Kladno – K. Vary 4:5 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Kobra – HC Litvínov 5:4 (3:1 po s.n.)
Vítkovice – Poruba 7:5 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:6 (kon.) | Plzeň – Hvězda Praha 7:0 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 1:8 (kon.) | Přerov – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 9:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Třemošná 7:1 (kon.)
Pardubice – Technika Brno 15:0 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
po s.n. (3:1)
HC Kobra Praha
5:4 (2:2, 1:0, 1:2 - 0:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 10.10.2019, 16:15 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4 (Braník) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím vás u 9. kola ELIOD extraligy dorostu, skupiny západ. Na branickém zimním stadionu proti sobě nastoupí domácí HC Kobra Praha proti hostům HC Litvínov. Přeji vám příjemné počtení.
     
    Proti sobě nastoupí týmy z úplně jiných tabulkových pozic. Domácí Kobra v současnosti drží se třemi body osmé místo po jedné výhře a pěti porážkách. Kdežto Litvínov bojuje o první místo. Na něm se momentálně drží společně s Plzní a Karlovými Vary. Všichni tři mají shodný počet 21 bodů po osmi zápasech a shodnou bilanci sedmi výher a jediné porážky.
     
    Vzájemné duely v loňském ročníku
    15. 9. 2018, 3. kolo: Litvínov – Kobra 5:1
    27. 10. 2018, 12. kolo: Kobra – Litvínov 0:4
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kobra Praha: Peyerl (Kadlec) – Jiráček, Nápravník A., Bucek (A), Mašek, Bartoň, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Sekula, Půlpán, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný.

    HC Litvínov: Herkommer (Čermák) – Kuchař, Filip, Hocelík (A), Werner, Hora, Hynek, Martínek – Špaček, Postl, Skuhrovec, Beran, Vít, Kočárek, Iljut, Krocker, Vopat (A), Dej (C), Brouček.

    Rozhodčí: Kubíček D. – Kučera, Kubíček V..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to byl bleskový nástup Chemiků! Už po prvním buly dotlačil kotouč do branky u pravé tyče DOMINIK BROUČEK. Litvínov se tak již po patnácti vteřinách hry ujímá vedení. Asistence: Ondřej Postl.
     
    01:11
    Litvínov nadále pokračuje v aktivní hře proti kobří brance. Středem pole si najížděl před branku Vojtěch Kočárek, jehož ovšem v mezikruží zastavila obrana Kobry.
     
    02:03
    Dominik Brouček nedokázal projít do útočného pásma.
     
    02:11
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Ondřej Postl – 2 min., hákování).
     
    02:24
    Svůj účes ,,na Jágra" provětral rychlým průjezdem kolem mantinelu Marek Krocker. Útočník Litvínova ale vzápětí narazil na dvojčlenný obranný blok Kobry, z něhož se domácí dostali do přesilovkého tlaku.
     
    03:43
    A gólman Herkommer musel být mezi třemi tyčemi velmi ve střehu, přesto nakonec schytal jen dvě střely, Ty ale dokázal pokrýt.
     
    04:11
    Hosté v plném počtu.
     
    04:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká štěstí! LUKÁŠ STRNAD nahodil od modré čáry kotouč přímo na litvínovskou branku, do níž také díky nepozornosti mnoha hráčů před brankovištěm dokázal propadnout a Kobra se vrací do hry! Asistence: Viktor Procházka.
     
    05:20
    Posunout další útok Kobry k brance se pokusil Patrik Bauer. Václav Hynek ho ale přistrčil k mantinelu a o kotouč obral. Tím pádem se Litvínov dostal do protiakce.
     
    06:26
    V souboji dvou šestnáctek v litvínovském obranném pásmu si Matěj Půlpán vylámal zuby na Lukáši Hocelíkovi. Kobra se tak musela záhy vrátit zpět, přesto se rychle rozjela znovu proti litvínovské brance.
     
    07:29
    Těsně před brankou se pokusil o posun Vojtěch Kočárek na Jiřího Špačka. Do dráhy jízdy kotouče se ovšem vložilo několik hráčů Kobry, což zákonitě mělo za následek její předčasné ukončení.
     
    08:48
    Až dosti dlouho se Litvínov drží v útočném pásmu, aniž by dokázal vystřelit na branku. Přesto pro krátkodobé přerušení tlaku vyhodila Kobra kotouč na zakázané uvolnění.
     
    09:26
    Sám se prosmýkl do útočného pásma Matěj Půlpán. Ve kličce před vystřelením ale o puk přišel. Sice mu dojel ještě na pomoc Tomáš Bucek, ale ani on se u puku dlouho neudržel.
     
