Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.) | Zlín – Třinec 2:5 (kon.) | Kladno – Plzeň 7:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 11.10.2019, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Vladimír DRAVECKÝ - 2:5
     
    58:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Lukáš Krajíček poslal puk až k modré čáře, kde si ho převazl VLADIMÍR DRAVECKÝ a poté z vrcholu pravého kruhu poslal kotouč do opuštěné domácí klece – 2:5. Je tedy zřejmě hotovo. Asistence: Lukáš Krajíček.
    44:28 Patrik HREHORČÁK - 2:4
     
    44:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Vladimír Roth na levém kruhu dlouho otálel se střelou, poté si všiml před brankou volného PATRIKA HREHORČÁKA, jenž před Čiliakem jen natáhl svoji hůl a kotouč do jeho sítě sklepl – 2:4. Asistence: Vladimír Roth a Lukáš Krajíček.
    37:48 Aron CHMIELEWSKI - 2:3
     
    37:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny jde úřadující mistr extraligy znovu do vedení. Z pravé strany vyslal bekhendovou střelu Michal Kovařčík, ta propadla Čiliakovi od betonu před jeho branku, kde poté stačilo ARONU CHMIELEWSKÉMU doklepnout puk do odkryté branky – 2:3. Asistence: Michal Kovařčík a Milan Doudera.
    31:10 Bedřich KÖHLER - 2:2
     
    31:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu Zlínští využívají a je znovu vyrovnáno. Freibergs napálil kotouč, do jeho dráhy se pak z vrcholu pravého kruhu opřel BEDŘICH KÖHLER a třinecké síti propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:2. Asistence: Ralfs Freibergs a David Nosek.
    22:03 Petr VRÁNA - 1:2
     
    22:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z další akce na druhé straně jdou hosté do vedení a strhávají zápas na svou stranu. Do mezikruží si sjel PETR VRÁNA, udělal pár kroků navíc a poté z bekhendu prostřelil Marka Čiliaka – 1:2. Nyní jsou to zlínští hráči, kdo musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Patrik Hrehorčák a Matěj Stránský.
    19:26 Jiří POLANSKÝ - 1:1
     
    19:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nic takového se nepotvrdilo, gól platí a je vyrovnáno. JIŘÍ POLANSKÝ se natlačil do předbrankového prostoru, kde zblízka tečoval puk, jenž skončil za Markem Čiliakem – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Martin Gernát a Vladimír Roth.
    12:22 Tomáš ŽIŽKA - 1:0
     
    12:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení, a to ve vlastním oslabení. V době, kdy byl už Gernát na ledě, ujeli Berani dva na jednoho. Z pravého kruhu pak poslal přihrávku Ondráček do jízdy TOMÁŠI ŽIŽKOVI, jenž těsně před Bartošákem sklepl puk za jeho záda – 1:0. Asistence: Jiří Ondráček.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Žižka (J. Ondráček), 32. Köhler (Freibergs, Nosek) – 20. Polanský (Gernát, Roth), 23. P. Vrána (Hrehorčák, M. Stránský), 38. Chmielewski (M. Kovařčík, M. Doudera), 45. Hrehorčák (Roth, Krajíček), 59. Dravecký (Krajíček)


    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Freibergs, Gazda, Řezníček, Hamrlík – Dufek, P. Sedláček, Köhler – J. Ondráček, Honejsek, Kubiš (A) – Szturc, Palmberg, Herman – Šlahař, Popelka, Fryšara.
    HC Oceláři Třinec: Bartošák (Kváča) – Gernát, Roth, M. Doudera, Krajíček (C), Zahradníček, D. Musil, Haman – Hrehorčák, P. Vrána, M. Stránský – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Dravecký (A), Polanský, Hrňa – Adamský (A), Hladonik, Kofroň.

    Rozhodčí: Hodek, Zrnič – Klouček, Zgonc

    Diváci: 4 108
    thejrc.org