Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Vsetín – Motor ČB 3:5 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 4:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jihlava 4:3 (3:2 po s.n.) | Havířov – Slavia 1:0 (kon.)
Sokolov – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 5:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:3 (1:0, 1:0, 3:3)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 07.10.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou třetinu poslední třetinu, která nám přinesla spoustu gólů a napínavých okamžiků. Na Kadaň se usmálo štěstí a pár minut po začátku třetiny se dočkala také svého gólu v čase 42:31, díky trefě Jakuba Trefného a stav utkání byl 2:1. Třebíč si to ale nechtěla nechat jen tak líbit a v čase 49:08 opět navýšila stav utkání, tentokrát na 3:1 zásluhou Ladislava Bittnera. Trhači však rozhodně neřekli své poslední slovo. V čase 52:57 se stav utkání opět začal vyvíjet dobře pro Kadaň, která snížila na 2:3 a domácí neměli nic jasné. Této brance ale následovala odpověď Lukáše Nedvídka v čase 56:19, kdy dostal Třebíč opět do dvoubrankového vedení, tentokrát na 4:2. Trhači ale doslova trhali a snažili se z každé sekundy urvat, co se dalo. To jim přineslo ovoce v čase 58:15 další branku, o kterou se tentokrát zasloužil František Wágner a stav utkání byl náhle 4:3 pro Třebíč. Přišlo odvolání brankáře. V tom se ale hostům už tolik nedařilo a po akrobatickém kousku Petra Kratochvíla se stav utkání opět proměnil, tentokrát už na finální podobu 5:3 pro Třebíč.

    Zápas vygradoval samotné třetí třetině a byla to opravdu zajímavá podívaná. Nakonec se ale ukázala jako lepší Třebíč, která hrála lépe předchozí dvě třetiny a odnáší si tři body do své sbírky.

    Z dnešního onlajn přenosu to bude vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:01:28)
     
    Konec zápasu.
    59:36 Petr KRATOCHVÍL - 5:3
     
    59:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostává opět na rozdíl dvou branek a to gólem do prázdné brány. Trochu akrobatické vystoupení předvedl Petr Kratochvíl, kterému ujela brusle a dostal se do potyčky s Trhačem, ale ještě stihl vystřelit a trefil přímo bránu hostů. Stav utkání je 5:3. Asistence: Šťovíček.
     
    58:52
    Trhači se snaží využít přesily šesti mužů, ale dostávají se rychle ven ze třetiny díky dobrému zákroku domácích a hosté se musí vrátit rychle zpátky.
     
    58:48
    Hosté hrají bez brankáře a se šesti muži na ledě.
    58:15 František WÁGNER - 4:3
     
    58:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se ale nechce nechat zastrašit a hraje ze všech sil! Opět stahuje třebíčský náskok na rozdíl pouze jediné branky, a to tentokrát zásluhou Františka WÁGNERA, který zavěsil kotouč pod horní tyč a snižuje tak stav utkání na 3:4. Asistence: Chlouba, Chalupa.
     
    57:09
    Souboj ve středním pásmu končí ziskem puku pro domácí, kteří se dostávají také do dobré střelecké pozice. Přichází střela z pravé strany, která ale nechytla správný směr a končí mimo bránu.
    56:19 Lukáš NEDVÍDEK - 4:2
     
    56:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč opět navyšuje své vedení, tentokrát na 4:2. Do útoku se dostal Lukáš NEDVÍDEK, který zachytil přihrávku od Ladislava Bittnera a svým čistým průstřelem dostal kotouč pod betony až za záda Wolfa. Asistence: Bittner.
     
    55:15
    Trefný nedokázal ustát nápor Bittnera, který ho obtěžoval ve středním pásmu, nakonec se ale žádná zvlášť nebezpečná akce neodehrála.
     
    54:57
    Kotouč se dostává přes střední pásmo až k Wolfovi, ale pouze na zakázané uvolnění a bude se opět vhazovat u brány Třebíče.
     
    54:53
    Zakázané uvolnění Třebíče, vhazovat se bude před Jekelem.
     