    09:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra se ujímá vedení! Po rychlé souhře vymíchl Herkommera a poslal kotouč z hranice brankoviště k pravé tyči VIKTOR PROCHÁZKA, domácí tým tak dokonal obrat skóre ve svůj prospěch! Asistence: Adam Jiráček.
     
    10:53
    Ofsajd přerušil pokračování akce Kobry a dostal hru do středního pásma.
     
    11:13
    Dva příťuky pro posunutí kotouče ze strany Kobry jej dopravily přímo na hokejku Jakuba Kuchaře. Ten vzápětí nasměroval svůj tým k obratu, avšak Litvínov se v útočném pásmu nijak dlouho neudržel.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Daniel Dej – 2 min., faul kolenem).
     
    12:27
    Další přesilovka usadila Kobru v útočném pásmu. Litvínovští sice dokázali vyhodit kotouč přes celé hřiště, přesto se vzápětí domácí do pásma vrátili a pokračují k vytváření si tlaku na Herkommera.
     
    13:13
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Mark Jefferson Rejna.
     
    13:24
    Po vyrovnání početních sil se Cheza opět dostala do šance. Matiáš Peyerl tak musel zasahovat, počínal si však celkem úspěšně.
     
    14:01
    Kobra se drží s kotoučem u vlastní branky a snaží se o rozehrávku.
     
    14:08
    Hosté v plném počtu.
     
    14:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme opět srovnáno! Svou vlastní odraženou střelu o betony gólmana Peyerla dopravil do odkrytého prostoru u pravé tyče DANIEL DEJ a využívá tak přesilovku! Bez asistence.
     
    15:24
    Sám vyjížděl proti soupeřově brance a od modré čáry vypálil Mark Jefferson Rejna. Litvínovský gólman ale proti jeho šanci vytáhl lapačku, do níž kotouč celkem přesně zapadl.
     
    16:10
    Mezi dvěma hráči si zprvu dost nadějně počínal Jiří Špaček. Ke konci se ovšem stáhl k mantinelu, kde si ho ohlídal Ondřej Mašek.
     
    17:03
    Další důležitý zákrok Peyerla. K tělu přikryl přímou dělovku od Dominika Broučka.
     
    17:31
    Litvínovští si vybojovali kotouč u vlastní branky a snažili se o postupný průnik směrem do středního pásma. V pásmu ovšem zahráli vysokou holí, načež se opět vhazovalo před Herkommerem.
     
    18:18
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Ondřej Nápravník – 2 min., podrážení).
     
    18:21
    Další přesilovka rozehrála kombinační útočnou souhru Litvínova v útočném pásmu. Obrana Kobry se ale statečně drží a daří se jí vyhazovat kotouče mimo ohrožení.
     
    19:21
    Přesto se Kobře nedaří vystrnadit soupeře z útočného pásma nadobro.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla rychlý nástup Litvínova v podobě bleskového úvodního gólu. Postupně se ale vše změnilo ve vzájemnou přestřelku, díky čemuž oba týmy vstupují do další fáze utkání za stavu 2:2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    I díky přesilovce vstoupil do další třetiny o něco aktivněji tým Litvínova. Při svém prvním výjezdu se ale ani nepřiblížil k Peyerlově brance.
     
    20:18
    Domácí v plném počtu.
     
    21:17
    Litvínov se marně snaží probít od vlastní branky, kde jej Kobra drží v sevření. Zatímco Pražané se nemohou dostat ke kotouči, aby zahrozili proti svatyni Petra Herkommera.
     
    22:04
    Nakonec se ale chemici dostali ke střele na branku. To ovšem Peyerl dokázal pokrýt a nasměrovat svůj do brejku.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Filip Sekula – 2 min., faul kolenem).
     
    22:46
    Počátek dalšího oslabení vyšel o něco lépe Kobře. Ta ihned vyhodila kotouč k litvínovské brance a jeho dojetím se pokusila o hrozbu před Herkommerem. Avšak bez zakončení.
     
    23:25
    Litvínovští se ovšem přesunuli záhy do útočného pásma. Kombinací se v ní daří držet, avšak málokdy se odhodlají ke střeleckému prověření gólmana Branických.
     
    24:33
    Domácí v plném počtu.
     
    24:45
    I po vyrovnání početních sil se u kotouče stále drží Litvínov. Stále se ovšem nemůže dobrat ke střele, naopak obrana Kobry sveřepě hájí svůj vymezený prostor.
     
    25:39
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Vít Beran – 2 min., podrážení).
     
