Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 07.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u jedenáctého kola Chance ligy, v němž se proti obě postaví Piráti Chomutov a HC Stadion Litoměřice. Jde o další severočeské derby, a tak je složité hledat favorita zápasu. Každopádně z duelu je pro vás přichystaný podrobný textový přenos.
     
    Chomutovský celek v posledních dnech trápí rozsáhlá marodka, a tak se na sever Čech vrátil místní odchovanec Nicolas Hlava, jenž má vyřízené střídavé starty z Karlových Varů. Ovšem v posledních duelech se Pirátům nedaří a po třech prohrách přišel sešup tabulkou. Svěřenci Martina Štrby se momentálně nacházejí na osmém místě tabulky, když získali sedmnáct bodů. Severočeši tak potřebují nutně přerušit nelichotivou bilanci a vrátit se zpátky na výsluní.

    Poslední zápasy Chomutova:

    Přerov – Chomutov 2:1
    Chomutov – České Budějovice 1:4
    Jihlava – Chomutov 4:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Filip Suchý 8 bodů (4+4)
    Lukáš Blaha 8 bodů (2+6)
    Petr Stloukal 7 bodů (3+4)

    O něco lépe jsou na tom Litoměřice, jímž patří v tabulce Chance ligy třetí pozice. Hostující mužstvo ale získalo jen o dva body více nežli Piráti, což potvrzuje, že liga je hodně vyrovnaná. Stadionu se v posledních zápasech daří, z poslední pěti pouze jednou prohrál, jinak si ale připsal čtyři vítězství v normální hrací době. Prokáží mladí hráči Litoměřic formu i v Chomutově?

    Poslední zápasy Litoměřic:

    Litoměřice – Třebíč 4:0
    Přerov – Litoměřice 5:2
    Litoměřice – Prostějov 6:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Daniel Voženílek 11 bodů (3+8)
    Matěj Zadražil 9 bodů (5+4)
    Martin Kadlec 9 bodů (4+5)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Pařízek, Žovinec, Tejnor, Kurka, Lang, Štochl, R. Havel – Klíma, Pitule (A), Chrpa (A) – Hlava, Suchý, Tomica (C) – Jakub Veselý, Hrala, J. Svoboda – Tupý, Ma. Svoboda.

    HC Stadion Litoměřice: Š. Lukeš (Škorpík) – Klejna, Mlčák, Strejček, Dajčar, Kukla, Marcel (A), R. Procházka – M. Kadlec, Přikryl, Voženílek (C) – Jánský, Střondala, Jícha – Šik, Korkiakoski, M. Beran – Kangas, Štohanzl, D. Sklenář.

    Rozhodčí: Pavlovič, Kostourek – Tichý, Horažďovský.
     
    Ještě jednou vás zdravím z chomutovské ROCKNET ARÉNĚ, kde právě probíhá tradiční rozbruslení. V brance soupeře dnes objevíme Štěpána Lukeše, jenž je v pirátské organizaci znám. Na druhé straně se do sestavy vrací Lukáš Klíma a v elitní formaci domácího mužstva nalezneme také Jakuba Chrpu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování zápasu vyhrál Filip Přikryl, který tak dává Litoměřicím právo prvního útoku.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 2 min., hákování).
     
    01:08
    Na modrou čáru dostal nabito Jiří Kurka, jehož pumelici tečoval spoluhráč mezi kruhy. Kotouč poté zamířil jen vedle levé tyče.
     
    01:42
    Marek Tomica se za brankou dostal do souboje, po kterém kotouč zapadl do ochranné sítě. Následuje vhazování po levici Štěpána Lukeše.
     
    01:57
    Od mantinelu letěl puk mezi kruhy, kde se nacházel Tomáš Pařízek. Jeho pokus vyrazil hostující brankář nad branku. Po té je Chomutov vykázán z pásma, jelikož Tomáš Pitule se nacházel v brankovišti.
     
    02:28
    Jakub Chrpa nezvládl přihrávku na modrou čáru, protože trefil soupeře. Litoměřice se poté osvobodily a unavenou čtveřici prostřídaly.
     