    54:10
    Jenyš se nakonec dostává s pomocí Krále ven ze třetiny a ten se následně i pokouší o střelu z velké blízkosti. Jeho pokus mu ale nevyšel a Trhači míří zpět k Jekelovi.
     
    53:37
    Chlouba se dostává až před Jekela, kde je ale pozorná třebíčská obrana.
    52:57 Tomáš KOBLÍŽEK - 3:2
     
    52:57
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A Trhači opět snižují stav utkání, tentokrát na 2:3. Po střele Jana Klodnera od modré čáry, která se odrazila od Jekelova betonu, se puk dostal přímo na hůl Tomáše KOBLÍŽKA a ten již bezchybně zakončil do prázdné brány. Asistence: Klodner.
     
    52:15
    Jandus nedokázal rozehrát kotouč a Horácká Slavia se dostává k puku, nakonec ne na příliš dlouhou dobu a Trhači jsou opět před Jekelem.
     
    52:01
    Domácí dokázali uhrát toto oslabení s přehledem a hrají opět v pěti mužích na ledě. Hra pokračuje zákrokem Jekela a vhazovat se bude v levém kruhu třetiny domácích.
     
    51:55
    Domácí v plném počtu.
     
    51:10
    Kadaň se pokusila o rychlou kombinaci, která končí střelou mimo bránu. Ke kotouči se ale opět dostávají Trhači a pokračují v náporu.
     
    51:02
    Jekel má za sebou další zákrok, který si podržel ve své výstroji. Vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Pavel Jenyš – 2 min., pozdní dohrání).
    49:08 Ladislav BITTNER - 3:1
     
    49:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí trestají také vyloučení Trhačů! Po nádherné kombinaci před Wolfem Tadeáše Krále a Martina Šťovíčka se ke kotouči a drobného nájezdu dostal Ladislav BITTNER, který zasunul puk přímo mezi betony gólmana hostů. Stav utkání je tak 3:2. Asistence: Král, Šťovíček.
     
    48:51
    Kotouč končí na holi jednoho Trhače a ten okamžitě puk vyhazuje mimo nebezpečnou zónu.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Zdeněk Zabloudil – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:38
    Bittner se dostává do samostatného nájezdu! Zkusil střelu mezi betony Wolfa, ale ten si s touto šancí poradil. Tento Trhač nyní drží svůj celek pohromadě všemi drápy, co má!
     
    46:27
    Michálek drží kotouč za bránou Wolfa a hledá skulinku, kudy přihrát spoluhráči. Kotouč nakonec končí na holi Havláta, který nedokázal dostat puk pod betony Wolfa do branky. Následuje další dobrá akce a nebezpečná střela, která má ale své místo těsně vedle prázdné brány. Nyní mají hosté štěstí!
     
    46:15
    Krásná střela Malce končí v lapačce připraveného Wolfa. Vhazovat se bude před jeho bránou.
     
    45:37
    Kotouč si berou domácí a Václavek rozjíždí útok. Nakonec ho v útočném pásmu zastavila obrana několika Trhačů, která si s ním hravě poradila.
     
    45:36
    Hosté v plném počtu.
     
    45:25
    Vodnému se nepodařilo nahození před Wolfa a hosté vyráží do protiútoku.
     
    44:30
    Nádherná série střel a dorážek! Wolf měl nyní plné ruce, nohy, lapačky a vyrážečky práce díky dobré souhře domácích, kteří dlouhé sekundy intenzivně doráželi na jeho bránu. Ten nakonec ale všechen nátlak ustál a podržel svůj tým!
     
    43:48
    Stejná šance se naskytla také hráčům třebíčské Horácké Slavie, kterou se nyní mohou pokusit proměnit v další potenciální branku.
     
    43:35
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Dominik Řepík – 2 min., krosček).
    42:31 Jakub TREFNÝ - 2:1
     
    42:31
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A hostům se daří využít přesilovou hru a snížit stav utkání v jejich prospěch! Krásné nahození kotouče z poměrně ostrého úhlu z pravé strany předvedl Roman Chlouba a následná teč Jakuba TREFNÉHO už cíl neminula a puk skončil přímo za zády brankáře domácích. Stav utkání je tak 2:1. Asistence: Chlouba.
     