    25:51
    Rychlá kombinace Kobry v útočném pásmu znamenala rychlou střelu Pražanů proti brance Herkommera. Litvínovský gólman ale zvládá vyrážet jakoukoliv akci domácích.
     
    26:36
    Souhra Branických v útočném pásmu pokračuje. Chemici se tak musí držet na pozoru, přesto se jim v obranné fázi zatím celkem daří.
     
    27:06
    Domácí se snaží vyjet od vlastí branky. Tam je sice Litvínov dlouho držel v sevření, vzápětí se ale Kobře podařilo prosmýknout se kolem levého mantinelu. Ani tato šance ale k vystřelení nevedla.
     
    27:39
    Hosté v plném počtu.
     
    27:57
    Střela Daniela Deje letěla příliš pod velkým úhlem a přeletěla tak prostor brankoviště. Záhy se odrazila o prostor u vzdálenějšího mantinelu a Kobra se vydala do brejku.
     
    29:11
    Petra Herkommera prověřil Viktor Procházka, Litvínovský gólman ale dokázal kotouč lapačkou přivinout k tělu a udržet jej.
     
    29:43
    Domácí tým se stále drží v útočném pásmu. Zatímco obrana Litvínova hájí srdnatě své pásmo a nepustí Pražany na dostřel vlastní branky.
     
    30:34
    O další rozehrávku Litvínova se postaral Matěj Hora. Litvínovu dlouho trvalo přejít přes střední pásmo, leč nakonec se podařilo. I když se chemici posléze zasekli v souboji na modré.
     
    31:57
    Další rychlý přesun Kobry a další pokus o překonání gólmana Herkommera. Znovu si ovšem litvínovský gólman počínal velmi úspěšně a kotouč dokázal vyrazit.
     
    32:45
    Sám proti kobří brance vyjížděl Daniel Dej. Už se dostával na hranici brankoviště, odkud se pokusil o protlačení kotouče za brankovou čáru. Matiáš Peyerl ale svůj tým celkem drží a dělá maximum, aby za něj nic nepropadlo.
     
    33:36
    Litvínov ovšem zaujal pozice v útočném pásmu a dostal svého soupeře pod tlak. Kobra ovšem rychlé kombinační hře soupeře vzdoruje.
     
    35:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    A naopak se sama ujala vedení! JAKUB SVOBODA se zcela sám vyřítil proti Herkommerově brance a nikým nehlídán se dostal až těsně před ní. V rychlém pohybu také zaskočil gólmana Chezy a znovu poslal Kobru do vedení! Bez asistence.
     
    35:30
    Trojice kobřích hráčů vybojovala kotouč proti přesile Litvínova. Pražané se dokázali prosmýknout až do útočného pásma a prověřit Herkommera. Litvínovský gólman ale opět kotouč pozdržel.
     
    36:35
    Puk opět připadl na hole litvínovských hokejistů. Ti se záhy dostali do útočného pásma a již dvakrát v rychlém čase prověřili Peyerla. Strážce kobří svatyně ale kotouče lapá.
     
    37:05
    O něco podobného jako před malou chvíli se pokusil Jakub Svoboda! Opět se velmi rychle rozjel proti litvínovské brance a také velmi tvrdě vypálil! Zároveň ale nedokázal namířit zcela přesně a kotouč ve vysokém letu se dostal až do ochranné sítě.
     
    38:24
    Pražané se stále drží v útočném pásmu a stále se snaží o kombinační souhru ve snaze překonat Herkommera.
     
    38:55
    Litvínov ale nakonec kotouč převzal a sám se dostal do útočného pásma.
     
    39:06
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Lukáš Hocelík – 2 min., napadení).
     
    39:25
    Další přesilovka Kobry opět dostala kotouč do jejich držení. Pražané se záhy dostali do útočného pásma a pokračují v kombinaci.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina opět přinesla velmi vyrovnanou hru. O jediný gól utkání se postaral Jakub Svoboda po svém rychlém průniku. Kobra tak vstupuje do finální fáze utkání s mírnou výhodou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Kobra nastartovala další třetinu v útočném tlaku na branku. Velmi rychle ale Litvínovští přesunuli hru na opačný konec kluziště a ohrozili Peyerla.
     
    41:06
    Hosté v plném počtu.
     
    41:15
    Po vyrovnání početních sil zůstal u puku Litvínov, který zatlačil svého soupeře v útočném pásmu. Přesto se na malou chvíli dostala Kobra k puku. Ten ale záhy poslala na zakázané uvolnění.
     
    41:55
    Chemici se museli vrátit do středního pásma. Přesto se stále drží u kotouče a rozehrávkou dělají maximum pro přiblížení se k brance.
     