    03:18
    Na pravém kruhu zůstal osamocený Jakub Veselý, jehož pokus letěl do protipohybu brankáře, ale také těsně nad branku.
     
    04:25
    Radek Havel se rychle vrátil do středního pásma, kde zastavil útok soupeře. Kotouč pak zamířil za chomutovskou branku a oba celky střídají.
     
    04:54
    Do pásma si po pravé straně najel Lukáš Klíma, jehož zakončení srazil bránící hráč do rohu hrací plochy. Piráti akci dojeli a dál se drží před brankou Litoměřic.
     
    05:58
    Nicolas Hlava přejel modrou čáru a vypálil od levého mantinelu. Jeho pokus byl ale sražen do ochranné sítě, a tak se bude znovu vhazovat před Štěpánem Lukešem.
     
    06:25
    Mezi obránce si najel František Klejna, který se dostal k bekhendovému pokusu. Ovšem jelikož byl atakován, tak přišel slabý pokus, s nímž si domácí brankář poradil.
     
    07:27
    Mezi kruhy si najel teprve dvacetiletý Jakub Veselý, jenž se střelou dlouho otálel. Po chvilce se sice rozhodl zakončil, ovšem puk byl přizvednut nad branku Litoměřic.
     
    08:13
    Matyáš Svoboda byl ve středu hrací plochy atakován, ovšem čároví sudí se rozhodli odpískat zakázané uvolnění. Hra se přesune zpátky před Dominika Pavláta.
     
    08:44
    Od pravého mantinelu chtěl kotouč na branku nahodit Tomáš Pitule, který nastřelil jen prvního bránícího hráče.
     
    09:16
    Nesmyslnou zadovku ve vlastní třetině předvedl Lukáš Klíma, který našel jen najetého soupeře. Litoměřice se ihned dostaly k zakončení z nebezpečné pozice, jenže skvělým zákrokem se zaskvěl Dominik Pavlát.
     
    09:37
    Matěj Beran vybojoval černou gumu u hrazení a poslal ji na modrou čáru, kde se nacházel Jan Mlčák, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě za brankou.
     
    09:51
    Na modré čáře přibrzdil Jakub Veselý, s čímž nepočítal Kryštof Hrala, jenž vjel do ofsajdového postavení, Hra se tak vrátí zpátky do neutrální zóny.
     
    10:53
    V nebezpečné pozice před brankou se nacházel Daniel Voženílek, který od spoluhráče nedostal přesnou nahrávku.
     
    11:31
    Individuální akcí se prezentoval Dušan Žovinec, jenž puk z vlastní třetiny zavezl až do útočného pásma. Jenomže přihrávka na Jakuba Chrpu neprošla.
     
    12:19
    Zaváhání při rozehrávce Stadionu mohl využít Nicolas Hlava, jenž si podél mantinelu sjel níže. Ovšem pokusem z ostrého úhlu Štěpána Lukeše nepřekvapil.
     
    12:23
    Napodruhé vyhrál vhazování Filip Suchý, jenž našel za sebou stojícího Radka Havla. Zakončení chomutovského beka bylo sraženo opět do ochranné sítě.
     
    12:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovské publikum poprvé vyskočilo radostí, protože Piráti se ujímají vedení! Filip Suchý od pravého mantinelu našel mezi kruhy připraveného NICOLASE HLAVU, který z jedné po ledě překonal bývalého spoluhráče v brance Litoměřic. Asistence: Filip Suchý a Radek Havel.
    12:46 Nicolas HLAVA - 1:0
     
    13:42
    Po pěkné kombinaci letěla černá guma na levý kruh pro vhazování, kam si právě najel Lukáš Klíma. Slovenský útočník okamžitě mířil k bližší tyči, jenomže Štěpán Lukeš se štěstím vyrazil.
     
    15:01
    Nejprve se autor úvodního gólu pokusil o stahovačku před branku, což mu ale nevyšlo. Následné vyhození zasáhl jeden z domácích beků vysokou holí.
     
    16:08
    Přihrávku mezi kruhy dostal Matěj Beran, jemuž kotouč v nadějné pozici přeskočil hůl. Piráti tak rychle otáčí hru a míří před branku Stadionu.
     
