Ústí n/L – Kobra 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
Warriors Brno – Poruba 1:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Chrudim 7:3 (kon.) | Litomyšl – Šumperk 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:1, 4:0, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 13.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 10. kola REDSTONE Extraligy juniorů mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC ZUBR Přerov.
     
    HC ZUBR Přerov

    Minulý pátek Zubři poněkud překvapivě podlehli doma Šumperku. Drakům nevstřelili ani branku, naopak gólman Postava se musel za svá záda otáčet třikrát. Chuť si však Přerovští zlepšili v utkání s Porubou. Už na samotném startu soutěže vyhrál Přerov nad Ostravany poměrem 8:1, nyní ještě dvě branky přidal. Po první třetině to navíc na takový debakl vůbec nevypadalo, jelikož domácí vedli po dvaceti minutách pouze o jeden gól.

    Umístění v tabulce: 2. místo – 15 bodů
    Nejproduktivnější hráč: David Dobša (5+10) – 4. místo v kanadském bodování celé soutěže
    Nejlepší střelec: Lukáš Zmeškal (6) – 5. nejlepší střelec celé soutěže
    Nejlepší nahrávač: David Dobša (10) – 3. nejlepší nahrávač celé soutěže
    Gólmanská jednička: Michal Postava
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši v minulém kole v Litomyšli zvítězili 5:3 a protáhli tak svou vítěznou šňůru na tři utkání. Předtím zvítězili také proti Warriors (11:1) a Porubě (8:2). Na východě Čech zažili Valaši skvělý vstup do utkání, když se dostali do tříbrankového vedení a po dvě třetiny byli lepším týmem na ledě. V třetí dvacetiminutovce však domácí zabrali, snížili na rozdíl jednoho gólu a sahali po vyrovnání. V klíčových chvílích ale hostující celek podržel brankář Málek a Vsetín vítězství uhájil.

    Umístění v tabulce: 3. místo – 14 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Daniel Klímek (9+7) – 2. místo v kanadském bodování celé soutěže
    Nejlepší střelec: Daniel Klímek (9) – nejlepší střelec celé soutěže
    Nejlepší nahrávač: Adam Hilšer (9)
    Gólmanská jednička: Jakub Málek
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Liss, Holáň, Mikulík, Riedl, Zeman – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Babeliak, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.

    HC ZUBR Přerov: Postava (Dufek) – Vohrabal, Moučka, Šabršula, Takáč, Gréč – Kolařík, Borot, Mynář, Zmeškal, Rozsahegyi, Šimanský, Fencl, Dobša, Kuba, Hradil, Dvořáček, Petr, Hanák.

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Bařinka.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Přerovskou rozehrávku podél mantinelu vystihl ve středním pásmu Zeman. Hradilovi se tak do útočné třetiny dostat nepodařilo a mohli to zkusit domácí. Hilšer zakončuje od pravé tyčky a Postava zasahuje betonem.
     
    01:05
    Nahrávku hostujícího celku tentokrát získal Frimel. Po jeho nepřesné střele jsou však na kotouči znovu Zubři a Mynář trefuje z ostrého úhlu levou tyčku Málkovy branky.
     
    02:01
    Přerov vyhrál buly ve střední třetině a z levého kruhu ohrozil vsetínskou branku. Gólman Málek byl připraven.
     
    02:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dostávají do vedení. Vsetínský brankář nevěděl byl na kraji svého brankoviště a nevěděl, kde se kotouč nachází. Toho po přesné přihrávce Davida Dobši dokonale využil LUKÁŠ ZMEŠKAL, který v pádu zakončil bekhendem ke zcela odkryté pravé tyči. Asistence: David Dobša, David Šimanský.
     
    03:09
    Ve vlastním obranném pásmu zůstal po střetu ležet hostující obránce Gréč. Ten se za pomoci svých spoluhráčů těžce zvedá. Na trestnou lavici usedá za vražení na hrazení Pospíšil, kterému byl přidělen také osobní desetiminutový trest. Dvě minuty za něj odpyká Babeliak.
     