    42:13
    Na modré čáře pracuje s kotoučem Jandus, nahazuje puk před Jekela a tam s ním pracují už jeho spoluhráči.
     
    42:06
    Hostům se také dostává možnost přesilové hry. Přichází první střela, kterou si Jekel pohlídal.
     
    41:53
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Petr Kratochvíl – 2 min., sekání).
     
    41:07
    Vhazování před Jekelem si berou domácí, kteří ihned míří k Wolfovi. Krásná bekendová přihrávka od Nedvídka do prostoru brankoviště ale končí mimo hůl jeho spoluhráče a hosté mohou rozehrát.
     
    40:15
    Začala nám poslední třetina základní hrací doby a Třebčí má zatím navrch. Nyní se hosté vyhostili špatnou předávkou kotouče ve středním pásmu z útoku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu dnešního utkání. V té jsme mohli vidět stále stejně produktivní a rychlou souhru třebíčských formací, ale o to agresivnější hru na straně Kadaně, u které jsme napočítali celkem 4 vyloučení a tedy 4 potenciální šance pro Třebíč předvést, co v ní je. Trhači ale naopak dokázali své tresty dobře splácet v podobě dobře odehraných oslabení a nepouštěli domácí příliš ke hře.

    Nakonec jsme se ale dočkali i dalšího gólu. Opět na straně Třebíče, která předvedla krásnou kombinaci v prostoru před bránou Wolfa a prostřednictvím Jakuba Jenáčka navýšila své vedení na 2:0. Do konce třetiny jsme se pak dalšího navýšení či snížení stavu skóre nedočkali.

    Před námi je dalších dvacet minut hokeje v základní hrací době a vše se může ještě změnit. Jak bude vypadat nadcházející třetina a její průběh se dozvíme již za pár okamžiků.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, ale domácí rychle přebírají režii.
     
    39:15
    Mikyska posílá pas před Wolfa, kde přichází i následná teč, která posílá kotouč těsně vedle tyče brány hostů! Nyní měli Trhači štěstí.
     
    38:23
    Domácí nedokázali využít další přesilovou hru a hosté se mohou pyšnit dalším ubráněným oslabením. Nyní se kotouč dostává opět na stranu Trhačů, kde se ho pokouší zmocnit Šťovíček.
     
    38:15
    Hosté v plném počtu.
     
    37:30
    Forman musí čelit dotěrnému Zabloudilovi, který se i přes vlastní oslabení dostal ke kotouči přímo u brány domácích.
     
    37:10
    Kotouč se dostává na hůl Jekela, který v klidu rozehrává.
     
    36:25
    Šťovíček zachraňuje situaci a rychlým průjezdem před Wojnarem zblokoval jeho střelu, která končí vysoko v ochranné síti.
     
    36:15
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Albert Michnáč – 2 + 10 min., nesportovní chování). Trest nastoupí hráč číslo 84, Josef Rindoš.
     
    35:57
    Hosté se dostávají k puku za brankou Jekela, odtud se ale rychle přesouvají zpět do středního pásma, kde hra také pokračuje.
    34:38 Jakub JENÁČEK - 2:0
     
    34:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč navyšuje své vedení již na 2:0. Dobrá přihrávka k modré čáře od Jana Václavka padla na hůl Jakuba JENÁČKA, který čistým průstřelem zavěsil puk do branky hostů. Asistence: Václavek.
     
    34:25
    Jenáček nahazuje kotouč za bránu hostů a ve hře pokračují domácí.
     
    34:19
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    34:13
    Hosté v plném počtu.
     
    33:57
    Jenyš se pokusil dostat kotouč pod horní tyč, jeho pokus ale nevyšel a puk mu končí zpátky na holi.
     
    33:00
    Vhazování před Wolfem si berou domácí, na modré čáře čeká na přihrávku Forman, nakonec ale s kotoučem pracuje Vodný a dostává se i ke střele, ta ale putuje mimo bránu Wolfa.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Josef Rindoš – 10 min. osobní trest, hákování). Trest nastoupí hráč číslo 84, Josef Rindoš.
     