    17:06
    Jan Svoboda si obhodil soupeře a následně zakončil. Jeho pokus ale hostující brankář dobře viděl, a tak schoval černou gumu na své hrudi.
     
    17:17
    K dalšímu pokus se na levé straně probojoval Jan Svoboda, jehož střelu vyrazil Štěpán Lukeš. Následně také zakončoval Jakub Veselý, jenž branku netrefil.
     
    17:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Tejnor – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Štohanzl – 2 min., hrubost).
     
    18:31
    Už to vypadalo, že Martin Kadlec půjde sám na brankáře, avšak mezi kruhy přibrzdil, aby nechal projet domácího beka. Následné zakončení hostujícího útočníka bylo sražené nad branku.
     
    19:04
    V signalizovaná početní výhodě přišla střela od modré čáry, kterou vyslal Dominik Sklenář. Ovšem před brankou bylo hned několik domácích hráčů, kteří svému brankáři pomohli.
     
    19:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    19:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se prosazuje v početní výhodě a navíc gólem do šatny! MARKUS KORKIAKOSKI dlouho hledal střeleckou pozic až ji našel na vrcholu levého kruhu.Jeho zakončení poté rychle vyletělo z branky, protože se puk odrazil od zadní tyče v brance. Asistence: Jan Strejček a Daniel Voženílek.
    19:42 Markus KORKIAKOSKI - 1:1
     
    19:59
    Dušan Žovinec se nacházel na pozici centra, a tak rychle přejel přes modrou čáru a vystřelil. Ovšem Štěpán Lukeš zůstal pozorný a kotouč vyrazil k hrazení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po dvaceti minutách je stav zápasu vyrovnaný, jelikož v závěru periody vyrovnal Markus Korkiakoski. Ovšem do vedení šli Piráti, kteří se radovali zásluhou Nicolas Hlava, jenž při vyrovnávacím gólu pykal za podražení Štěpána Lukeše. Pokud se budeme věnovat hře jako takové, tak sledujeme boj o každý kousek hrací plochy. Obě obrany hodně pomáhají brankářům, protože jsme viděli hodně zablokovaných střel.

    Střely na banku: 8:6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Dušan Žovinec nezvládl dlouhou přihrávku, kterou hledal Lukáše Klímu. Na úvod prostřední části je zde icing Chomutova, vhazovat se bude po pravici Pavláta.
     
    20:53
    Na modré čáře se nacházel Daniel Voženílek, jehož pokus vyletěl z vrcholu pravého kruhu. Hostující kapitán ale branku Chomutova minul.
     
    21:34
    Na pravé straně výborně odmítl soupeře Marek Tomica, který kotouč nahrnul do brankoviště, kde operoval Filip Suchý. Chomutovský útočník kotouč netrefil, a tak přijel Nicolas Hlava, který nastřelil jen hostujícího maskovaného muže.
     
    22:06
    Jan Mlčák ve středním pásmu dohrál Filipa Suchého, který si to s ním chtěl vyřídit. Akce Pirátů dál pokračovala a z levé strany střílel pouze do brankáře Jiří Tupý.
     
    22:19
    Chomutovský útočník si nahodil puk u červené čáry za branku soupeře, ovšem čároví sudí usoudili, že to bylo za cenu zakázaného uvolnění.
     
    23:25
    Při signalizovaném vyloučení na levé straně projel Josef Jícha, jehož atakoval soupeř. Hostující hráč se stejně dostal k zakončení, které bylo nepřesné.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Suchý – 2 min., podrážení).
     
    24:14
    Litoměřice dlouho kombinovaly v rohu útočného pásma, odkud puk vyletěl na modrou čáru, kde se nacházel Miroslav Kukla. Ten kotouč ještě posunul na parťáka z obrany, jenž minul chomutovskou svatyni.
     
    24:32
    Po zákroku Dominika Pavláta se vhazovala před brankou Pirátů. Domácí buly vyhráli a okamžitě vyhodili přes všechny čáry.
     
    25:19
    Další přihrávku na modrou čáru zachytil Jakub Chrpa, od jehož hokejky se kotouč odrazil do neutrální zóny, Chomutov stihl vystřídat.
     
