Sparta – Luxol 5:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
5:1 (1:0)
Luxol St. Andrews FC
Pátek 11.10.2019, 20:00 • UNYP Arena, Praha • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    32:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla futsalová paráda v podání Tomáše Drahovského. Sparťanský kapitán se na polovině hřiště šikovně obtočil okolo jednoho z hostujících hráčů a rázem se tak ocitl společně se střelcem MICHALEM SEIDLEREM v přečíslení 2 na 0. Slovenskému futsalistovi už stačilo jen míč ťuknout na sparťanského ostrostřelce, který míč bez problémů zakončil za záda přesouvajícího se gólmana. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    30:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    TIHOMIR NOVAK zkušeně poslal míč do levé šibenice maltské branky. Kenneth Rakvaag sice vystihl směr trefy, proti míči už ale nijak zasáhnout nedokázal. Bez asistence.
     
    29:16
    Luxol právě vstřelil branku!
    Nepřesný výhoz Libora Gerčáka skončil pouze u maltského střelce ALCIDESE PEREIRY DE SOUZY, který ze stoprocentní pozice dokázal nadvakrát protlačit míč za záda zkušeného reprezentačního gólmana. Bez asistence.
     
    25:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu třetí sparťanskou branku! Mladen Kocič posunul míč na pravou stranu na Brazilce WILDEHO, který parádní trefou mezi brankářem a bližší tyčí procpal balón až do maltské branky! Asistence: Mladen Kocič.
     
    21:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta jde už do dvoubrankového vedení! Tomáš Drahovský našel parádním pasem na pravé křídlo nabíhajícího AZEMA BRAHIMI, Albánský útočník parádní trefou pod víko maltské branky prostřelil Nora Kennetha Rakvaaga a vstřelil tak druhý sparťanský gól.
     
    13:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádním pasem pod sebe našel jeden z domácích hráčů takřka od brankové lajny na ose hřiště volného TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, sparťanský kapitán přízemní parádní trefou nedal Kennethu Rakvaagovi sebemenší šanci a poslal Spartu do vedení.

    Libor Kokoška

    Branky: 14. Drahovský, 22. Brahimi, 26. Wilde (Kocič), 31. Novak (pen.), 33. Seidler (Drahovský) – 30. Souza

    Karty:   15. Rick (SPA), 40. Grbeša (SPA) – 14. Coriolano (LUX), 36. Vevé (LUX)


    Sparta Praha: Gerčák (Vahala, Plecitý) – Rick, Amadeu, Seidler, Drahovský (C), Kocič, Brahimi, Novak, Wilde, Křivánek, Hora, Grbeša
    Luxol St. Andrews FC: Rakvaag (40. Obradovic) – Fineo, Maikinho, De Souza, Coriolano, Vevé, Sammut, Zammit (C), Telisi, Vukovič, Raducu

    Rozhodčí: Ibrahim El Jilali (Nizozemsko), Alejandro Martinez Flores (Španělsko), Stefan Vrijens (Belgie)

    Diváci: 450
    thejrc.org