    42:50
    Po icingu Chezy zůstala Kobra v útočném pásmu. Pražané se snaží přibližovat k brance Herkommera, namísto toho je ale Litvínovští pouze posouvají po obvodu útočného pásma.
     
    44:12
    V rychlé hře nahoru dolů tentokrát vyjíždí proti soupeřově brance Litvínov. Bez šance se ale záhy musel vrátit zpět. Byť tedy s kotoučem na holi.
     
    46:11
    Po nějaké době se Litvínov dostal do útočného pásma.
     
    46:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A díky tomu se také chemici vrací do hry! Rychlou kombinaci v útočném pásmu proměnil svou pohotovou střelou v gól ERIK ILJUK, který tak po dlouhé době srovnává skóre tohoto utkání. Asisrence: Vojtěch Kočárek.
     
    47:44
    Vstřelený gól Litvínovské, zdá se, ještě více nabudil v souhře v útočném pásmu. To už prakticky neopouštějí, navíc celá obrana Kobry se musí držet velmi na pozoru.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Adam Nápravník – 2 min., hákování).
     
    48:33
    Ofsajd zastavil Litvínovské od jejich další souhry v útočném pásmu. Toho využila Kobra a po vhazování ve středním pásmu se vydala před Herkommera.
     
    49:05
    Na dvakrát se pokusil z těsné blízkosti procedit kotouč za Peyerlova záda Václav Hynek. Gólman Kobry se ale ani v jednom případě pokořit nenechal a udržel svůj tým ve hře.
     
    49:44
    Chemici nadále kombinují v útočném pásmu a vyčkávají na ideální příležitost pro tvrdé prověření branky Matiáše Peyerla.
     
    50:14
    Kobře se sice podařilo vyhodit kotouč, přesto velmi rychle se Litvínov opět dostal do pásma, byť bez akce.
     
    50:24
    Domácí v plném počtu.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Erik Iljuk – 2 min., krosček + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Menší trest odpyká Jiří Špaček.
     
    51:59
    Kobra zatím nezvládá toto přesilovku velmi úspěšně. Naopak se drží v obranném pásmu a nedokáže se dostat ven.
     
    52:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jeden brejk a všechno je jinak! Pražané využívají další přesilovku po rychlém nájezdu FILIPA SEKULY, proti jehož střele neměl Herkommer sebemenší šanci. Asistence: Patrik Bauer.
     
    52:27
    Hosté v plném počtu.
     
    53:01
    Litvínovu se ale zákonitě tento stav nelíbí a útočnou hrou v pásmu se s ní snaží něco udělat. Naproti tomu obrana Kobry dělá maximum možného, aby těsné vedení udržela.
     
    53:43
    Další vyhození kotouče z kobří strany. K icingu ale nedošlo, neboť Litvínovští puk dojeli. To se ale nedá říct o akci na druhé straně o chvilku později. Vhazuje se tak před Herkommerem.
     
    54:30
    Do samostatného nájezdu se vydal Jan Vopat. Tomu ovšem zkřížil cestu Tomáš Bucek a ačkoliv se na něj litvínovský útočník pokusil vytáhnout kličku, obránce Kobry se obelstít nenechal.
     
    55:29
    To ale nemění nic na tom, že se Litvínov stále drží v útočném pásmu a stále se tlačí do zakončení. Velkou spoustu šancí ale Matiáš Peyerl zvládá pokrýt.
     
    56:07
    Už jistě Litvínovští viděli kotouč v brance! Přesto na poslední chvíli vytáhl klíčový obranný zákrok Ondřej Nápravník, kdy zaklekl kotouč během jeho leu a nedopustil tak v poslední chvíli jeho dopadnutí do odkrytého prostoru u pravé tyče domácí branky.
     
    56:48
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Viktor Procházka – 2 min., hákování).
     
    56:51
    Tlak Litvínova i díky přesilovce narůstá. Petr Herkommer se ale stále drží v brance.
     
    57:23
    Souhru Chezy zakončil svou dělovkou od modré David Skuhrovec. Nemířil však zcela přesně, neboť kotouč se odrazil o mantinel těsně vedle branky.
     
    58:05
    Jednu střelu za druhou musí Peyerl v posledních chvílích likvidovat. Přesto si ve své činnosti zatím počíná velmi úspěšně, což pomáhá celkové obranné hře Kobry.
     
    58:25
    Hosté se museli vrátit s kotoučem až k vlastní brance, zpoza které zahajují rozehrávku.
     
    58:48
    Domácí v plném počtu.
     
