Buffalo – Montreal 5:4 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 4:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 8:2 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
5:4 (1:2, 2:0, 1:2 - 1:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 10.10.2019, 01:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:30 Marcus JOHANSSON - 5:4
     
    61:30
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo vítězí! Chvilí po vypršení Danaultova trestu Miller připravil skvělou palebnou pozici pro MARCUSE JOHANSSONA, jenž bez problémů trefil polodkrytou bránu. Asistence: Colin Miller a Jack Eichel.
    52:54 Ben CHIAROT - 4:4
     
    52:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Střelecký účet si v Montrealu otevírá BEN CHIAROT, jenž najel do útočné třetiny, zbavil se Eichela a posléze křižnou ránou propálil Huttona! Asistence: Artturi Lehkonen a Mike Reilly.
    41:44 Jesperi KOTKANIEMI - 4:3
     
    41:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! Joel Armia zpoza brány i s notnou dávkou štěstí našel JESPERA KOTKANIEMIHO, proti jehož dělovce z první byl Hutton bezmocný. Asistence: Joel Armia a Jonathan Drouin.
    40:47 Jeff SKINNER - 4:2
     
    40:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    Skvělý start Buffala do třetí třetiny! Johansson poslal přihrávkou do nájezdu JEFFA SKINNERA, jenž si bekhendem roztáhl gólmana a poté podél jeho levého betonu poslal kotouč do branky. Asistence: Marcus Johansson.
    34:13 Jack EICHEL - 3:2
     
    34:13
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jsme svědky dalšího obratu v zápase! JACK EICHEL to vzal na sebe a udělal dobře! Z vlastní obranné třetiny vjel až do útočného pásma, kde střelou přes obránce zaskočil Kinkaida! Bez asistence.
    24:46 Jack EICHEL - 2:2
     
    24:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tentokráte byl ovšem americký gólman bezmocný! JACK EICHEL si narazil s Dahlinem a poté z levého kruhu ze zápěstí poslal kotouč o tyčku do soupeřovy svatyně. Asistence: Rasmus Dahlin a Sam Reinhart.
    19:39 Joel ARMIA - 1:2
     
    19:39
    Montreal právě vstřelil branku!
    V závěru první dvacetiminutovky Montreal převrací vývoj utkání na svou stranu! Nahrávku Suzukiho zpoza brány si zpracoval JOEL ARMIA, jenž následně bleskově zamířil do pravého horního rohu, Hutton byl bez šance. Asistence: Nick Suzuki.
    14:06 Joel ARMIA - 1:1
     
    14:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Vyrovnání přichází při vlastním oslabení! Chybujícího Dahlina obral o puk Thompson, jenž následně našel před bránou osamoceného JOELA ARMIU. Fin forhendovým blafákem roztáhl Huttona a poté bez problémů trefil odkrytou svatyni. Asistence: Nate Thompson.
    05:04 Victor OLOFSSON - 1:0
     
    05:04
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo potvrzuje skvělá přesilovková čísla! Po ose Dahlin – Eichel se kotouč rychle přesunul k VICTORU OLOFSSONOVI, který prostřelil marně se přesunujícího Kinkaida. Asistence: Jack Eichel a Rasmus Dahlin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 6. Olofsson (Eichel, Dahlin), 25. Eichel (Dahlin, S. Reinhart), 35. Eichel, 41. Skinner (Ma. Johansson), 62. Ma. Johansson (C. Miller, Eichel) – 15. Armia (N. Thompson), 20. Armia (Suzuki), 42. Kotkaniemi (Armia, Drouin), 53. Chiarot (Lehkonen, Reilly)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Ristolainen, McCabe (A), C. Miller, Dahlin, Jokiharju, Scandella – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Sobotka, Ma. Johansson (A), Skinner – Rodrigues, Mittelstadt, Vesey – Okposo, Jo. Larsson, Girgensons.
    Montreal Canadiens: Kinkaid (Price) – S. Weber (C), Mete, Petry, Chiarot, Folin, Reilly – Gallagher (A), Danault, Tatar – Suzuki, Domi, Lehkonen – Armia, Kotkaniemi, Drouin – Weal, N. Thompson, Byron (A).

    Rozhodčí: Brank, Rank – Gawryletz, Sericolo

    Diváci: 15 383
    thejrc.org