Lille – Nîmes 2:2 (kon.) | Rennes – Remeš 0:1 (kon.) | Saint-Étienne – Lyon 1:0 (kon.)
konec
AS Saint-Étienne
1:0 (0:0)
Olympique Lyon
Neděle 06.10.2019, 21:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že derby rozhodl v poslední minutě normální hrací doby střídající Robert Berić, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (23:02:50)
     
    Saint-Étienne nemá v Ligue 1 většího soupeře, než kterým je Lyon! Utkání se hrálo spíše bojovné nežli krásné, ovšem v samotném závěru našlo vítěze. V poslední minutě se k hlavičce dostal střídající Robert Berić, jenž potvrdil pozici žolíka. Lyon se pak snažil ještě vyrovnat, jenže marně. ASSE navíc poskočil na třinácté místo a najdeme ho právě před dnešním soupeřem.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Ve středovém kruhu si počínal nedovoleně Jean Lucas (Lyon), který soupeře zasáhl loktem. Je jasné, že Saint-Étienne už dnes zvítězí!
     
    90+6
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Yohan Cabaye.
     
    90+5
    Olympique Lyon si vynutil faul, který přišel ještě na jeho polovině. Anthony Lopes dlouhým pasem hledal spoluhráče, ale balon byl odvrácen. Poté přišel ještě centr z pravé strany, ovšem Dembélého hlavička byla nepřesná.
     
    90+3
    Domácí fanoušci už na tribunách slaví, ovšem času ještě trochu zbývá. Saint-Étienne míří k vítěznému derby, což by znamenalo, že domácí přeskočí právě Lyon.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát ještě pět minut navíc. To je také čas, který Lyonu zbývá k vyrovnání!
    90. Robert BERIĆ - 1:0
     
    90
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Góóól , už jsem myslel, že se nedočkáme! na straně hrací plochy se uvolnil Ryad Boudebouz, jehož centr byl luxusní! Za míčem mířil ROBERT BERIĆ, který hlavou zamířil do protipohybu Anthonyho Lopese a navíc do vzdálenější šibenice branky.
     
    89
    Jdeme do koncovky, pokud nepadne branka, bude derby bez branek. Saint-Étienne se nachází na útočné polovině a dál hledá recept na překonání obrany. Centr ze strany zastavil Marcelo, který si při obranném zákroku ublížil.
    87. Houssem Aouar (LYO)
     
    87
    Houssem Aouar spálil velkou šanci, málem to Lyonu vyšlo i v deseti! Hostující hráč se z levé strany dostal až na střed hrací plochy a postupoval sám na brankáře. Jessy Moulin byl rychle z branky, ale soupeř jej přehodil, ovšem zamířil jen vedle levé tyče.
     
    85
    Dlouhý pas mířil na Moussu Dembélého, který si z otočky zpracoval míč do běhu. Ovšem William Saliba si před soupeře dal tělo a počkal až míč zamíří mimo hrací plochu.
     
    84
    Olympique Lyon bude dohrávat v deseti lidech, jelikož Léo Dubois je zranění a už do střetnutí nezasáhne. To může být pro hostující tým zásadní ztráta.
     
    83
    Střídající Robert Berić nebyl daleko od vstřelení branky! Slovinský útočník se natahoval po centru z pravé strany, ale scházelo mu pár decimetrů k zasažení balonu.
     
    81
    Posledních deset minut zbývá z dnešního utkání. Derby zatím marně hledá tým, který by mu dominoval. Na pravé straně se uvolnil Kenny Tete, jehož centr proskočil až k bránícímu hráči.
     
    80
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Charles Nathan Abi, přichází Robert Berić.
     
    79
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Thiago Mendes, přichází Jean Lucas.

    Michal Luxa

    Branky: 90. Berić (Boudebouz)

    Karty:   37. Youssouf (SET) – 19. Marçal (LYO), 90+7. Jean Lucas (LYO)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 1:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:18.
    AS Saint-Étienne: Moulin – Kolodziejczak, Saliba, Perrin (C), Trauco – Youssouf (90+6. Cabaye), M'Vila – Abi (80. Berić), Boudebouz, Bouanga – Diony (64. Chazrí).
    Náhradníci: Bajič – Cabaye, Chazrí, Nordin, Monnet-Paquet, Berić, Fofana.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Marcelo, J. Andersen, Marçal – Rafael (70. Tete), Tousart, Mendes (79. Jean Lucas), Dubois (C) – Aouar – Depay, Terrier (59. M. Dembélé).
    Náhradníci: Tătăruşanu – Jean Lucas, B. Traoré, Caqueret, Tete, Reine-Adélaïde, M. Dembélé.

    Rozhodčí: Turpin – Gringore, Danos
    bahis siteleri