Arsenal – Bournemouth 1:0 (kon.) | Manchester City – Wolverhampton 0:2 (kon.) | Southampton – Chelsea 1:4 (kon.)
Newcastle – Manchester Utd. 1:0 (kon.)
konec
Manchester City
0:2 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 06.10.2019, 15:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den všechno. Věřím, že jste si wolverhamptonské překvapení užili a zase někdy u Premier League! (17:03:57)
    Dvougólový hrdina dnešního utkání
     
    Geniální výkon hostujícího Wolves přináší tři body na hřišti favorizovaného celku, který doma jen tak neprohrává. Skvělá obranná hra a zabijácké protiútoky v podobě rychlého Adamy Traorého byly klíčem k úspěchu dosud patnáctého (!) celku Premier League.

    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+4. Adama TRAORÉ - 0:2
     
    90+4
    Wolves právě vstřelili branku!
    Parádní pohádka a skvělý příběh je dokonán! ADAMA TRAORÉ dostal naprosto podobný míč od Jiméneze a dostal se po pravé straně až do šestnáctky. Edersona poté překonal parádním zakončením po zemi k pravé tyčce, Wolves právě předvedli jedno z největších překvapení letošního ročníku!
     
    90+3
    Domácímu celku se nedaří projít, vůbec nevědí jak. Sterling neuspěl na levé straně, ale i tak se míč nakonec dostal k Agüerovi. Ten ale zakončoval po zemi jen vedle branky.
     
    90+2
    Agüero zpracoval míč pro Jesuse, který před vápnem střílel jen do bránících hráčů. Po rohovém kopu přišla nepřesná hlavička vedle branky, tohle Wolves berou.
     
    90+1
    Hosté nyní obětavě odvrátili míč na pravé straně vápna a místo rohu se bude zahrávat jen aut. Mezitím bylo nahlášeno, že se utkání prodlouží o minimálně pět minut!
     
    90
    Ale nyní jim uškodil naprosto zbytečný faul Nicoláse Otamendiho na útočné polovině. Pokračovat se tak bude rozehrávkou hostů z hloubi hřiště.
     
    89
    Menším faulem si nyní hosté pomohli na polovině hřiště poté, co se jeden z hráčů pokoušel rychle dostat za obranu. Cityzens hned rozehrávají, moc času nazbyt nemají.
     
    88
    Centrovaný míč z levé strany se sice dostal do vápna, ale bránící hráči Wolverhamptonu byli opět pozorní a hned jej odkopli do bezpečí. Sledujeme napínavý závěr duelu!
     
    87
    Míč vletěl do šestnáctky, ale hlavní sudí tam viděl nějaký prohřešek a ukazuje směrem k brance Edersona. Tohle hostujícímu celku nyní sedí, uvidíme první výhru Wolves proti Cityzens od roku 2010?
     
    86
    João Moutinho šel nyní po míči, ale před vápnem trefil jen nohy Bernarda Silvy. Portugalský fotbalista vidí žlutou kartu a uvidíme solidní standardní situaci.
     
    84
    Rúben Neves nyní zastavil jasným faulem na útočné polovině akci Cityzens a od sudího vidí žlutou kartu, jako první hráč Wanderers v tomto utkání!
     
    83
    Akce domácích byla zakončena přihrávkou před vápno, kde chtěl zakončovat Sterling. Hned u něj byl ovšem bránící hráč, který jej o balon obral.
     
    82
    Gabriel Jesus chtěl hned srovnat, ale jeho zakončení hlavou k tyčce se do branky nakonec nedostalo. Bude z toho nakonec jen aut pro domácí fotbalisty.
    80. Adama TRAORÉ - 0:1
     
    80
    Wolves právě vstřelili branku!
    Ukázkový protiútok hostujícího celku odstartoval pořádnou euforii v sektoru fanoušků Wolves! Jimenéz parádně vedl míč po levé straně, kde obešel nejednoho hráče a předložil míč pro ADAMU TRAORÉHO. Ten si počkal na Edersona a po zemi jej k tyčce prostřelil! Asistence: Raúl Jiménez.

    David Panuška

    Branky: 80. Traoré (Jiménez), 90+4. Traoré (Jiménez)

    Karty:   50. Rodri (MAC), 50. Cancelo (MAC), 62. Ederson (MAC), 71. Gündoğan (MAC), 77. Fernandinho (MAC) – 84. Neves (WOS), 86. Moutinho (WOS)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 11:14.
    Manchester City: Ederson – Walker (46. Zinčenko), Otamendi, Fernandinho, Cancelo – Gündoğan, Rodri, D. Silva (75. Jesus) – Sterling, Agüero, Mahríz (60. B. Silva).
    Náhradníci: Bravo – Angeliño, García, Zinčenko, B. Silva, Jesus, Foden.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady, Saïss (13. R. Bennett) – Traoré, Dendoncker, Neves, Moutinho, Vinagre (74. J. Castro) – Jiménez, Cutrone (68. Doherty).
    Náhradníci: Ruddy – Doherty, J. Vallejo, R. Bennett, J. Castro, Kilman, Gibbs-White.

    Rozhodčí: Pawson – Betts, West
    thejrc.org