANA v mezikruží. Ten tuto kombinaci zakončil střelou k odkryté pravé tyči. Asistence: Jiří Ondráček, David Nosek.
     
    49:04
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Bartejs – 2 min., sekání).
     
    38:00
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., držení).
    32:39 Antonín HONEJSEK - 0:5
     
    32:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pavel Kubiš se chopil puku na levém křídle, objel branku a přihrál ANTONÍNU HONEJSKOVI, který už čekal u levé tyčky brněnské branky. Druhý jmenovaný měl před sebou odkrytou bránu a nasměroval kotouč nad přemísťujícího se brankáře. Asistence: Pavel Kubiš, Jan Dufek.
     
    29:56
    Horký si obhodil Freibergse a dostával se do brejku. Právě v něm jej zlínský útočník podrazil, za což také dostává dvouminutový trest.
     
    27:51
    Střídání v týmu HC Kometa Brno: ze hřiště odchází Karel Vejmelka, přichází Lukáš Klimeš.
    27:51 Jakub ŠLAHAŘ - 0:4
     
    27:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    A právě Štěpán Fryšara s Michalem Popelkou byli u zrodu další zlínské gólové akce. Po přechodu do útočného pásma poslal druhý jmenovaný zadovku na JAKUBA ŠLAHAŘE, který z mezikruží trefil horní tyčku, od níž se kotouč odrazil až za Vejmelkova záda. Asistence: Michal Popelka, Štěpán Fryšara.
     
    21:25
    Plekancovu střelu z pravého křídla vyrazil Huf pouze k pravé tyčce, kde se Brněnští dostali k okamžitému zakončení. V této situaci však fauloval zlínský útočník Okál, který tak dostává menší trest za hákování.
    16:33 Antonín HONEJSEK - 0:3
     
    16:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí obrana ve svém pásmu nezpracovala kotouč, čehož využil Dufek. Ten nahrál ANTONÍNU HONEJSKOVI do druhé vlny. Ten měl tak dost času připravit si střelu, položit brankáře a zakončovat pod horní tyčku. Asistence: Jan Dufek, Dalibor Řezníček.
    16:23 Jakub FERENC - 0:2
     
    16:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín střelou JAKUBA FERENCE z mezikruží k pravé tyčce navyšuje své vedení. Asistence: Michal Popelka.
     
    13:46
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Pavel Jenyš – 2 min., podrážení).
    04:44 Štěpán FRYŠARA - 0:1
     
    04:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují při vlastním oslabení. Mueller ztratil puk ve vlastním pásmu a rozehrávky se tak chopil domácí brankář, jenž si pro puk dojel. Nahrávka na obrannou modrou čáru mu ale nevyšla a přihrál přesně na hokejku ŠTĚPÁNA FRYŠARY, kterému nečinilo problém poslat puk do zcela prázdné brány. Asistence: Bez asistence.
     
    04:19
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Fryšara, 17. Ferenc (Popelka), 17. Honejsek (Dufek, Řezníček), 28. Šlahař (Popelka, Fryšara), 33. Honejsek (Kubiš, Dufek), 50. Herman (J. Ondráček, Nosek), 59. Šlahař (Honejsek)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (28. Klimeš) – O. Němec (A), Svozil, Štencel, Pyrochta, Bartejs, Gulaši, Malec – Mueller, P. Holík, Zaťovič (C) – L. Horký, Plekanec (A), Plášek ml. – Lev, Hruška, Orsava – Jenyš, Kusko, Kucsera.
    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Freibergs, Gazda, Řezníček, Hamrlík – Dufek, Palmberg, Köhler – Okál, P. Sedláček, Herman – J. Ondráček, Honejsek (A), Kubiš – Šlahař, Popelka, Fryšara.
    thejrc.org