    03:28
    Valachům se podařilo zastavit pomalou přerovskou kombinaci a dostávají puk mezi modré čáry.
     
    03:56
    Vsetínští drží kotouč před Postavou a nedovolují svému soupeři zaútočit. Ve středním pásmu se také strhla menší potyčka mezi dvěma hráči, ti si však mezi sebou všechno vyříkali bez nedovolených zákroků a vylučovat se nebude.
     
    05:09
    Domácí v plném počtu.
     
    06:10
    Novosadova střela byla bránícími hráči ztečována k pravé tyči, kde stál připravený Zemánek. Druhý jmenovaný se snažil procpat puk kolem Postavova pravého betonu. Vsetínský tlak v brankovišti domácím zatím žádný úspěch nepřinesl.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., podrážení).
     
    06:52
    Hilšerova přihrávka na Klímka skončila na hokejce hostující Hradila, který se mezi hráči prosmýkl a dostával se sám před branku. Zastavil jej až obránce Holáň. Hradil nakonec vůbec nezakončil.
     
    07:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ADAM HILŠER zaujal v přesilovkovém postavení místo obránce a od modré čáry čistě propálil bránící val a trefil se k levé tyči. Asistence: Jan Holáň.
     
    08:10
    Proti Babeliakově střele z levého kruhu vytáhl Postava vzdálenějším beton, kterým puk vyrazil před sebe na pravý kruh. Zde se domácím objevil nepokrytá tyčka, v daném prostoru však nikdo ze Vsetínských nestál.
     
    08:53
    Valaši se drží v útočném pásmu a střílí z každé možné pozice. Jejich pokusy většinou míří na betony a Postava s nimi nemá problém.
     
    09:49
    Hosté se pokusili využít nedorozumění v domácí obraně. Dobša nabil přepravenému Zmeškalovi, a ten pálil z první. Kotouč končí v Málkově výstroji.
     
    11:01
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Ani jednomu týmu se nedaří dostat za kruhy.
     
    12:01
    Mikulík vybojoval kotouč u mantinelu ve vlastním pásmu a zpoza branky rozehrál na Klímka na pravém křídle. Ten prošel až k brance, kde nakonec nezakončil přes bránícího Takáče.
     
    12:39
    Zemanovu prudkou ránu od modré vyrazil Postava hokejkou do ochranné sítě.
     
    13:53
    V poslední minutě to byla hlavně hra vsetínské obrany. Zubři se museli uchýlit k nahazování kotouče do pásma. To vše vyústilo až v menší trest pro hostujícího obránce Šabršulu za napadení v útočném pásmu.
     
    14:49
    Dobša se Zmeškalem domácím značně znepříjemňují rozehrávku. Dobša také vyhazuje.
     
    15:36
    Valaši se probojovali do útoku, ale Fencl zpoza branky vyhazuje.
     
    15:53
    Hosté v plném počtu.
     
    16:13
    Domácí jsou u kotouče. Puk jim ale přeskakuje hokejky, a to jak při nahrávkách, tak v zakončení. Málem na to doplatil Zeman, po jehož střele hasil vznikající přerovský brejk Vašenka.
     
    17:16
    Riedl s Lissem se za Málkovou brankou snaží uklidnit hru. To se jim v rámci možností daří, ale Vsetínští se stále nemohou dostat z vlastní třetiny.
     
    17:56
    Valaši už se zásluhou Pospíšila dostali za modrou čáru, kde však přihrávku jmenovaného vsetínského útočníka dostal na hokejku hostující forvard. Málek však zasahovat nemusel, protože nikdo z Přerovských až k jeho bráně nedošel.
     
    19:04
    Vsetínský brankář si nemusel lámat hlavu ani se střelou Mynáře z vrcholu levého kruhu, jelikož ji svými bruslemi zastavil Mikulík. Na druhé straně nahrával z levého křídla do mezikruží Hilšer Klímkovi na teč. Kotouč však pouze proletěl předbrankovým prostorem.
     
