Litoměřice – Kadaň 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 2:8 (kon.) | Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
Motor ČB – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Chomutov – Poruba 2011 8:3 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 09.10.2019, 18:00Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., držení).
    55:26 Aleš FURCH - 4:0
     
    55:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní přidávají čtvrtou trefu a zřejmě definitivně pojišťují vítězství! Kohút dostal přihrávku na útočnou modrou, vjel do pásma a bekhedem předložil kotouč ALEŠI FURCHOVI! Ten zůstal sám za obranou a stačilo mu jen nastavit hokejku, od které se puk odrazil za sokolovského brankáře! Asistence: Dávid Kohút a Jaroslav Brož.
     
    54:09
    Rozhodčí chtěli vylučovat jednoho z hostujících hráčů, jenže Vrdlovec je opravil, že při šanci faulovaný nebyl. Parádní gesto fair-play!
     
    52:54
    Fečo chtěl rychle rozehrát puk, který se mu ale zamotal mezi betony. Toho si všiml Kohút, který přispěchal s rychlou dorážkou, jenže sokolovský brankář svoji chybu zvládl napravit, když skokem kotouč ještě srazil mimo tři tyčky!
     
    50:58
    Obrovskou příležitost neproměnil Zadražil, který byl na brankovišti nejrychleji u odraženého puku! Snad třikrát se snažil dorážet, jenže dvakrát trefil ležícího Málka a při třetím pokusu klečícího obránce sešívaných!
     
    37:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Duda – 2 min., vysoká hůl).
    36:18 Marek RYZÁK - 3:0
     
    36:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sokolovu se neproměněné velké šance nevyplatili a už prohrává o tři góly! Vampola přesnou přihrávkou našel na vrcholu pravého kruhu MARKA RYZÁKA, který se opřel do kotouče a tvrdou ranou prostřelil bezmocného Feča! Asistence: Petr Vampola a Filip Kuťák.
     
    35:05
    Přečíslení dvou proti jednomu zakončoval po přihrávce bekhendem Přindiš, jenže Málek se skvěle zvládl natáhnout a betonem puk vykopl z brankové čáry!
     
    31:29
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petr Hořava – 2 min., krosček).
     
    12:44
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Ondráček – 2 min., podrážení).
    12:17 Jindřich BARÁK - 2:0
     
    12:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají i druhou početní výhodu! Vrdlovec dlouho váhal s přihrávkou, nakonec si vybral na modré čáře postaveného JINDŘICHA BARÁKA, který si kotouč připravil a prudkým nahozeným k levé tyči zaskočil Feča! Asistence: Daniel Vrdlovec a Jaroslav Brož.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Michálek – 2 min., podrážení).
    10:13 Marek RYZÁK - 1:0
     
    10:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté bleskurychle využívají přesilovou hru! Před brankou zůstal zaparkovaný MAREK RYZÁK, který dostal přihrávku zpoza klece a rychlou střelou se nemýlil! Asistence: Petr Vampola a Tomáš Šmerha.
     
    09:58
    Novák vymyslel přihrávku na volného Kuťáka, jehož rychlé zakončení stačil Fečo vyrazit!
     
    09:52
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Přindiš – 2 min., sekání).
     
    04:43
    Vrána se zničehonic ocitl mezi kruhy a snažil se zakončit bekhendem! Málek byl ale na svém místě a lapačkou kotouč zastavil!
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 11. Ryzák (Vampola, Šmerha), 13. Barák (Vrdlovec, Jar. Brož), 37. Ryzák (Vampola, Kuťák), 56. Furch (Kohút, Jar. Brož)


    HC Slavia Praha: Málek (Michajlov) – T. Duda, J. Novák (C), P. Hořava, Ryzák, Barák, Hejda, Steinocher – Kuťák, Vampola (A), Šmerha – M. Ondráček, Vrdlovec, Všetečka – Šteiner, Kohút, Vlček – Furch, Jar. Brož.
    HC Baník Sokolov: Fečo (Kuchař) – Kadeřávek, Přindiš (A), Vodička, J. Tomeček, Michálek, A. Rulík, Zavřel – Křehlík, M. Zadražil (A), Švec – Stříbrný, Kverka, Vracovský – Křemen, Vrána, T. Rohan (C) – Kovařík, Bečvář, Kuběna.

    Rozhodčí: Barek, Pavlovič – Beneš, Štofa

    Diváci: 892
    ocianews.com