Mladá Boleslav – Vítkovice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 1:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 7:4 (kon.) | Litvínov – Zlín 5:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:3 (2:2, 1:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 13.10.2019, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:39 Milan GULAŠ - 5:3
     
    56:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick je na světě a indiáni se ještě více přiblížili ke třem bodům! Plzeň využívá přesilovku, i když ne klasickou kombinací. MILAN GULAŠ zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu vyslal parádní ránu, která zazvonila o tyčku a skončila v síti! Celý stadion vyvolává jméno kapitána Západočechů. Asistence: Michal Moravčík a Dominik Frodl.
    52:28 Jan EBERLE - 4:3
     
    52:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velká radost plzeňských hráčů i LOGSPEED CZ Arény! Podruhé v zápase se indiáni trefují hned po buly. Na pravém kruhu vybojoval puk JAN EBERLE a svižnou ranou procedil kotouč za překvapeného Štěpánka. Bez asistence.
    38:26 Radoslav TYBOR - 3:3
     
    38:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ovšem vedení indiánů je znovu ihned pryč! RADOSLAV TYBOR ujel po pravé straně, přečíslení vyřešil šikovnou střelou zápěstím do vzdálenějšího horního rohu! Za 19 sekund je to tedy 3:3. Asistence: Sébastien Piché a Jan Kolář.
    38:07 Milan GULAŠ - 3:2
     
    38:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velký přesilovkový tlak Škodovky končí gólem a indiáni si berou zpět vedení! Moravčíkovu střelu hosté srazili přesně k MILANU GULAŠOVI, který z první z levého kruhu napálil kotouč za přesouvajícího se Štěpánka. Asistence: Michal Moravčík.
    14:44 Jan MANDÁT - 2:2
     
    14:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Indiáni ve třetím v zápase vedli alespoň 2:0 a o náskok vždy rychle přišli! Také Pardubice využívají přesilovku velmi rychle a za 26 sekund smazali dvougólové manko. Hovorkovu střelu od modré Frodl jen vyrazil a nehlídaný JAN MANDÁT nadvakrát doklepl puk přes ležícího plzeňského gólmana do sítě. Je to tedy 2:2. Asistence: Marek Hovorka a Robert Kousal.
    14:18 Marek HOVORKA - 2:1
     
    14:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Šest sekund po vhazování v útočném pásmu Pardubice předchozí tlak zužitkovali v kontaktní gól! MAREK HOVORKA natáhl ke střele z levého kruhu a z úhlu se trefil přesně pod horní tyčku nad Frodlovo rameno! Asistence: Martin Látal a Matěj Blümel.
    12:51 Milan GULAŠ - 2:0
     
    12:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovky jsou zatím rozdíl v zápase! Zatímco Pardubice dvě nevyužily a ještě inkasovaly, indiáni se prosazují hned po pěti sekundách! A není to nikdo jiný než MILAN GULAŠ, se tak stává rekordmanem v počtu zápasů s gólem v řadě, prosadil se i v desátém utkání sezóny! Po Mertlově vyhraném buly mu puk rychle přistrčil na levý kruh rob a plzeňský kapitán ostrou ranou z první propálil přesunujícího se Štěpánka. Asistence: Luboš Rob a Tomáš Mertl.
    04:46 Martin HEŘMAN - 1:0
     
    04:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V oslabení indiáni otevírají skóre! Eklund se snažil zachytit kotouč ještě v útočném pásmu v pádu, ale pouze ho přihrál Moravčíkovi, který našel ujíždějícího MARTINA HEŘMANA! Toho už nikdo nestihl a domácí útočník propálil Štěpánka střelou k pravé tyčce. Asistence: Michal Moravčík.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. Heřman (Moravčík), 13. Gulaš (Rob, Mertl), 39. Gulaš (Moravčík), 53. Eberle, 57. Gulaš (Moravčík, Frodl) – 15. Hovorka (Látal, Blümel), 15. Mandát (Hovorka, R. Kousal), 39. Tybor (Piché, J. Kolář)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Pulpán (A), Moravčík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, Vráblík – Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – V. Němec, R. Vlach, Indrák – Straka, Kodýtek, Eberle – Rob, Heřman, Kantner.
    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář (C), Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Piché – Mandát (A), R. Kousal, Tybor – Látal, Blümel, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček (A) – Machač, Pochobradský, Matýs.

    Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5488
    thejrc.org