    19:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první třetině je stav vyrovnaný 1:1. Zubři už ve třetí minutě využil zaváhání vsetínského gólmana, konkrétně skóroval Lukáš Zmeškal, a dostali se do vedení, přičemž i nadále mělo plno šancí tento náskok navýšit. Valaši darovali Přerovu i přesilovou hru, ale byli to právě domácí, kdo svou početní výhodu využil, když se od modré prosadil Adam Hilšer. Následně se utkání odehrávalo hlavně ve středním pásmu a ani jeden celek se nedostal do vyložené gólové šance.
    Druhá třetině začne cca v 13:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se hned po devatenácti sekundách druhé třetině dostávají do vedení. Rychlý protiútok předvedl a hlavně zakončil dorostenec BORIS BABELIAK, pro kterého je to první branka mezi juniory. Asistence: Michael Vavřík, Patrik Zeman.
     
    21:48
    Od vsetínského gólu jsme žádnou střelu neviděli. Nejblíže byli Zubři, když Vohrabal poslal z pravého křídla prudkou přihrávku na najíždějícího Petra, jenž kotouč netrefil.
     
    23:07
    V další šanci se ocitl Babeliak. Jeho pokus z mezikruží však hostující obrana tečovala nad branku.
     
    23:51
    A opět to byl Babeliak, kdo se mohl dostat po levém křídle do brejku. Na modré čáře jej však dobruslil Fencl, a tak se vsetínský útočník pouze rozhodl nahodit na Postavovu branku a vydal se střídat.
     
    24:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN VAŠENKA dostal kotouč k pravé tyčce, kde se mu napřed nepovedlo překonat Postavův beton. Domácí útočník to však nevzdal a svůj druhý pokus tentokrát poslal na ledě pod výstroj. Jeho neodbytnost přinesla požadovaný výsledek, když napodruhé už kotouč za brankovou čáru dopravil. Asistence: Tomáš Frimel, Matěj Mikulík.
     
    25:39
    Mikulík s Riedlem se nyní ukázali v dobrém světle také v obraně, když sami ve dvou zastavili přerovský protiútok tak, že obsadili dva hráče v první linii a zamezili jim přihrávku.
     
    26:12
    Zubři vyhráli vhazování v útočné třetině a od modré okamžitě pálil Fencl. Ten nejprve trefil bránícího Babeliaka, proti druhé ráně už musel Málek vytáhnout pravý beton.
     
    26:23
    Sám proti dvěma hráčům soupeřova týmu se po levém křídle vydal Vašenka. Dobře však věděl, že na druhé straně kluziště se mu nabízí Klímek. Vsetínský kapitán by mohl pálit do odkryté branky, přihrávku však dostal až za sebe.
     
    27:26
    Vsetínští se tlačí do brankoviště a Vránovi se Zemanem se daří držet pásmo i při přerovských rozehrávkách.
     
    27:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., pozdní dohrání).
     
    28:23
    Hradil už u modré čáry zvedal ruce nad hlavu. Jenže hostům se do brány podařilo nacpat jen domácího brankáře, navíc oni sami stáli v brankovišti, takže by branka nemohla být uznána.
     
    28:46
    Kubovu střelu z vrcholu pravého kruhu usměrnil na bránu Zmeškal. Jeho teč i následnou dorážku si Málek pohlídal a Vsetín vyhazuje.
     
    29:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ve svém vlastním oslabení přidávají další branku. Na levém kruhu útočného pásma se k puku dostal JAN VAŠENKA, obešel jediné hráče Přerova před Postavou a ocitl se před brankovištěm, kde nejprve naznačil střelu bekhendem a poté poslal puk do odkryté levé části branky. Asistence: Bez asistence.
     
    29:44
    Domácí v plném počtu.
     
    30:18
    Na Mynářovu střelu Málek vůbec neviděl, ale i tak ji ukryl mezi svými betony. Na druhé straně pálil z levého kruhu Mikulík. Jeho pokus skončil na prvním bránícím hráči.
     
