Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 07.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:03
    Štěpán Lukeš se vrací do branky, tlak Litoměřic je nejspíše u konce! Jan Strejček předvedl pořádnou klukovinu, když se napřáhl na bezvládně ležícího Viktora Langa!
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., nesportovní chování).
     
    58:22
    Nicolas Hlava už mohl od mantinelu mířit do prázdné branky, ale hledal ještě lépe postaveného Lukáše Klímu. Bohužel pro Chomutov trefil položenou hokejku soupeře.
     
    57:16
    Daniel Voženílek si najel do levého kruhu, odkud rozvlnil pouze boční síťku. Litoměřice dále pokračují v tlaku a snaží se o vyrovnání.
     
    56:44
    Štěpán Lukeš hodně brzy míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře!
     
    56:37
    Hostující trenér David Bruk si vyžádal oddechový čas, po němž se Štěpán Lukeš ještě do branky vrátí.
     
    Dnešní utkání sleduje 1789 diváků.
     
    48:21
    Za odraženým pukem zamířil Nicolas Hlava, který počkal na spoluhráče. Poté přišla přihrávka, kterou dostal Filip Suchý kousek za sebe, a tak se rychle otočil a bekhendem zamířil vedle.
    47:08 Jakub ŠTOCHL - 2:1
     
    47:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Premiérovou branku mezi dospělými dává JAKUB ŠTOCHL, který posílá Piráty zpátky do vedení. Chomutovský mladíček nahodil puk na branku od modré čáry a kotouč zapadl za záda Štěpána Lukeše. Brankář Stadionu toho moc neviděl, jelikož před ním clonil jeden z útočníků. Bez asistence.
     
    46:19
    Jakub Chrpa objel branku a přihrál mezi kruhy, kam si z modré čáry sjížděl Kryštof Hrala. Člen čtvrté formace mířil k pravé tyči, ale Štěpán Lukeš zasáhl betonem.
     
    44:44
    Přihrávku přes osu hrací plochy převzal Daniel Voženílek, jehož zakončení zamířilo do brankové konstrukce. Následně Litoměřice zahrály vysokou holí a hra byla vykázaná do neutrální zóny.
     
    41:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kryštof Hrala – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    40:30
    Cink! Na osu hrací plochy si najel Daniel Voženílek, který z vrcholu kruhů orazítkoval levou tyčku. Litoměřice byly blízko otočení stavu na svou stranu.
     
    38:06
    Piráti ve dvou ujížděli do přečíslení, ovšem stav zápasu se znovu nemění! Filip Suchý našel na pravé straně Jakuba Chrpu, jenž okamžitě střílel, ale recept na překonání Lukeše nenašel.
     
    37:21
    Na pravé straně zůstal zcela osamocený Lukáš Klíma, který se natlačil před branku, ale po ledě nepřekonal hostujícího gólmana. Do branky se ještě hnal Tomáš Pitule, kterému je odpískáno postavení v brankovišti.
     
    32:50
    Ve dvou při vlastním oslabení ujížděli hostující hráči na Dušana Žovince. Celou akci na sebe vzal Otakar Šik, který otřel černou gumu o levou tyčku chomutovské svatyně.
     
    32:24
    Před brankou operoval aktivní Tomáš Pitule, který převzal kotouč zpoza branky. Ovšem Štěpána Lukeše v nadějné pozici neprostřelil mezi betony.
     
    32:08
    Chomutovští hrají minutu a čtyřicet vteřin dvojnásobnou početní výhodu!
     
    32:08
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Štohanzl – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Vojtěch Střondala.
     
    31:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Markus Korkiakoski – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Matěj Beran – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    30:16
    Před brankou Stadionu operoval Tomáš Pitule, jenž přenechal kotouč za sebe, kde se nacházel Lukáš Klíma. Slovenský útočník si černou gumu stáhl a zamířil mezi ruku a tělo brankáře. Jenomže Štěpán Lukeš mezeru rychle utěsnil.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (František Klejna – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:06
    Obrovskou šanci zahodily také Litoměřice! Daniel Voženílek už byl za brankou, odkud přihrál kolem první tyče. Puk se odrazil na hranici brankoviště, kde se nacházel Filip Přikryl. Ovšem Dominik Pavlát byl znovu na správném místě a drží vyrovnaný stav.
     
    25:37
    Na levé straně hrací plochy nabral velkou rychlost Lukáš Klíma, jenž mířil na zadní tyč. Ovšem střelou zápěstím branku jen o několik centimetrů minul.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Suchý – 2 min., podrážení).
     
    21:34
    Na pravé straně výborně odmítl soupeře Marek Tomica, který kotouč nahrnul do brankoviště, kde operoval Filip Suchý. Chomutovský útočník kotouč netrefil, a tak přijel Nicolas Hlava, který nastřelil jen hostujícího maskovaného muže.
    19:42 Markus KORKIAKOSKI - 1:1
     
    19:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se prosazuje v početní výhodě a navíc gólem do šatny! MARKUS KORKIAKOSKI dlouho hledal střeleckou pozic až ji našel na vrcholu levého kruhu.Jeho zakončení poté rychle vyletělo z branky, protože se puk odrazil od zadní tyče v brance. Asistence: Jan Strejček a Daniel Voženílek.
     
    19:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    17:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Tejnor – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Štohanzl – 2 min., hrubost).
     
    13:42
    Po pěkné kombinaci letěla černá guma na levý kruh pro vhazování, kam si právě najel Lukáš Klíma. Slovenský útočník okamžitě mířil k bližší tyči, jenomže Štěpán Lukeš se štěstím vyrazil.
    12:46 Nicolas HLAVA - 1:0
     
    12:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovské publikum poprvé vyskočilo radostí, protože Piráti se ujímají vedení! Filip Suchý od pravého mantinelu našel mezi kruhy připraveného NICOLASE HLAVU, který z jedné po ledě překonal bývalého spoluhráče v brance Litoměřic. Asistence: Filip Suchý a Radek Havel.
     
    09:16
    Nesmyslnou zadovku ve vlastní třetině předvedl Lukáš Klíma, který našel jen najetého soupeře. Litoměřice se ihned dostaly k zakončení z nebezpečné pozice, jenže skvělým zákrokem se zaskvěl Dominik Pavlát.
     
    03:18
    Na pravém kruhu zůstal osamocený Jakub Veselý, jehož pokus letěl do protipohybu brankáře, ale také těsně nad branku.
     
    00:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Hlava (Suchý, R. Havel), 48. Štochl – 20. Korkiakoski (Strejček, Voženílek)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Pařízek, Žovinec, Tejnor, Kurka, Lang, Štochl, R. Havel – Klíma, Pitule (A), Chrpa (A) – Hlava, Suchý, Tomica (C) – Jakub Veselý, Hrala, J. Svoboda – Tupý, Ma. Svoboda.
    HC Stadion Litoměřice: Š. Lukeš (Škorpík) – Klejna, Mlčák, Strejček, Dajčar, Kukla, Marcel (A), R. Procházka – M. Kadlec, Přikryl, Voženílek (C) – Jánský, Střondala, Jícha – Šik, Korkiakoski, M. Beran – Kangas, Štohanzl, D. Sklenář.

    Rozhodčí: Pavlovič, Kostourek – Tichý, Horažďovský

    Diváci: 1789
    thejrc.org