    32:13
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (František Wágner – 2 min., hákování).
     
    31:30
    Král poslal pěkný pas na Jenyše, který střílel z pravé strany a tato akce měla naději na úspěch. Kotouč se chvíli nestabilně pohyboval po brankovišti gólmana hostů, ten ale nakonec puk dostal pod kontrolu a přimáčkl ho k ledu.
     
    30:45
    Foltýnovi sjel puk z hole na modré čáře a to chce co nejrychleji potrestat jeden z domácích rychlým protiútokem. Foltýn tak musí i s kotoučem spěchat co nejrychleji pryč od jednoho z nájezdníků a rozjet celou akci znovu zpoza vlastní brány.
     
    30:32
    Kotouč si berou hosté a od modré čáry pálí Jandus. Jeho pokus končí ve výstroji Jekela a vhazovat se bude opět před bránou domcáích.
     
    30:22
    Michálek spěchá za kotoučem za bránou Wolfa, to se mu ale nedaří a hosté mohou rozehrát.
     
    29:45
    Bittner se dostává ke krásné střele z volného prostoru před Wolfem, ten je ale připraven a celou akci likviduje svým betonem.
     
    29:05
    Ve středním pásmu je kotouč nahozen ze strany Třebíče až za bránu Wolfa a Trhači mají tak možnost útoku.
     
    28:29
    Hosté v plném počtu.
     
    28:17
    Jenyšovi sjel kotouč z hole ve středním pásmu, což chtěl ihned potrestat Koblížek, kterému se ale také nepovedl výjezd ze středního pásma.
     
    27:29
    Kotouč si berou domácí a Forman rozjíždí útočnou akci přes Vodného a Jenyše. Homer byl ale pozorný a celou akci Třebíče včas zastavil.
     
    27:27
    Ofsajd domácích.
     
    26:47
    Třebíč je v držení kotouče za bránou Wolfa, kde ho má pod svými křídly stále Šťovíček, nakonec se ale Trhači dokázali osvobodit ze sevření vyhozením puku až k Jekelovi. Mohou tak v klidu vystřídat.
     
    26:29
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Michael Foltýn – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:10
    Kotouč si berou hosté a míří rychle přes střední pásmo až před Jekela. K puku se nakonec dostal jeden z třebíčských hráčů, který je ale vzápětí faulovaný a Třebíč bude hrát přesilovku.
     
    25:54
    Kotouč se dostává na zakázané uvolnění hostů, vhazovat se bude před Wolfem.
     
    25:18
    Na zemi zůstává ležet Furch, který neustál souboj u mantinelu. Rozhodčí i přes opakovaný záběr posoudili celou situaci jako čistou a hra pokračuje v pěti mužích na ledě. Furch se po chvilce zvedá a v doprovodu svých spoluhráčů odjíždí na střídačku.
     
    24:55
    Sražená střela od modré čáry od Eliáše na Jekela, která končí soubojem v rohu kluziště o kotouč.
     
    23:47
    Michnáč se už napřahoval ke střele od modré čáry, do protivky mu ale rychle najel jeden z třebíčských hráčů a dokázal tuto šanci naštěstí pro Třebíč včas zastavit. Trhači tak musí zkusit své štěstí znovu.
     
    23:16
    Chlouba si bere kotouč pod svá křídla, ale ne na dlouho a po rychlém zásahu obrany domácích se hosté dostávají až za vlastní bránu.
     
    23:07
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., hákování).
     
    23:00
    Král bojuje v rohu o kotouč s jedním z Trhačů, který je nakonec úspěšnější.
     
    22:15
    Trhači vyjíždějí směrem na Jekela, kdy jsou ale zastaveni již ve středním pásmu a na druhou stranu spěchá třebíčský výběr.
     
    21:00
    Chlouba dokázal propíchnout kotouč mezi bruslemi jednoho z třebíčských obránců a vznikla z toho poměrně nebezpečná situace pro Jekela, který nakonec ale vše s přehledem zvládl.
     