    25:37
    Na levé straně hrací plochy nabral velkou rychlost Lukáš Klíma, jenž mířil na zadní tyč. Ovšem střelou zápěstím branku jen o několik centimetrů minul.
     
    26:30
    Tentokrát to ze stejné pozice zkoušel Jakub Veselý, který mířil na první tyč, ale Štěpán Lukeš zaznamenal zákrok vyrážečkou.
     
    26:50
    A další střela domácího celku, kterou se prezentoval od modré čáry Viktor Lang. Pokus švédského obránce si našel hostující brankář, jenž opět zasáhl.
     
    27:06
    Obrovskou šanci zahodily také Litoměřice! Daniel Voženílek už byl za brankou, odkud přihrál kolem první tyče. Puk se odrazil na hranici brankoviště, kde se nacházel Filip Přikryl. Ovšem Dominik Pavlát byl znovu na správném místě a drží vyrovnaný stav.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (František Klejna – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:05
    Po přihrávce z rohu hrací plochy putovala černá guma na modrou čáru, kde se nacházel připravený Dušan Žovinec. Zkušený obránce ihned vypálil, jenže branku netrefil.
     
    28:59
    Filip Suchý sice zavezl puk do pásma, ale poté nezvládl přihrávku na modrou čáru. Nicolas Hlava se musel rychle vracet, aby Litoměřice neujely na Dominika Pavláta.
     
    29:56
    Po rychlém přechodu zamířil kotouč na levou stranu, kde byl najetý Matěj Beran. Chomutovský brankář se s přihrávkou skvěle přesunul a zaznamenal další zákrok do statistik.
     
    30:16
    Před brankou Stadionu operoval Tomáš Pitule, jenž přenechal kotouč za sebe, kde se nacházel Lukáš Klíma. Slovenský útočník si černou gumu stáhl a zamířil mezi ruku a tělo brankáře. Jenomže Štěpán Lukeš mezeru rychle utěsnil.
     
    30:47
    Filip Suchý bekhendem vysouval do samostatného úniku Nicolase Hlavu. V poslední chvíli přišel výborný obranný zákrok hostujícího beka.
     
    31:30
    Se střelou z levé strany si poradil Dominik Pavlát, ovšem je také odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti. Matěj Beran byl viníkem a hra se tak přesouvá do středního pásma.
     
    31:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Markus Korkiakoski – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    32:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Štohanzl – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Vojtěch Střondala.
     
    32:08
    Chomutovští hrají minutu a čtyřicet vteřin dvojnásobnou početní výhodu!
     
    32:24
    Před brankou operoval aktivní Tomáš Pitule, který převzal kotouč zpoza branky. Ovšem Štěpána Lukeše v nadějné pozici neprostřelil mezi betony.
     
    32:50
    Ve dvou při vlastním oslabení ujížděli hostující hráči na Dušana Žovince. Celou akci na sebe vzal Otakar Šik, který otřel černou gumu o levou tyčku chomutovské svatyně.
     
    34:34
    Jakub Chrpa se se soupeřem zdržel v útočném pásmu, kde podstoupil drobnou strkanici. Na druhé straně se ale do akce hnal Tomáš Pitule, jenže útok Chomutova je zastaven pro ofsajd.
     
    35:44
    Nahození od pravého mantinelu vyklepal domácí brankář za lapačky a rychle rozehrál. V těchto momentech je k vidění hodně nepřesností na obou stranách.
     
    36:14
    Martin Kadlec překonal modrou čáru a zadovkou přihrával mezi kruhy. Z tohoto prostoru obránci odstavili soupeře a sami budou moci jít do akce.
     
    36:33
    Dalším pokusem z kruhu pro vhazování se představil Filip Suchý, jehož zakončení lapil Štěpán Lukeš. V přerušené hře se před brankou Litoměřic strhla menší strkanice.
     
    37:21
    Na pravé straně zůstal zcela osamocený Lukáš Klíma, který se natlačil před branku, ale po ledě nepřekonal hostujícího gólmana. Do branky se ještě hnal Tomáš Pitule, kterému je odpískáno postavení v brankovišti.
     