    30:25
    Zmatky před vsetínskou branku. Takáč střílel od modré a k dorážce byl připraven Mynář. Dorážky bylo taky třeba, když se kotouč od Málových betonů odrazil na čáru ohraničující brankoviště. Zde se Mynář po puku taky okamžitě natáhl, domácí obránce Riedl byl však rychlejší a střele do prázdné brány zamezil.
     
    31:46
    Fenclovu ránu z pravé křídla vytěsnil Málek bližším betonem k mantinelu.
     
    32:16
    Dva proti dvěma se řítili Pospíšil s Frimelem, kteří byli díky svému pohybu ve značné výhodě. Postava se rozhodl pro riskantní krok, kdy vyjel pro přihrávku určenou Frimelovi. Tu zasáhl dříve než vsetínský útočník a kotouč končí za modrou čarou.
     
    33:31
    Rozsahegyi pálil od modré. Jeho rána se otřela o Málkovu výstroj s končila za vsetínskou brankou.
     
    34:42
    Vašenka nejprve podržel puk ve středním pásmu, aby tak počkal na Pospíšil s Frimelem. Vašenka pak obešel jednoho z bránících hráčů a poslal kotouč Pospíšilovi. Ten jej vrátil Vašenkovi, který jej obratem poslal na levé křídle Frimelovi. Ten z první minul, také vlivem nedovoleného zákroku, minul.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., hákování).
     
    35:06
    Vavřík nadvakrát nedostal puk přes Postavův pravý beton.
     
    35:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá druhou přesilovou hru, a to opět ranou od modré čáry. Tentokrát se ranou k levé ruce prosadil obránce MATĚJ MIKULÍK. Na přerovské střídačce nejsou s tímto vývojem utkání spokojeni, někteří hráči už ze zlosti začali házet věcmi. Asistence: Adam Hilšer, Jan Holáň.
     
    35:30
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov: ze hřiště odchází Postava, přichází Dufek.
     
    35:53
    Blízko k prvnímu překonání Dufka měl Frimel, kterému se nepodařilo umístit puk bekhendem kolem levého betonu.
     
    38:36
    Riedlovu přihrávku o mantinel našel Vašenka, který si nabruslil na pravý kruh, odkud vyslal táhlou střelu na bližší tyč. Ta by branku zřejmě netrefila, ale Dufek zasahuje lapačkou.
     
    39:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pospíšil – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Takáč – 2 min., sekání).
     
    39:47
    Holáňova střela mířená do levého horního rohu se zastavila o Dufkovu lapačku. Od ní se puk odrazil do mezikruží a stále se hraje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tato třetina patřilo gólově domácím, kteří to ukázali už 19 sekund po jejím začátku. To se obraně urval Boris Babeliak a sám zakončil. Babeliak se během dalšího střídání ocitl v dalších dvou gólových šancích, ale byl to Jan Vašenka, kdo nadvakrát překonal Postavův pravý beton. Vašenka s Klímkem mohli přidat další trefu, nebýt nepřesné přihrávky. Janu Vašenkovi se to pak ale přece jen povedlo, a to v individuálním zakončení v oslabení. Valaši měli i nadále šance spíše z útočných výpadů a v pásmu se drželi Zubři. Po vyloučení Kolaříka mohl pátou branku Vsetína přidal Vavřík, ale ten se nad pravý beton neprosadil. A když se to nepovedlo z brankoviště trefil se Matěj Mikulík od modré čáry. To už byla poslední kapka pro Michala Postavu a jeho místo v bráně převzal Michal Dufek. Vsetínští se tak čtyřmi brankami v průběhu dvaceti minut dostali do vysokého vedení.
    Třetí třetina začne cca v 14:36.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Hraje se čtyři na čtyři. Zmeškalova lehká střela zápěstím končí na boční síti.
     
    40:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kuba – 2 min., sekání).
     