    20:15
    Hra se přesouvá rychle před Wolfa a domácí se snaží navázat na nátlak z předchozí třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:18.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu dnešního utkání, ve které se nám v lepším světle předvedla domácí SK Horácká Slavia Třebíč, která měla už od začátku větší počet šancí a také možnost první přesilové hry. V čase 2:28 si šel odsedět trest Trhač Dominik Řepík a domácí se mohli předvést. Tato přesilovka jim ale nepřinesl příliš mnoho šancí a Kadaň se dobře bránila po celou dobu. Nakonec se ale na Třebíč usmálo štěstí a dobře provedená akce v čase 8:55, kdy padla úvodní branka dnešního zápasu a poslala domácí do vedení prostřednictvím Pavla Jenyše na 1:0. Průběh třetiny se dále vyvíjel stále lépe pro Třebíč, která si Kadaň nepouštěla příliš k tělu a ani ke své svatyni, kterou bránila až do poslední vteřiny této dvacetiminutovky. Do konce třetiny tak zůstal stav utkání beze změny, 1:0.

    Před námi je ale dalších dvacet minut hokeje a my se rozhodně máme na co těšit. Následný průběh utkání budeme moci sledovat již za pár okamžiků.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Poslední nahození kotouče před Wolfa.
     
    19:45
    Nedbal rozehrává kotouč do středního pásma.
     
    18:56
    Michnáč s Janduse provedli dobrou kombinaci před bránou Jekela, které ale chyběla dobře mířená koncovka. S touto akcí si dokázal brankář domácích poradit.
     
    18:03
    Poizl rozjíždí útok, dostává puk až na Michnáče, tam ale šance Kadaně končí díky rychlému zákroku Třebíče, která se přesouvá zpět před Wolfa.
     
    17:15
    Havlátův pokus o bekendové nahození z ostrého úhlu končí těsně vedle Wolfovy brány, následuje souboj o kotouč v rohu kluziště a Trhači se dostávají ze sevření.
     
    16:15
    Jekel se projel po ledě směrem k jednomu z Trhačů, kterému těsně od hole dokázal vypíchnout kotouč a překazit tak útočnou akci a domácí se mohou rozjet do střední třetiny.
     
    15:30
    Vhazování před Wolfem si berou domácí, Michálek ale nedokázal zpracovat kotouč a dopředu míří Trhači. Nakonec střílí Jandus, ale jeho pokus končí pouze v třebíčské obraně.
     
    14:10
    Domácí vyhazují kotouč až do útočného pásma, tam se nyní dostává do výborné pozice Nedbal, který pálí, jeho pokus projel pod betonem Wolfa a končí těsně vedle brány! Následuje další těsná šance domácích, kdy se puk potuluje kolem levé tyče, ale ani z této šance nepadl gól. Nyní měli Trhači štěstí!
     
    13:37
    Hosté v plném počtu.
     
    13:16
    Vhazování před Wolfem po jeho zákroku si berou na své hole hosté a Jandus se pokouší vyjet ze své obranné třetiny. To se mu nakonec daří, domácí se musí stáhnout a dohrávají se poslední sekundy tohoto oslabení pro hosty.
     
    12:40
    Havránkovi nevyšel pas na Vodného, který zablokoval svou holí jeden z obrany Trhačů, domácí se tak dostávají do středního pásma a musí začít akci od znova.
     
    11:40
    Bittner má kotouč ve své režii a pokouší se této akci přidělit také šťastný konec. Zatím se se svou formací snaží rozebrat obranu Trhačů, ke střele se nakonec dostává Tadeáš Král, který mířil na prázdné místečko branky, kam nakonec dokázal Wolf rychle přesunout svůj beton. Nyní brankář hostů podržel svůj tým.
     
    11:37
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Dominik Řepík – 2 min., sekání).
     
    10:45
    Vhazování před Wolfem si berou domácí. Nedbal rozehrává kotouč od modré čáry za bránu hostů, kde se k němu dostává Havránek. Ten po krátkém přejezdu vrací puk zpátky za bránu hostů. Odtud se pokouší něco vymyslet Mikyska, který se pokusil u pravé tyče prostrčit kotouč kolem betonu Wolfa, ale nakonec bez úspěchu.
     
