Zlín – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Sparta – Kladno 6:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:2 (1:0, 3:2, 2:0)
Rytíři Kladno
Středa 13.11.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To byla ode mě pro dnešek už poslední informace. Další utkání čeká sparťanský tým v pátek proti Hradci Králové, kdy Vás u online přenosu přivítá kolega Vojtěch Martinek. Děkuji za pozornost a úspěšný zbytek týdne! Mějte se fajn a na počtenou! (21:14:26)
     
    Utkání je u konce! Sparťané ve třetí třetině si ještě pojistili své vedení, když se prosadil Lukáš Rousek a Matúš Sukeĺ. Kladenští už nic nestihli a domů se vrací s prázdnou. Sparťané si naopak připisují do tabulky další tři body, v tabulce jsou tedy stále první!
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Fanoušci už jen tleskají a zvedají se ze svých sedadel. Mezitím Buchtele kontroluje hru v obranném pásmu Sparty a Kladenští dnes už nic nestihnou.
     
    58:39
    A ještě jeden trest. Jaromír Jágr (KLA) podrazil ve středním pásmu Kalinu a odsedí si dvě minuty na trestné lavici. Sparťané budou hrát další přesilovku.
     
    58:13
    Poslední dvě minuty troufám si říct tohoto zápasu. Rousek teď zkontroloval kotouč pohledem ve středním pásmu. Fanoušci se tady v hale baví mexickou vlnou.
     
    57:08
    Melka si vzal puk u mantinelu a kombinoval se svým spoluhráčem Strnadem. Kladenský Jakub Strnad střílel z bezprostřední blízkosti, střela šla o kousek vedle.
     
    56:35
    Jágr si opět pohrál s pukem na hokejce, jeho jízdu musel řešit až v brance chytající Sedláček. Sparťanský gólman puk přikryl svou lapačkou.
     
    56:13
    Domácí vyhazují kotouč až za branku Denise Godly a nepřipouštějí žádné větší komplikace ve vlastním obranném pásmu. Kladenští začínají znovu.
     
    55:32
    A právě Milan Jurčina (SPA) dostává od rozhodčích dvě minuty za hrubost. Kladenští mají zřejmě poslední šanci se zápasem něco udělat.
     
    55:19
    Milan Jurčina inkasoval skvostnou přihrávku na modrou čáru, do které se pořádně opřel, velice prudká rána skončila nakonec vedle kladenské branky.
     
    54:34
    Redlich zasekl hru na útočné modré a předal kotouč do jízdy Strnadovi. Kladenský útočník zkusil nahrnout puk do branky, Sedláček si vše pohlídal.
     
    54:03
    Forman svými typickými kličkami u mantinelu chtěl zmást kladenského obránce, to se mu částečně i podařilo, ale sparťané se ke střele nedostali.
     
    53:57
    Kladenští nemají už příliš moc času, nicméně stále se snaží přidat ještě alespoň jeden gól. Teď ale musel zasáhnout Godla proti střele domácích.
     
    53:42
    Dnešní utkání tady ve vysočanské aréně sleduje skvělých 17 220 diváků! Poprvé na Spartě je tedy vyprodáno! Následuje komerční přestávka.
     
    53:02
    Hosté opět v nadějné příležitosti. Vítězslav Bílek v situaci tři na tři zvolil střelu bekhendem, na kterou byl brankář Sedláček plně připraven.
     
    52:34
    Tomášek byl na vhazování neúspěšný a hosté mohli zaútočit. Košťálek ale dobře zapracoval u mantinelu a nedovolil Kladenským dostat se do šance.
     
    51:54
    Sedláček teď nahrál Poláškovi, který ale našel jen hůl Jakuba Strnada. Kladenský útočník kombinoval se svými spoluhráči, ale nic nebezpečného z toho nebylo.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Kudrna (Říčka, Sukeľ), 23. Forman (Pech, V. Růžička), 24. Řepík, 30. Buchtele (Forman, Tomáš Dvořák), 44. Rousek (Košťálek, Polášek), 51. Sukeľ (Říčka) – 30. Zikmund (Kehar), 36. Melka (Jágr, Austin)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Tomáš Dvořák, Jurčina, Polášek, Košťálek, Piskáček – Smejkal, Tomášek, Řepík – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Rousek, V. Růžička, Dvořáček.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Zelingr, Barinka – Zikmund, O'Donnell, Jágr – Réway, Machač, Jelínek – Redlich, Melka, J. Strnad – Š. Bláha, T. Kaut, Hajný – Bílek.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hejduk – Jindra, Zíka

    Diváci: 17 220
    ocianews.com