Fehérvár – Znojmo 2:6 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 06.10.2019, 17:30 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Orli právě vstřelili branku!

    Je to čtyři branky. Přihrávku zpoza branky dostal PARKER BOWLES a ten z bezprostřední vzdálenosti upravuje skóre na 6:2! Asistence: David Bartoš, Kevin Tansey.
     
    47:57
    Orli právě vstřelili branku!

    Je to o tři branky! K puku se po několika odrazech dostal DAVID BARTOŠ a sám před Ouzasem posílá puk bez problémů za jeho záda. Asistence: Parker Bowles, Petr Beránek.
     
    37:58
    Orli právě vstřelili branku!

    Je tu dvoubrankové vedení! KEVIN TANSEY si najel velkou rychlostí před branku a dostal na centimetr přesnou přihrávku od Bartoše a nedává Ouzasovi šanci. Rána jako z děla. Asistence: David Bartoš, Petr Beránek.
     
    34:49
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo je znovu ve vedení! Bartoš vybojoval puk za brankou, předložil ho PETROVI BERÁNKOVI na vrchol kruhu a ten vymetl šibenici! Asistence: David Bartoš, Jakub Stehlík.
     
    27:51
    Fehérvár právě vstřelil branku!

    A je opět srovnáno. SCOTT TIMMINS dostal přihrávku na modrou čáru a z ní vystřelil, puk zapadl nad lapačku Groha. Asistence: Michael Caruso, Timothy Campbell.
     
    16:27
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo jde znovu do vedení! Matuš navezl puk do útočného pásma a poslal puk do jízdy na ANTHONY LUCIANIHO, který rychlou kličkou posílá puk mezi betony Ouzase! Luciani tak dává svou druhou branku v utkání. Asistence: Radim Matuš, Tomáš Svoboda.
     
    09:15
    Fehérvár právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno! Střelu domácích Groh betonem vyrazil, ale jen na dojíždějícího DANIELA KOGERA, který tak bez problému doráží puk do branky. Asistence: Mikko Lehtonen, Dylan Busenius.
     
    04:01
    Orli právě vstřelili branku!

    Znojmo se dostává do vedení! Po souhře mezi Svobodou a ANTHONY LUCIANIM druhý jmenovaný střílí branku do polodkryté branky! Asistence: Tomáš Svoboda, Radim Matuš.

    Jaroslav Hejlek

    Branky a nahrávky: 10. Koger (Lehtonen, Busenius), 28. Timmins (Caruso, Campbell) – 5. Luciani (Svoboda, Matuš), 17. Luciani (Matuš, Svoboda), 35. Beránek (Bartoš, Stehlík), 38. Tansey (Bartoš, Beránek), 48. Bartoš (Bowles, Beránek), 59. Bowles (Bartoš, Tansey)


    Fehérvár AV19: Ouzas (Geynes) – Stipsicz, Campbell, Busenius, Harty, Caruso, Tikkanen – Kuralt, Yogan, Sille – Lehtonen, Timmins, Koger – Szita, Sarauer, Erdely – Szabo K., Reisz, Szabo B.
    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Matuš, Svoboda – Beránek, McRae, Berisha – Novák, Bartoš, Bowles – Oščádal, Češík, Gago, Kosnar

    Rozhodčí: Fichtner, Smetana – Nedeljkovic, Soos
    ocianews.com