    10:27
    Kuba byl na modré čáře zastaven třebíčskou obranou a domácí tak mohou rozjet protiútok.
     
    10:05
    Chlouba se dostal do dobré pozice a okamžitě pálil na Jekela. Jeho cílem byl pravý horní růžek, který ale minul a kotouč končí na zadním mantinelu. Hra se pomalu dostává do středního pásma.
     
    09:50
    Kotouč končí na holi Nedbala, který ho následně předává Vodnému a jeho okamžitá střela končí v náruči Wolfa. Ten si celou situaci pohlídal.
     
    09:40
    Ofsajd hostů, hra se přesouvá k bráně Kadaně.
    08:55 Pavel JENYŠ - 1:0
     
    08:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po krásné kombinaci a souhře třebíčského útoku se po předávce od Tadeáše Krála dostal ke kotouči úplně volný Pavel JENYŠ po pravé straně, který bezchybně zavěsil kotouč za záda Wolfa přímo do jeho svatyně. Stav utkání je tak 1:0. Asistence: Král, Kratochvíl.
     
    08:29
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí a Hort rozjíždí útok. Na modré čáře je ale pozorný jeden z Trhačů a vrací hru zpět před Jekela.
     
    08:17
    Král nahrává do středního pásma Kratochvílovi, ten ale nedokázal zpracovat kotouč a hosté můžou do útoku.
     
    07:40
    Kratochvíl se pokusil propíchnout kotouč mezi bruslemi jednoho z Trhačů, ten byl ale pozorný a puk končí po obrazu pouze za bránou Wolfa.
     
    07:05
    Furch rozehrává kotouč zpoza vlastní brány a na modré čáře hostů už čekal Nedvídek. K tomu se ale puk nakonec nedostal.
     
    06:40
    Třebíč nyní vytváří dobrý nátlak na Kadaň, která nyní musí čelit sérii střel a dorážek. Při poslední z nich vypadl kotouč brankáři z výstroje, hra tedy mohla pokračovat a chvílemi ohrožovala Wolfa. Ten se ale nenechal zastrašit a vše s dopomocí své obrany ustál.
     
    05:55
    Od modré čáry přichází tvrdá a dobře mířená střela Janduse mezi betony Jekela, ten byl ale připravený a srazil puk za svou bránu, kde dále pracuje obrana.
     
    05:29
    Máme zde tečovanou střelu, která končí v ochranné síti, ale nepříjemně chvíli i ohrožovala brankáře hostů. Ten se ale nenechal vyprovokovat ke zbytečným zákrokům.
     
    04:40
    Jenáček nahazuje kotouč za bránu Wolfa, kam rychle spěchá třebíčská jednotka, za kterou jsou ale v bezprostřední blízkosti obránci hostů a ti si situaci nakonec dobře pohlídali.
     
    04:28
    Hosté v plném počtu.
     
    04:10
    Domácí jsou vyhoštěni ze třetiny Kadaně a musí se stáhnout do středního pásma. Zatím Trhači dobře brání toto oslabení.
     
    03:20
    Domácí rozjíždí útok přes střední pásmo, kde jsou ale zároveň zastaveni stěnou tvořenou třemi Trhači, nakonec se kotouč dostává za Wolfovu bránu, kde pokračují ve hře hosté.
     
    02:28
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jakub Trefný – 2 min.).
     
    02:18
    Malec zachytil kotouč na modré čáře a dobře vyjel sám proti Wolfovi. Jeho pokus ale končí pouze v jeho náruči, ze které mu ale puk vypadl a dostává se k pravému mantinelu.
     
    01:27
    A máme střelu i na druhé straně v podání Horácké Slavie. Kotouč ale skončil ve výstroji Wolfa a vhazovat se tak bude i před jeho bránou. Kotouč se nyní nachází na holi Horácké Slavie, přichází také střela od modré čáry, která trefila pouze dobře mířený beton brankáře hostů.
     
    01:05
    Máme zde první střelu dnešního utkání. Přímo před Jekelem si dobře najel jeden z Trhačů a brankář domácích čelil rychlé střele z poměrně velké blízkosti a zachytil letící puk přímo do své náruče. Vhazovat se bude v obranném pásmu Třebíče.
     
