Košice – Detva 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:1 (po pr.) | Trenčín – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – MAC Budapešť 5:1 (kon.) | HC Slovan – Poprad 2:1 (po pr.) | Nové Zámky – Miskolc 4:6 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:1 (2:1, 3:0, 0:0)
MAC Budapešť
sk Pátek 11.10.2019, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Podľa predpokladov sa tretia tretina vo Zvolene iba dohrávala a nemala takú vysokú úroveň ako prvé dve. HKM Zvolen si teda pripisuje do tabuľky povinné tri body. Príjemný večer a ďakujem za pozornosť. (20:27:42)
     
    Najlepší hráči zápasu Kyle Bonis (Zvolen) – Chris Langkow (Budapešť)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary a stretnutie končí...
     
    59:30
    Neprehľadná situácia v bránkovisku hostí. Garrett Thompson spoza brány nahodil puk pred bránu. Puk tancoval v okolí bránkovej čiary, ale v sieti nakoniec neskončil.
     
    58:37
    Ďalšia šanca Zvolena, Trotter prihral na krídlo McPhersonovi a jeho zakončeniu chýbali tentokrát naozaj iba centimetre...Výborný zákrok Bálisza.
     
    58:02
    Kyle Bonis mal na hokejke hetrik, po McPhersonovej prihrávke zakončoval do protipohybu Bálisza, ten ale jeho pokus chytá.
     
    57:28
    Ákos Szigeti prešiel cez Olivera Fatula a ohrozil z uhla Tomeka.
     
    56:43
    Veľmi nepresná Špirkova strela z prvej, puk šiel možno aj meter vedľa brány...
     
    55:51
    Domáci už záver úplne vypúšťajú a šetria sily. Hosťom tak dávajú viac priestoru ako v prvých dvoch tretinách, tým je to zatiaľ akosi figu platné. Tiež tretiu tretinu nehrajú na 100%.
     
    54:59
    MAC aktuálne tlačí a snaží sa niečo s pukom vymyslieť, ale v útočnom pásme sú dnes hostia akýsi jaloví, alebo že by to bolo skalopevnou domácou obranou?
     
    53:55
    Domáci kolektív HKM Zvolen v obrovskej šanci. Marco Halama smeroval úplne sám na Bálisza, zvolil bekhendový blafák, ale bránu bekhendom prestrelil.
     
    53:15
    Zverenci Andreja Podkonického pod tlakom len vyhadzujú puk cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie. Ďalšie buly v ich obrannom pásme.
     
    52:50
    Aktuálne majú z hry viac hostia, ale je to iba taký platonický tlak.
     
    51:59
    Patrik Maier si zle spracoval prihrávku rukou, puk získal Márk Schlekmann, ale aj on sa previnil voči pravidlám, pretože prihral spoluhráčovi puk rukou.
     
    51:20
    Maierova delovka od modrej čiary a po veľmi dlhom čase aká taká šanca domácich.
     
    50:40
    Protiútok domácich juniorov Fatul vysunul Koleniča, ten zakončoval príklepom, ale puk mieri mimo brány.
     
    49:59
    Nedá sa povedať, že by hostia zápas zabalili, ale dnes ich hre akosi chýba systém. Hráči lietajú po ľade ako splašení, ale akonáhle prídu do útočného pásma sú bezzubí.
     
    49:10
    Willie Corrin robil sťahovačku na útočnej modrej, následne mu však bol odpískaný ofsajd.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 5. Bonis (McPherson, Trotter), 16. B. Mráz (M. Halama), 25. Bonis (McPherson, Thompson), 30. Preisinger (Lowney, Corrin), 40. Kolenič (Marcinek, Švarný) – 2. Bodó (Br. Orbán, Langkow)


    HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Lowney, Švarný (C), Betker, Corrin, Drgoň (A), Maier, Fatul – B. Mráz, Špirko (A), Kelemen – McPherson, Trotter, Bonis – Handlovský, M. Halama, Thompson – Kolenič, Preisinger, Marcinek – Chlepčok (tréner – A. Podkonický)
    MAC Budapešť: Bálisz (Halász) – Pozsgai (C), Macaulay (A), MvNally, Carslile, Garát, Bl. Obrán, Fejes, Schlekmann – Klempa, Stretch, Sofron – Br. Orbán (A), Langkow, Bodó – K. Nagy, Pitt, Terbócs – Kreisz, Majoross, Szigeti (tréner – G. Majoross)

    Rozhodčí: Korba, T. Orolín – Beniač, Jobbágy (video – Gajan)

    Diváci: 1690
    ocianews.com