Black Dogs Budweis – HC UP Olomouc 2:6 (kon.) | Akademici Plzeň – VUT Cavaliers Brno 6:2 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
2:6 (0:4, 2:1, 0:1)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 09.10.2019, 19:30Univerzitní liga ledního hokeje • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 PĚCHA - 2:6
     
    58:06
    HC Univerzita Palackého v Olomouci právě vstřelila branku! Black Dogs se odvážili odvolat gólmana a hrát se šesti bruslaři v poli. Kotouče se ale zmocnili hosté a MARTIN PĚCHA přidává šestý gól svého týmu. Bez asistence.
    39:38 MÜLLER - 2:5
     
    39:38
    HC Univerzita Palackého v Olomouci právě vstřelila branku! Tak domácí se v přesilové hře prosazují také. JAKUB MÜLLER obešel budějovického beka a střelou po ledě překonal Petra Spáčila. Bez asistence.
    38:45 FIALA - 2:4
     
    38:45
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak to je nečekaný průběh přesilové hry HC UP – Sitter vyhodil kotouč z rohu svého obranného pásma na najíždějícího JANA FIALU, který prostřelil Ovčařiho. Asistence: Radek Sitter.
    28:38 MASOPUST - 1:4
     
    28:38
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Vochozka poslal přihrávku kruhu na ŠIMONA MASOPUSTA, který snižuje na 1:4. Asistence: Tomáš Vochozka, Petr Škopek.
     
    19:42
    HC Univerzita Palackého v Olomouci právě vstřelila branku! A hosté stále nemají dost – tentokrát se prosazuje PAVEL SKOPAL a Olomouc tak završuje parádní první třetinu. Asistence: Dušan Kerda.
     
    13:55
    HC Univerzita Palackého právě vstřelila branku! MIKULÁŠ RIMMEL zvyšuje náskok Olomouce. Asistence: Miroslav Janošek, Dušan Kerda.
    DUBOVČÍ - 0:2
     
    09:39
    HC Univerzita Palackého v Olomouci právě vstřelila branku! DOMINIK DUBOVČÍ svou první trefou v sezóně zvyšuje vedení na 0:2. Asistence: Mikuláš Rimmel, Martin Pěcha.
     
    04:53
    HC Univerzita Palackého v Olomouci právě vstřelila branku! Hosté potvrzují roli favorita a díky gólu JAKUBA MÜLLERA se dostávají do vedení. Bez asistence.
    Marken.cz

    Kristýna Nováková

    Branky a nahrávky: 29. Masopust (Vochozka, Škopek), 39. Fiala (SITTER) – 5. Müller, 10. Dubovčí (Rimmel, Pěcha), 14. Rimmel (Janošek, Kerda), 20. Skopal (Kerda), 40. Müller, 59. Pěcha


    Black Dogs Budweis: Spáčil (Svoboda) – Vávra, Sitter, Hubata, Hrůša, Škopek, Kříž, Michal – Prášek, Masopust, Grossmann, Tisoň, Dvořák, Šafář, Rolínek, Fiala, Šesták, Tejko, Vochozka, Šuhaj
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Ovčari (Molnár) – Síkora, Dohnal, Dubovčí, Jiskra, Svozílek – Siegel, Pěcha, Janošek, Janečko, Rimmel, Výkruta, Kerda, Hajšman, Müller, Skopal, Mareček

    Rozhodčí: Velčovský – Štěpánek, Dědek
    thejrc.org