Pittsburgh – Anaheim 2:1 (kon.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.) | New Jersey – Edmonton 3:4 (0:1 po s.n.)
Montreal – Detroit 2:4 (kon.) | Ottawa – St. Louis 4:6 (kon.) | Nashville – Washington 6:5 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:2 (kon.) | Chicago – San Jose 4:5 (kon.) | Dallas – Calgary 2:3 (1:2 po s.n.)
Colorado – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – Vegas 4:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
Boston Bruins
Pátek 11.10.2019, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:59 Gabriel LANDESKOG - 4:2
     
    58:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG si nyní najel na přihrávku Mikka Rantanena ze středového kruhu a poté z levého křídla zamířil do prázdné brány Bruins! Asistence: Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.
     
    58:20
    Avalanche orazítkovali z blízkosti horní tyč a na opačné straně mohli skórovat Bruins, Philipp Grubauer ale puk vyrazil! Hosté bez brankáře!
    52:54 André BURAKOVSKY - 3:2
     
    52:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ANDRÉ BURAKOVSKY předvedl na levém křídle nádhernou otočku a ještě lepší střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Jeho první gól v dresu Colorada! Avs vedou 3:2. Bez asistence.
     
    50:02
    Dnešní utkání sleduje 18045 diváků.
    44:15 Gabriel Landeskog nenachytal brankáře Jaroslava Haláka!
     
    44:15
    Bruins orazítkovali tyč a na opačné straně ledové plochy mohl skórovat Gabriel Landeskog, který na vzdálenější levé tyči po přihrávce z pravého křídla trefil pravý beton Jaroslava Haláka a po rychlém objetí brány poté i levý! Hra přerušena.
    43:34 Philipp Grubauer a jeho dvojice fantastických zákroků!
     
    43:34
    David Pastrňák vyrazil na levém křídle do přečíslení dva na jednoho a Brad Marchand mohl z pravého kruhu pro vhazování skórovat do prázdné brány, jenže Philipp Grubauer vleže fantasticky zasáhl levým betonem a poté si poradil i s dorážkou, kterou ukryl v náručí!
    41:09 Bostonu nebyl podruhé v zápase uznán gól! To je věc!
     
    41:09
    Bruins právě vstřelili branku, která opět neplatí!
    David Pastrňák předvedl u levé tyče nádhernou bekhendovou přihrávku naslepo a navíc zády k bráně a na vzdálenější pravé tyči poté skóroval nad lapačkou Philippa Grubauera útočník Jake DeBrusk, gól ale nebyl uznán kvůli postavení mimo hru. Přesilová hra hostí tedy pokračuje.
     
    39:41
    Nikita Zadorov byl vyloučen za nedovolené bránění a Bruins dohrají druhou třetinu utkání v přesilové hře.
    36:53 Brankář Philipp Grubauer nyní předvedl úžasný zákrok!
     
    36:53
    Bruins vyrazili do přečíslení dva na jednoho a po krásné přihrávce z pravého kruhu mohl na vzdálenější levé tyči skórovat Jake DeBrusk, jenže Philipp Grubauer ho pravým ramenem vychytal! Fantastický zákrok brankáře Avs!
     
    30:07
    Nathan MacKinnon na pravém křídle vystřelil z ostrého úhlu a Jaroslav Halák měl co dělat, aby vsedě puk mířící pod horní tyč dokázal vyrazit!
    29:43 Pierre-Édouard BELLEMARE - 2:2
     
    29:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    PIERRE-ÉDOUARD BELLEMARE si nyní najel na vzdálenější pravé tyči na fantastickou přihrávku Matta Calverta od levé tyče a střelou po ledě zamířil vedle levého betonu Jaroslava Haláka do sítě! Je vyrovnáno 2:2. Asistence: Matt Calvert.
     
    26:19
    David Backes dostal dvě minuty za podrážení a Colorado si zahraje první přesilovou hru v zápase.
     
    21:59
    Bruins se zdravě naštvali a na pravém křídle napřáhli k prudké ráně od modré čáry, která za zády Philippa Grubauera rozechvěla tyč brány!
    21:50 Karson Kuhlman se radoval z gólu zbytečně! Gól neplatí!
     
    21:50
    Bruins právě vstřelili branku, která neplatí!
    Karson Kuhlman si v levém kruhu pro vhazování přikopl puk po nádherné přihrávce přes šířku útočného pásma na hůl a nádhernou střelou zápěstím ho poslal o vzdálenější pravou tyč do sítě! Bylo tam ale nedovolené bránění brankáře.
    19:05 Nathan MACKINNON - 1:2
     
    19:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Gabriel Langeskog orazítkoval nádhernou střelou zápěstím z bodu levého kruhu přední levou tyč, od které se puk odrazil do zad gólmana Philippa Grubauera, a NATHAN MACKINNON toho využil – 1:2! Asistence: Gabriel Landeskog a Cale Makar.
     
    18:28
    Boston dostal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který na trestné lavici odpyká Danton Heinen.
    15:34 Zdeno CHÁRA - 0:2
     
    15:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    ZDENO CHÁRA na levém křídle vypálil s příklepem od modré čáry a jeho rána se od levého kolena Gabriela Landeskoga odrazila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Philipp Grubauer máchl lapačkou do prázdna a Boston vede 2:0! Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.
     
    15:01
    Colin Wilson si najel před bránu na nádherné nahození z levého křídla, jenže puk usměrnil těsně nad! Skvělou přihrávku předvedl Matt Nieto. Colorado ovšem vyrovnat nedokázalo.
     
    08:51
    Jake DeBrusk krásně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Philippa Grubauera tentokrát zachránila branková konstrukce! Bruins mohli vést 2:0!
    07:58 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    07:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK si najel na vzdálenější levé tyči na nádhernou diagonální přihrávku od Brada Marchanda a střelou bez přípravy zamířil do sítě Avs! Asistence: Brad Marchand a David Krejčí.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. MacKinnon (Landeskog, Makar), 30. Bellemare (Calvert), 53. Burakovsky, 59. Landeskog (Rantanen, MacKinnon) – 8. Pastrňák (Marchand, Krejčí), 16. Chára (Pastrňák, Bergeron)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Francouz) – Girard, E. Johnson (A), Zadorov, Makar, Graves, Barberio – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Donskoi, Kadri, Burakovsky – Nieto, Jost, C. Wilson – Ničuškin, Bellemare, Calvert. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, Clifton – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Kuhlman – Heinen, Coyle, Backes (A) – Nordström, Kuraly, Wagner. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.

    Rozhodčí: Dean Morton, Ian Walsh. Čároví: Brian Mach, Ryan Galloway

    Diváci: 18045
    thejrc.org