    37:49
    Od modré čáry vystřelil Radek Havel, který trefil jen prvního bránícího hráče. Z branky musel rychle vystartovat Dominik Pavlát, jenž rozehrál o zadní mantinel.
     
    38:06
    Piráti ve dvou ujížděli do přečíslení, ovšem stav zápasu se znovu nemění! Filip Suchý našel na pravé straně Jakuba Chrpu, jenž okamžitě střílel, ale recept na překonání Lukeše nenašel.
     
    39:31
    Nahozením před branku se prezentoval Radek Havel, jenže Tomáš Pitule puk netečoval. Černá guma tak zamířila jen do rohu hrací plochy.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dvacetiminutovka branku nepřinesla, ovšem hra se výrazně přitvrdila. Jinak ale sledujeme vyrovnanou partii, kterou může rozhodnou jediný gól. Hlavně Chomutov si připsal několik větších šancí, ale neproměňuje je. Uvidíme, které z mužstev se bude radovat z vítězství.

    Střely na branku: 24:14.
    Střely na branku ve druhé třetině: 16:8.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Cink! Na osu hrací plochy si najel Daniel Voženílek, který z vrcholu kruhů orazítkoval levou tyčku. Litoměřice byly blízko otočení stavu na svou stranu.
     
    41:27
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Vojtěch Střondala, jehož pokus zamířil jen do míst, kde byl připravený Dominik Pavlát.
     
    41:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kryštof Hrala – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    42:25
    Litoměřicím se hra v početní výhodě zatím nedaří, Chomutov potřetí vyhazuje.
     
    42:46
    Do útočného pásma vletěl Peter Jánský, jehož pokus zlikvidoval domácí brankář. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    42:48
    Chomutov vyhrál vhazování na vlastního brankáře, Dominik Pavlát se nerozpakoval a sám vyhodil do středního pásma.
     
    43:37
    Od modré čáry se napřáhl Jan Strejček, jehož pokus vyletěl hodně vysoko a trefil Tomáše Pituleho. Hlavní rozhodčí hru okamžitě přerušil, aby se přesvědčil o zdravotním stavu chomutovského útočníka.
     
    44:01
    Piráti Chomutov zvládli další souboj u hrazení a černá guma okamžitě letěla přes všechny čáry.
     
    44:44
    Přihrávku přes osu hrací plochy převzal Daniel Voženílek, jehož zakončení zamířilo do brankové konstrukce. Následně Litoměřice zahrály vysokou holí a hra byla vykázaná do neutrální zóny.
     
    45:15
    Marek Tomica zastavil přihrávku o mantinel a znovu vyhodil kotouč do útočného pásma. Chomutovští stihli vystřídat a chomutovský kapitán se sám vydal napadat.
     
    46:19
    Jakub Chrpa objel branku a přihrál mezi kruhy, kam si z modré čáry sjížděl Kryštof Hrala. Člen čtvrté formace mířil k pravé tyči, ale Štěpán Lukeš zasáhl betonem.
     
    47:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Premiérovou branku mezi dospělými dává JAKUB ŠTOCHL, který posílá Piráty zpátky do vedení. Chomutovský mladíček nahodil puk na branku od modré čáry a kotouč zapadl za záda Štěpána Lukeše. Brankář Stadionu toho moc neviděl, jelikož před ním clonil jeden z útočníků. Bez asistence.
    47:08 Jakub ŠTOCHL - 2:1
     
    47:49
    Hostující celek vyrazil do přečíslení, ovšem skvěle se vrátil Jakub Chrpa, který posunul černou do středního pásma.
     
    48:21
    Za odraženým pukem zamířil Nicolas Hlava, který počkal na spoluhráče. Poté přišla přihrávka, kterou dostal Filip Suchý kousek za sebe, a tak se rychle otočil a bekhendem zamířil vedle.
     
    Dnešní utkání sleduje 1789 diváků.
     
    49:36
    Nahození od modré čáry skončilo v lapačce chomutovské brankáře, jenž raději hru přerušil. Bude se vhazovat po levici Dominika Pavláta.
     
