Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 07.10.2019, 18:00 • RT TORAX ARENA • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z Ostravy je to ode mne vše a přeji pohodový zbytek dne. (22:11:07)
     
    Dramatický konec utkání zařídil HC RT TORAX Poruba. Nutno podotknout, že HC ZUBR Přerov tomu výrazně pomohl, když sáhl více jak dvě minuty před koncem základní hrací doby, po hře bez gólmana. Toho využil po vyhraném buly před Foltánem Marek Špaček a na konečných 4:1 stanovil výsledek Martin Bodák sedm vteřin před závěrečnou sirénou.

    Přerov nebyl týmem, který by přerušil porubskou domácí neporazitelnost a z Ostravy odjíždí bez bodů, když třetích dvacet minut nedokázal uhlídat výše zmíněné střelce.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Martin BODÁK - 4:1
     
    59:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    MARTIN BODÁK stál mezi kruhy a vyslal puk těsně nad ledem do zubří sítě, čímž pojistil porubskou výhru a domácí neporazitelnost. Asistence: Tomáš Gřeš a Jan Káňa
     
    Dnešní utkání sleduje 1068 diváků.
     
    58:48
    Vhazuje se u Foltána. Před tím měli domácí ještě šanci navýšit vedení, ale střela Zdeňka končila mimo tři tyče. Puk jen rozburácel zadní mantinel.
    57:43 Petr OBDRŽÁLEK - 3:1
     
    57:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po vyhraném buly po pravici Foltána dostává kotouč na hůl MAREK ŠPAČEK a přes všechny čáry nasměroval kotouč do prázdné brány. Tři body zůstanou z největší pravděpodobností doma. Asistence: Michal Hlinka.
     
    Zubři hrají bez gólmana. Vhazuje se totiž před Foltánem.
     
    57:35
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:05
    Sýkora nahrává zpoza brány do prostoru mezi kruhy, kde ale hráči nejsou a puk nezachytil ani na modré Čáp.
     
    56:10
    Na druhé straně měl blízko ke gólu Sýkora. Foltán ale drží tým v jednobrankovém vedení.
     
    55:41
    Na řadu s útočením přišli i Zubři. Domácí obrana není zkoncentrovaná a zmatky v obranném pásmu hasí Svačina se Zdeňkem. Nakonec se dostávají do přečíslení, které ale nevolí šťastně. Svačina přenechal puk na ose hřiště Zdeňkovi, jenže kotouč dřív zpacifikoval Weinhold a ze slibné gólové akce nic nebylo.
     
    55:14
    Hosté v plném počtu.
     
    53:05
    Káňovi se nepodařilo dokončit nahrávky gólem. Petrásek si pravou tyč bezpečně chránil a kličku porubskému forvardovi znechutil.
     
    52:01
    Po druhém vstupu do pásma přerušuje hostující gólman hru po střele Hudečka. Po buly má kotouč Přerov a Dvořák svůj únik zakončuje střelou. Foltán kotouč hokejkou vytáhl až do ochranné sítě.
     
    51:50
    Tlak Poruby odvrací vyhozením přes všechny čáry Weinhold.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 7. Hudeček (Gřeš, Dundáček), 43. T. Jáchym (Kanko, Nejezchleb), 58. Špaček (M. Hlinka), 60. Bodák (Gřeš, J. Káňa) – 33. M. Kratochvil (Číp, T. Sýkora)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Slavík, Husák, Dluhoš, Urbanec, Bodák, Dundáček, Rudl – Sikora (A), Zdeněk (C), Svačina – Kanko, T. Jáchym, Nejezchleb – Gřeš, Hudeček, J. Káňa (A) – Špaček, M. Hlinka, Obdržálek.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – R. Černý, Krisl (A), Zbořil (A), Kubeš, Čáp, Weinhold, Šnajnar – Navrátil, Pšurný, T. Doležal – Číp, T. Sýkora (C), Š. Kratochvil – M. Kratochvil, Hejcman, Goiš – F. Dvořák, Moučka, Süss.

    Rozhodčí: Koziol, Lukš – Vrba, Kučera

    Diváci: 1068
    thejrc.org