Kunlun – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Magnitogorsk – Vladivostok 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Soči 1:0 (kon.)
Omsk – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:1 (po pr.)
po prodl.
Red Star Kunlun
2:1 (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 10.10.2019, 13:30 • Peking • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:22 Brandon YIP - 2:1
     
    60:22
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Je dobojováno! BRANDON YIP zůstal u zadní tyče osamocený a po přesné přihrávce střelou do odkryté brány zápas jako správný kapitán rozhodl! Asistence: Trevor Murphy.
     
    57:56
    Dvě minuty před koncem základní hrací doby Barulin (Nižněkamsk) podržel svůj tým proti hráči zakončujícímu z hrany brankoviště! Pomalu, ale jistě se tak blíží prodloužení.
     
    47:54
    Vrátit vedení na kunlunskou stranu mohl po geniální přihrávce DeFazio, jenomže při zakončení u levé tyče trestuhodně promáchl!
    46:20 Maxim GROŠEV - 1:1
     
    46:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Teď už Hrubec bohužel kapituluje! Ačkoliv předtím dvakrát výborně zasáhl, obránci mu vůbec nepomohli a nechali zblízka do prázdné brány dorážet MAXIMA GROŠEVA. Asistence: Pavel Porjadin a Zack Mitchell.
     
    41:34
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Victor Bartley – 2 min., hákování).
     
    39:56
    Skvěle Hrubec (Kunlun)! Čtyři vteřiny před sirénou vychytal zblízka střílejícího Chafizova a čisté konto udrží i po druhé třetině.
     
    39:07
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon DeFazio – 2 min., držení hole).
     
    35:42
    A pak si šanci sami vytvořili! Bondra (Kunlun) nastřelil gólmana do výstroje, aby pohotově dorážející Palola udělal to samé.
     
    33:39
    Následně se nepotvrdilo pravidlo "nedáš – dostaneš", kdy Kazionov v samostatném úniku nepochopitelně selhal! Ani dorážka po nepřesné střele se nevyvedla a domácí si tak oddechli.
     
    33:03
    V nižněkamské rozehrávce vznikla chyba, kterou soupeř nedokázal potrestat!
     
    27:13
    Barulin přispěl dalším důležitým zákrokem! Tentokrát se vyznamenal proti zblízka bekhendem zakončujícímu soupeři. Jak lze vidět, nižněkamský brankář nemá chvíli klid.
     
    26:26
    Slovák Bondra (Kunlun) štípl Barulina do ramene! Tento pokus neměl ke gólu daleko!
     
    18:13
    A konečně se zase zapotil i Barulin (Nižněkamsk), jemuž chtěl na housle zahrát Yip. To vše po geniální přihrávce Millera.
     
    17:06
    Na českého gólmana nevyzrál ani Bikmullin (Nižněkamsk). A to ani přesto, že byl v úniku. Hrubec ho vybruslil do nulového úhlu, z něhož už bylo obtížné jakkoliv zahrozit.
     
    15:58
    V tom jim skvělým zákrokem zabránil Hrubec (Kunlun), když hbitým přesunem ke své levé tyči vychytal Porjadina! Jen tak dál, Šimone!
    12:51 Tyler WONG - 1:0
     
    12:51
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí jdou zaslouženě do vedení a nemalý podíl na tom má Andrej Šustr! Český hráč adresoval puk TYLERU WONGOVI, ten si sjel od levého mantinelu k bližšímu kruhu a odtamtud propálil Barulina. Asistence: Andrej Šustr.
     
    09:30
    A právě na jejím konci si domácí klub vytvořil další šanci! U své levé tyče však skvěle zasáhl Barulin, když ucpal i tu nejmenší mezírku. Cracknell tak odjížděl na střídačku zklamán.
     
    08:29
    Od modré čáry zakončující Bartley nechal puk prosvištět kolem Barulinovy tyče! Kunlun dokazuje, že v přesile hodlá být nebezpečný.
     
    07:33
    Vyloučení v týmu Neftěchimik Nižněkamsk (Pavel Porjadin – 2 min., podrážení).
     
    07:17
    Poté, co se hra obrátila, vznikla první vážná situace! Z úhlu Cracknell a po něm z bezprostřední blízkosti dorážející Wong pořádně zaměstnali nižněkamského brankáře.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 13. Wong (Šustr), 61. Yip (T. Murphy) – 47. Grošev (Porjadin, Z. Mitchell)


    Red Star Kunlun: Hrubec (Muse) – Chelios, D. Osipov, T. Murphy, Bartley, Šustr (A), Maione – Foo, Cracknell (A), Wong – Brulé, Yip (C), Miller – Lockhart, DeFazio, Werek – Bondra, Palola, Kane.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Šaryčenkov) – Rjasenskij, R. Murphy (A), Šaripzjanov, Bryncev, An. Sergejev (A), S. Zacharčuk (C), Volgin – White, Z. Mitchell, Porjadin – Černikov, P. Kulikov, Chajrullin – Chisamutdinov, Šiksatdarov, Chafizov – Grošev, Denis Kazionov, Bikmullin – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Morozov, Fraňo – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 2 522
    thejrc.org