Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – Třinec 2:5 (kon.) | Kladno – Plzeň 7:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 11.10.2019, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Michal BIRNER - 3:2
     
    49:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dynamo se hnalo do přečíslení ve třech proti jednomu, to ale kombinačně nevyřešilo zcela dobře a je za to potrestáno! Na opačné straně sice prvotní akce taktéž nevyšla, opakovaná přihrávka zpoza branky ale našla neobsazeného MICHALA BIRNERA, jenž z voleje prostřelil Kacetla – 3:2! Asistence: Michal Bulíř.
    39:34 Radoslav TYBOR - 3:1
     
    39:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Druhá branka v přesilové hře znamená dvojnásobné vedení pro Dynamo! Kousalova přihrávka našla přesně hokejku RADOSLAVA TYBORA, který lehkou tečí usměrnil puk za záda Marka Schwarze – 3:1! Asistence: Robert Kousal a Jan Kolář.
    38:20 Radoslav TYBOR - 2:1
     
    38:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Silný tlak pardubického týmu přináší důležitou vedoucí branku! Na brankovišti vznikl silný závar, který ukončil dorážkou z předbrankového prostoru RADOSLAV TYBOR – 2:1! Asistence: Robert Kousal a Marek Hovorka.
    12:14 Michal BIRNER - 1:1
     
    12:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ukázková kombinační akce libereckého týmu přináší vyrovnání! Hudáček rychlým pasem rozjel MICHALA BIRNERA, který sám před Kacetlem nezazmatkoval a prudkou ranou pod břevno mu nedal šanci jakkoliv zareagovat. V Pardubicích máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Libor Hudáček a Tomáš Hanousek.
    06:26 Jan KLOZ - 1:0
     
    06:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně s návratem vyloučeného Radana Lence se pardubické mužstvo poprvé v utkání prosazuje! Křižnou přihrávku skrz útočné pásmo dostal na hokejku JAN KLOZ, který z voleje prostřelil přesouvajícího se Marka Schwarze – 1:0! Asistence: Denis Kusý a Patrik Poulíček.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 7. J. Kloz (Kusý, Poulíček), 39. Tybor (R. Kousal, Hovorka), 40. Tybor (R. Kousal, J. Kolář) – 13. Birner (L. Hudáček, T. Hanousek), 50. Birner (Bulíř)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Eklund, Holland, J. Kolář, Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Piché – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Blümel, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček – Machala, Pochobradský, Matýs.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Peters) – T. Hanousek, Šmíd (A), Havlín, Derner, Graborenko, Kotvan, Knot – L. Hudáček, Bulíř, Birner (A) – Lenc, Filippi, Marosz – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, A. Musil, J. Vlach.

    Rozhodčí: Horák, Hradil – Kis, Lučan

    Diváci: 7253
    ocianews.com