Csíkszereda – Sparta 3:7 (kon.)
konec
Futsal Club Csíkszereda
3:7 (0:3)
Sparta Praha
Čtvrtek 10.10.2019, 20:00 • UNYP Arena, Praha • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
    38:33 F. MATEI - 3:7
     
    38:33
    Tým Csíkszereda právě vstřelil branku!
    FLORIN MATEI zkušeně penaltový kop proměnil razantní trefou k tyči. Ondřej Vahala se míči sice dotkl, jeho trajektorii už ale nijak zásadně neovlivnil.
    37:26 RAKIČ - 2:7
     
    37:26
    Tým Csíkszereda právě vstřelil branku!
    Srbský ostrostřelec STEFAN RAKIČ se na levé straně hřiště šikovně uvolnil od obránce a štiplavou střelou k pravé tyči skóroval. Ondřej Vahala teď trochu zaspal a po razantní trefě se jen marně natahoval.
    35:03 WILDE - 1:7
     
    35:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Sparta opět odskakuje do šestigólového náskoku. Mladen Kocič parádní přihrávkou přes celou šířku našel na pravé straně úplně volného Brazilce WILDEHO, který jednoduchou střelu poslal míč za záda přesouvajícího se Victora Lopeze Gonzalese.
    34:48 HECTOR - 1:6
     
    34:48
    Tým Csíkszereda právě vstřelil branku!
    Csíkszereda teď měla velkou dávku štěstí! HECTOR dokázal střelu zpoza vápna srazit hrudí za záda Ondřeje Vahaly, který se po míči jen marně natahoval.
    31:54 NOVAK - 0:6
     
    31:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu další branku Sparty! TIHOMIR NOVAK se dostal před vlastním brankovištěm k míči a bez váhání poslal míč na polovinu soupeře. Balón se s trochou štěstí dokutálel až do prázdné rumunské branky.
    24:00 RICK - 0:5
     
    24:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je fotbalová paráda v podání Sparty! Tomáš Drahovský se kličkou po lajně oprostil od vlastního obránce a stáhl k sobě hostujícího gólmana, následně parádní patičkou našel pod sebou nabíhajícího GABRIELA RICKA, který si v silovém souboji odstrčil od míče dobíhajícího obránce a skóroval do poloprázdné rumunské branky.
    22:45 NOVAK - 0:4
     
    22:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Do samostatného úniku na rumunského gólmana se vydal TIHOMIR NOVAK. Zkušený sparťanský střelec z nadějné pozice našel škvíru mezi nohama Španěla Victora Lopeze Gonzalese, a zvýšil tak vedení Sparty na 4:0.
    16:59 DRAHOVSKÝ - 0:3
     
    16:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Celá sparťanská hala je teď na nohou! Do přečíslení 2 na 0 se dostal Slovák Gabriel Rick, který parádním pasem našel před poloprázdnou rumunskou brankou volného TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO. Tomu stačilo už jen zakončit míč přes přesouvajícího se Victora Gonzalese
    16:34 SEIDLER - 0:2
     
    16:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je neskutečné! Marius Matei při desetimetrovém kopu poslal míč vysoko nad sparťanskou branku, Ondřej Vahala s rozehrávkou nezaváhal ani chvilku a dlouhým výhozem našel úplně volného MICHALA SEIDLERA. Ten parádním zakončením k tyči Spartu posílá do dvoubrankového náskoku!
    02:20 GRBEŠA - 0:1
     
    02:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda! Mladen Kocič našel parádním pasem na pravé straně hřišti úplně volného KRISTIJANA GRBEŠU. Sparťanský ostrostřelec v nadějné střelecké pozici nezaváhal a parádní trefou k tyči skóroval!

    Libor Kokoška

    Branky: 35. Hector, 38. Rakič, 39. F. Matei (pen.) – 3. Grbeša (Kocič), 17. Seidler, 17. Drahovský, 23. Novak, 24. Rick, 32. Novak, 36. Wilde

    Karty:   10. Amadeu (SPA), 23. Novak (SPA), 39. Drahovský (SPA)


    Futsal Club Csíkszereda: Gonzales (Dospinescu) – F. Matei, Covaci, Hector, Alvarito, Panzaru, M. Matei, Santiago, Pršič, Tankó (C), Valadares, Deco, Rakič
    Sparta Praha: Vahala (Gerčák, Plecitý) – Kocič, Novak, Wilde, Grbeša, Rick, Brahimi, Amadeu, Seidler, Drahovský (C), Křivánek, Hora

    Rozhodčí: Alejandro Martinez Flores, David Grøndal Nissen, Ibrahim El Jilali

    Diváci: 637
    thejrc.org