Litoměřice – Kadaň 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 2:8 (kon.) | Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
Motor ČB – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Chomutov – Poruba 2011 8:3 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:0 (kon.)
Přerov – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:3 (2:2, 2:1, 4:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 09.10.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Denis ZEMAN - 8:3
     
    59:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to už je kanonáda! Nicolas Hlava má další asistenci, když přihrál mezi kruhy, kam dobruslil DENIS ZEMAN. Pokus domácího obránce byl přesný a hlavně mladíček Pirátů zaznamenává první branku v Chance lize. Asistence: Nicolas Hlava a Filip Suchý.
    42:00 Jakub VESELÝ - 7:3
     
    42:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Poruba je na kolenou, protože Piráti si dělají co chtějí! JAKUB VESELÝ převzal přihrávku na kruhu pro vhazování, odkud přesnou střelou přivítal nově příchozího Hynka Kůdelu. Pro chomutovského útočníka je to první gól mezi dospělými! Asistence: Tomáš Pitule a Kryštof Hrala.
    41:35 Filip SUCHÝ - 6:3
     
    41:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Uběhlo jen pár vteřin a Severočeši se znovu radují! Navíc situaci neunesl Frederik Foltán tíhu situace a odjel na střídačku. Nicolas Hlava zpoza branky našel na hranici FILIPA SUCHÉHO, který se střelou k pravé tyči nemýlil. Asistence: Nicolas Hlava.
    41:08 Filip SUCHÝ - 5:3
     
    41:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Po vyhraném vhazování zakončil po ledě FILIP SUCHÝ, jenž překvapil Frederika Foltána, který nestihl dokleknou na led. Asistence: Nicolas Hlava.
    38:14 Lukáš KLÍMA - 4:3
     
    38:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti ve dvou ujíždí hostující obraně do přečíslení a ve vlastním oslabení se vrací do vedení! Celou akci na sebe vzal LUKÁŠ KLÍMA, který z pravého kruhu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Frederik Foltán byl na jeho pokus krátký a trochu i bezmocný. Asistence: Radek Havel.
    32:04 Richard NEJEZCHLEB - 3:3
     
    32:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Znovu je velmi rychle srovnáno! Od modré čáry vystřelil Petr Kanko, jehož pokus vyrazil Dominik Pavlát před sebe. Ke kotouči se jako první dostal RICHARD NEJEZCHLEB, jenž bekhendem překonal chomutovského brankáře. Asistence: Petr Kanko.
    31:46 Petr STLOUKAL - 3:2
     
    31:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    Panečku, to vám byla rána! Přihrávku přes osu hrací plochy zachytil na modré čáře PETR STLOUKAL, jehož dělovka zapadla od horní tyče za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Pitule.
    15:45 Nicolas HLAVA - 2:2
     
    15:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je znovu rychle vyrovnáno! Lukáš Klíma se zjevil za obranou, kam také dostal přihrávku. Slovenský útočník předvedl bekhendový blafák, s nímž si Frederik Foltán poradil. Ovšem kotouč zůstal ležet v brankovišti, kam jako první dojel NICOLAS HLAVA. Asistence: Lukáš Klíma.
    15:01 Marek SIKORA - 1:2
     
    15:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hostující celek využívá početní výhodu a otáčí stav zápasu na svou stranu! Patrik Husák přihrál na levou stranu, kde se nacházel připravený MAREK SIKORA. Zakončení hráče, jenž chomutovskou organizaci zná, zapadlo do prázdné branky. Asistence: Patrik Husák a Vladimír Svačina.
    12:01 Martin BODÁK - 1:1
     
    12:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po chybě domácího mužstva ve středním pásmu je vyrovnáno! Poruba ujížděla ve třech na jediného obránce a celou situaci na sebe vzal MARTIN BODÁK. Jeho pokus z mezikruží zamířil do horní části branky. S tímto Dominik Pavlát nemohl nic udělat a inkasoval. Asistence: Petr Kanko a Tomáš Jáchym.
    00:48 Petr STLOUKAL - 1:0
     
    00:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    To je úvod jako hrom, Chomutovští jdou do rychlého vedení! PETR STLOUKAL přejel modrou čáru a vystřelil do horní části branky, ovšem Frederik Foltán kotouč vyrazil. K němu se dostal Nicolas Hlava, jenž z pravé strany předal přihrávku na zlatém podnose a již zmíněný domácí útočník měl situaci lehkou. Asistence: Nicolas Hlava.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Stloukal (Hlava), 16. Hlava (Klíma), 32. Stloukal (Pitule), 39. Klíma (R. Havel), 42. Suchý (Hlava), 42. Suchý (Hlava), 42. Jakub Veselý (Pitule, Hrala), 60. D. Zeman (Hlava, Suchý) – 13. Bodák (Kanko, T. Jáchym), 16. Sikora (Hudeček, Svačina), 33. Nejezchleb (Kanko)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Pařízek, R. Havel (A), Tejnor, Štochl, Lang, D. Zeman – Stloukal, Pitule (C), Llewellyn – Klíma, Suchý, Hlava – Chrpa (A), J. Svoboda, Jakub Veselý – Ma. Svoboda, Hrala, Tupý.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (42. Kůdela) – Husák, Rudl, Bodák (A), Dundáček (C), Dluhoš, Urbanec, Pastor – Svačina, Zdeněk, Sikora – Kanko, T. Jáchym, Nejezchleb – Gřeš, Hudeček (A), J. Káňa – Špaček, M. Hlinka, Obdržálek.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Janíček, Šimánek

    Diváci: 1895
    thejrc.org