Březina – SHKM Hodonín 2:5 (kon.)
konec
HC Rytíři Vlašim
3:6 (2:2, 0:1, 1:3)
HK Kralupy nad Vltavou
Sobota 12.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Vlašim • Krajská liga: Středočeský kraj • 5. kolo
Partner:
     
    Po slabším vstupu domácích do utkání se hra nakonec vyrovnala a Vlašim si v závěru hlasitě říkala o vyrovnání skóre. Gól do prázdné brány v posledních minutách hry je ale poslal definitivně do kolen a po další kralupské brance jistoty si odvážejí Kralupy 3 body za čtvrtou výhru v řadě. Já děkuji za Vaší pozornost a budu se těšit u dalšího onlajnu napočtenou. (20:01:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Domácí to ještě zkoušejí bez gólmana.
     
    58:29
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Kralupské vítězství definitivně potvrzuje ONDŘEJ DAVÍDEK, který si po Šaršeho přihrávce položil Holánka a pohotově zavěsil. Asistence: Jakub Šarše, Jakub Verbík
     
    58:10
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Odkrytou domácí klec trefuje devatenáctiletý mladík JIŘÍ NEISS, který si připisuje třetí bod ve třech odehraných utkáních v kralupském A-týmu. Bez asistence.
     
    57:54
    Holánek je na střídačce. Vlašim hraje v šesti.
     
    57:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:35
    Ukázkový semafor Jiřího Exnera zastavuje další domácí šanci.
     
    57:25
    Šanci střídá šanci na obou stranách. Dva nebezpečné pokusy teď musel likvidovat Holánek. Nejprve si na něm vylámal zuby po individuálním průniku Jiří Neiss, následně i Ondřej Hampl svou tvrdou střelou z prostoru kruhu pro vhazování.
     
    56:45
    Exner zasahuje proti domácí střele a ukrývá puk ve své výstroji. Jeden z domácích útočníků si ale neodpustil následné zbytečné osekávání Exnerových betonů, což trestá David Bunda, který ho povalil na zem a důrazně vysvětlil, jak se bude k jeho gólmanovi chovat.
     
    56:10
    Domácí zvyšují tlak a tlačí se za vyrovnáním. Na Exnerově brankovišti chybělo málo,aby bylo vyrovnáno.
     
    54:51
    Holánek přečetl Hamplův úmysl a proti jeho forhendovému blafáku zasahuje úspěšně betonem. Stav se nemění.
     
    54:51
    Ondřej Hampl byl faulován při vlastním úniku. Uvidíme trestné střílení.
     
    54:51
    Obrovský závar před kralupskou brankou končí přestřelením odkryté klece.
     
    54:06
    Velká šance domácích na srovnání. Na 2 minuty odchází na trestnou lavici Jan Háva (KRA) za podrážení.
     
    52:58
    Jiří Exner likviduje další domácí šanci.
     
    52:12
    Ondřej Hampl zavezl puk do útočného pásma. Jeho pokus přeletěl bránu, ale na domácím brankovišti vznikl závar a z něj plynoucí další kralupské šance. Holánek vše kryje.
     
    51:51
    Domácí teď na chvíli zavřeli Kralupy v jejich pásmu, do pokusu Jana Pessra ale lehl Robin Student a zblokoval puk za mantinely.
     
    51:02
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Hávovu střelu jen tak tak vytěsnil betonem Holánek, z protiútoku pak likviduje Exner pokus Trpišovského.

    David Palán

    Branky a nahrávky: 13. Herwig (Říha, Trpišovský), 18. Herwig (Slabý, Matějka), 50. Kratochvíl (Slanina, Kucharčík) – 8. Šarše (Student, David), 13. Hrdina (Hampl), 29. Hampl (Hrdina, J.), 43. R. (Háva), 59. Neiss, 59. Davídek (Šarše, J.)


    HC Rytíři Vlašim: Holánek (Kalina) – Drahoš (A), Vondráček, Horálek, Pessr V., Matějka, Říha, Pessr J., – Trpišovský (A), Herwig, Kucharčík, Čanda, Slabý, Slanina (C), Kratochvíl, Ondriga, Soukup
    HK Kralupy nad Vltavou: Exner (Kresta) – David (A), Verbík R., Cafourek (A), Verbík J., Bunda, Prášek (C) – Šarše, Kaprál, Student – Neiss, Hampl, Hrdina – Davídek, Háva, Hanžl

    Rozhodčí: Plášil – Labuta, Marvan
    thejrc.org