    51:15
    Zpomalený kotouč zůstal ve středním pásmu, ovšem Jakub Veselý už přejel modrou čáru. Hra se pro ofsajd vrátí do neutrální zóny.
     
    52:01
    Po levé straně ujížděl do pásma Dominik Sklenář, jehož pokus byl sražený do ochranné sítě. Po reklamní přestávce se bude vhazovat před Dominikem Pavlátem.
     
    53:07
    Od modré čáry předvedl zakončení švihem Miroslav Kukla, jehož pokus byl před brankou tečován. Černá guma pak zamířila jen k zadnímu mantinelu.
     
    53:24
    Za brankou Chomutova vybojoval kotouč Martin Kadlec, který se pokusil přihrát do brankoviště. Jenže Dominik Pavlát byl u první tyče připravený.
     
    54:08
    Hostující celek začíná více riskovat a je často v útočném pásmu. Jenomže Piráti se velice dobře drží před brankou a pomáhají svému brankáři.
     
    54:31
    Na druhé straně se střelou od modré čáry prezentoval Jiří Kurka, jehož zakončení Štěpán Lukeš dobře viděl a lapil jej.
     
    54:59
    Nejprve si před branku najely Litoměřice, ale Dominika Pavláta nepřekonaly. Poté se do akce hnal Jakub Chrpa, jemuž nevyšla přihrávka kolem první tyče.
     
    56:03
    Hostující mužstvo se pokusilo o dlouhou přihrávku, která zamířila na zakázané uvolnění. Hra se znovu stěhuje před branku, kterou hájí Štěpán Lukeš.
     
    56:37
    Na levém kruhu pro vhazování dostal příliš prostoru Martin Kadlec, který zamířil mezi ruku a tělo brankáře. Ovšem Dominik Pavlát znovu mezeru rychle utěsnil a drží Piráty ve vedení.
     
    56:37
    Hostující trenér David Bruk si vyžádal oddechový čas, po němž se Štěpán Lukeš ještě do branky vrátí.
     
    56:44
    Štěpán Lukeš hodně brzy míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře!
     
    57:16
    Daniel Voženílek si najel do levého kruhu, odkud rozvlnil pouze boční síťku. Litoměřice dále pokračují v tlaku a snaží se o vyrovnání.
     
    58:22
    Nicolas Hlava už mohl od mantinelu mířit do prázdné branky, ale hledal ještě lépe postaveného Lukáše Klímu. Bohužel pro Chomutov trefil položenou hokejku soupeře.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., nesportovní chování).
     
    59:03
    Štěpán Lukeš se vrací do branky, tlak Litoměřic je nejspíše u konce! Jan Strejček předvedl pořádnou klukovinu, když se napřáhl na bezvládně ležícího Viktora Langa!
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:36
    Hostující hráči neunášejí tíhu okamžiku, Patrik Marcel poslal na mantinelu Tomáše Pituleho. Hra je po strkanici v rohu vykázaná do středního pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Piráti Chomutov přerušili sérii proher, když zvítězili před vlastním publikem proti Litoměřicím. O vítězný zásah se nahozením od modré čáry postaral premiérovou trefou mezi dospělými Jakub Štochl. Litoměřice v Chomutově nepodali špatný výkon, ovšem dnes to prostě nestačilo.
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. (20:08:25)
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Hlava (Suchý, R. Havel), 48. Štochl – 20. Korkiakoski (Strejček, Voženílek)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Pařízek, Žovinec, Tejnor, Kurka, Lang, Štochl, R. Havel – Klíma, Pitule (A), Chrpa (A) – Hlava, Suchý, Tomica (C) – Jakub Veselý, Hrala, J. Svoboda – Tupý, Ma. Svoboda.
    HC Stadion Litoměřice: Š. Lukeš (Škorpík) – Klejna, Mlčák, Strejček, Dajčar, Kukla, Marcel (A), R. Procházka – M. Kadlec, Přikryl, Voženílek (C) – Jánský, Střondala, Jícha – Šik, Korkiakoski, M. Beran – Kangas, Štohanzl, D. Sklenář.

    Rozhodčí: Pavlovič, Kostourek – Tichý, Horažďovský

    Diváci: 1789
    thejrc.org