    00:30
    Šikovné nahození kotouče před branku Wolfa nenašlo svůj cíl a hosté tak mají možnost rozehrát kotouč podle svého uvážení.
     
    00:02
    Začala nám úvodní třetina dnešního utkání a jako první se pouští do prvního útoku Trhači, kteří jsou ale zastaveni a bude se vhazovat v pravém kruhu třetiny domácích.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Máme před sebou další utkání na domácím ledě Horácké Slavie, s kterou si dnes přijeli poměřit své síly Trhači z Kadaně. Zápas nám začne za pár minut a my čekáme už pouze na úvodní vhazování tohoto utkání. Zápas začne v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Nedbal, Forman, Hort, Jenáček, Furch – T. Havránek, Šťovíček, Michálek – Vodný, Bittner, Nedvídek – Jenyš, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Malec, Václavek, Havlát – Ferda.

    SK Trhači Kadaň: Wolf (Štěpánek) – Trefný, Poizl, L. Chalupa, Foltýn, Eliáš, M. Jandus, Klodner – Wojnar, Chlouba, Wágner – Michnáč, Rindoš, Zabloudil – Koblížek, Řepík, Čech – Homer, Kuba, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Skopal, Doležal – Kreuzer, Polonyi.
     
    Před námi je další kolo Chance ligy a další možnost pro hráče získat tři body. Na straně domácích se postaví SK Horácká Slavia Třebíč proti hostům SK Trhači Kadaň. Poslední utkání pro Horáckou Slavii nedopadlo příliš dobře, kdy neustálá nátlak Litoměřic a prohrála 0:4. Na druhé straně Trhači mají na svém kontě také prohru, tentokrát však s prostějovskými Jestřáby, a to 2:3. Touha po možných třech bodech bude tedy velká na obou stranách a máme se rozhodně na co těšit. Utkání začne v 17:30, kdy padne úvodní vhazování tohoto zápasu.

    POSLEDNÍ ODEHRANÉ ZÁPASY TŘEBÍČE

    SK Horácká Slavia Třebíč – HC Frýdek-Místek 4:1
    AZ Residomo Havířov – SK Horácká Slavia Třebíč 1:3
    SK Horácká Slavia Třebíč – HC Baník Sokolov 4:2
    LHK Jestřábi Prostějov – SK Horácká Slavia Třebíč 1:2 po samostatných nájezdech
    HC Stadion Litoměřice – SK Horácká Slavia Třebíč 4:0


    POSLEDNÍ ODEHRANÉ ZÁPASY KADANĚ

    SK Trhači Kadaň – VHK ROBE Vsetín 2:7
    HC Frýdek-Místek – SK Trhači Kadaň 8:0
    SK Trhači Kadaň – AZ Residomo Havířov 1:4
    HC Baník Sokolov – SK Trhači Kadaň 8:3
    SK Trhači Kadaň – LHK Jestřábi Prostějov 2:3
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 9. Jenyš (Tadeáš Král, P. Kratochvíl), 35. Jenáček (Václavek), 50. Bittner (Tadeáš Král, Šťovíček), 57. Nedvídek (Bittner), 60. P. Kratochvíl (Šťovíček) – 43. Trefný (Chlouba), 53. Koblížek (Klodner), 59. Wágner (Chlouba, L. Chalupa)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – D. Mikyska, Nedbal, Forman, Hort, Jenáček, Furch – T. Havránek, Šťovíček, Michálek – Vodný, Bittner, Nedvídek – Jenyš, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Malec, Václavek, Havlát – Ferda.
    SK Trhači Kadaň: Wolf (Štěpánek) – Trefný, Poizl, L. Chalupa, Foltýn, Eliáš, M. Jandus, Klodner – Wojnar, Chlouba, Wágner – Michnáč, Rindoš, Zabloudil – Koblížek, Řepík, Čech – Homer, Kuba, Zd. Zabloudil.

    Rozhodčí: Skopal, Doležal – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 773
    thejrc.org