    59:02
    Nadějný průnik Litvínova a další přerušení sudími z důvodu ofsajdu hostí.
     
    59:12
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:17
    Kobře se podařilo vyhodit kotouč ven z obranné třetiny. Bylo to ale trochu kontraproduktivní, neboť puk zamířil na zakázané uvolnění a vhazuje se tak o něco blíž Peyerlově brance.
     
    59:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká gól za pět minut dvanáct! Tvrdou střelu od modré vyslal DOMINIK BROUČEK, který velmi přesně rozvlnil síť za Peyerlovými zády a vrací tak v posledních chvílích svůj tým do hry. Asistence: Jan Vopat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Tohle je pro domácí velká smůla. Už se jistě radovali ze třech bodů, jenomže ve hře bez gólmana se prosadil Brouček a poslal utkání do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:06
    První buly prodloužení vybojovali Litvínovští. Ve středním pásmu ale o kotouč přišli, naopak Kobra se dostala do protiakce.
     
    60:48
    Na Herkommera ale vypálit nedokázala. Zároveň si kotouč opět vybojovali chemici. Ani oni ale svou kombinaci nepřesunuli přes střední pásmo.
     
    61:39
    Pražané rozehrávají od vlastní branky. Z toho se ke střele dostal Ondřej Mašek. Jeho střelu ale Herkommer přivinul k tělu.
     
    62:07
    A první zákrok si připsal i Matiáš Peyerl. Kotouč tentokrát vymetl pavučiny v jeho lapačce.
     
    62:29
    Další rozjezd Litvínovských a zakleknutí kotouče Janem Bartoňem. Ten zbrzdil jeho rychlost a umožnil Kobře protiakci.
     
    63:17
    Příliš dlouhé nahození Davida Skuhrovce. Kotouč se tak dokutálel až na zakázané uvolnění.
     
    63:52
    Do šance se opět dostala Kobra. V útočném pásmu ale naráží na vlastní nepřesnost, která je brzdí od pokračování střelecké situace.
     
    64:28
    Úspěšný zákrok Herkommera proti střele Patrika Bauera z těsné blízkosti.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani prodloužení nepřineslo vítěze tohoto souboje. Vyrovnaná hra nepřinesla ani na jedné straně výraznou akci, kterou by byla ohrožena ať už jedna, či druhá branka. K vidění tak budou samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Střelou pod víko otevřel Matěj Půlpán skóre.
     
    1. série
    1:0
    Daniel DEJ neproměňuje.
     
    2. série
    2:0
    Viktor PROCHÁZKA proměňuje.
     
    2. série
    2:0
    Ondřej POSTL neproměňuje.
     
    3. série
    2:0
    Filip SEKULA neproměňuje.
     
    3. série
    2:1
    David SKUHROVEC proměňuje.
     
    4. série
    3:1
    Ondřej NÁPRAVNÍK proměňuje.
     
    4. série
    3:1
    Jan VOPAT neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kobra Praha.
    Autorem vítězné branky je VIKTOR PROCHÁZKA.
     
    Konec zápasu.
     
    Tak to bylo velmi vyrovnané utkání. Nakonec se ale více zadařilo domácímu týmu, který překvapil favorita a po úspěšných samostatných nájezdech bere dva body, ačkoliv sahal po třech.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Odsud z Braníku vám přeji hezký zbytek dne. (18:37:59)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 5. Strnad (Procházka), 10. Procházka (Jiráček), 35. Svoboda, 53. Sekula (Bauer), rozh. náj. Procházka – 1. Brouček (Postl), 15. Dej, 47. Iljuk (Kočárek), 60. Brouček (Vopat)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Matěj Půlpán (KOB)
    1:0   Daniel Dej (LIM)
    2. série:
    2:0   Viktor Procházka (KOB)
    2:0   Ondřej Postl (LIM)
    3. série:
    2:0   Filip Sekula (KOB)
    2:1   David Skuhrovec (LIM)
    4. série:
    3:1   Ondřej Nápravník (KOB)
    3:1   Jan Vopat (LIM)


    HC Kobra Praha: Peyerl (Kadlec) – Jiráček, Nápravník A., Bucek (A), Mašek, Bartoň, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Sekula, Půlpán, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný.
    HC Litvínov: Herkommer (Čermák) – Kuchař, Filip, Hocelík (A), Werner, Hora, Hynek, Martínek – Špaček, Postl, Skuhrovec, Beran, Vít, Kočárek, Iljut, Krocker, Vopat (A), Dej (C), Brouček.

    Rozhodčí: Kubíček D. – Kučera, Kubíček V.
    ocianews.com