    41:17
    Domácí v plném počtu.
    Pospíšil i Takáč jsou již na ledě. Vsetín hraje klasickou přesilovku.
     
    41:39
    Nahození od modré čáry dorážel do branky Liss. Dufek si střelu do středu branky pohlídal a hra je přerušena. Vhazovat se bude po brankářově levé ruce.
     
    42:33
    Vsetínu se i přes dobrou kombinaci nepodařilo ohrozit Dufkovu bránu. Přerovské čtveřice nyní domácí celek vyhání až za obě modré čáry.
     
    42:55
    Hosté v plném počtu. V posledních chvílích početní výhody se ještě po pravém křídle prohnal Hilšer, který zakončil do bližšího horního rohu. Ten vsetínský útočník přestřelil, ale hned u protější tyčky stál Vavřík, jenž se ještě pokusil usměrnit puk pod břevno.
     
    43:52
    Zubři se usadili v útočném pásmu, ale nedaří se jim vytvořit tlak, ani se přesně přihrát. Jediná střela z Kubovy hokejky od modré a Málek jeho pokus likviduje betony.
     
    45:06
    Zemánek zastavil přihrávku do brankoviště a Valaši vyváží kotouč ze svého pásma. U Dufkovi branky si jej však zpět přebírají hosté.
     
    45:42
    Hradilova střela z vrcholu pravého kruhu končí na zadním mantinelu. Málek zasahovat nemusel.
     
    46:26
    První vsetínská formace se vydala do útoku. Hilšer obešel všechny tři brání hráče, objel branku a kolem levé tyčky zakončil. Jeho záměr přečetl Dvořáček, který svému brankáři pomohl. Ze stejné situace zkoušel o pár sekund později skórovat i Vavřík, ale i jemu vše překazila přerovská obrana.
     
    47:54
    Zmeškalovu střelu z vrcholu pravého kruhu poslal Málek hokejkou k mantinelu, a dovolil tak svým spoluhráčům vydat se do protiútoku. Valaši zakončovali z pravého křídla.
     
    48:59
    Pospíšil čekal hned vedle levé tyčky na Frimelovu přihrávku z levého křídla. Do pasu však vložil hokejku přerovský brankář, což situaci pro domácího forvarda značně zkomplikovalo. Ten nakonec trefil Dufkův beton.
     
    50:15
    Dvořáček přešel do útočného pásma, ale domácí obrana je precizní a nedovolí Zubrům ani jednu přihrávku.
     
    50:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Dvořáček – 2 min., hákování).
     
    50:41
    Takáč zpoza vlastní branky vyhodil a tento puk si dobruslil Zmeškal. Autor zatím jediného přerovského gólu se pokusil překvapit domácího gólmana, když zakončil k pravé tyčce.
     
    51:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ve vlastním oslabení snižují. Po pravém křídle se protáhl PETR MYNÁŘ, který zakončil do levého horního rohu. Asistence: Jan Fencl, András Rozsahegyi.
     
    51:47
    Zmeškalova prudká rána z vrcholu levého kruhu domácího brankáře poněkud překvapila, i přes to se Málkovi podařilo úspěšně zasáhnout.
     
    52:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Zmeškal – 2 min., pozdní dohrání).
     
    52:24
    Dvořáček je zpátky na ledě a Přerov je opět ve čtyřech.
     
    53:40
    Domácí se drží v útočném pásmu, ale nedaří se jim přihrávky. Většina z nich není přesná nebo je blokuje hostující obrana.
     
    54:20
    Hosté v plném počtu.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 2 min., podrážení).
     
    54:41
    Kubovu střelu z mezikruží poslal na vrchol pravého kruhu Frimel. Tam nestál nikdo z přerovského týmu, a tak hráči o kotouč bojují u mantinelu.
     
    55:46
    Zubři si přihrávají podél modré čáry. Dál je vsetínská čtveřice nepustí.
     
    56:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov dvě sekundy před koncem přesilové hry snižuje na rozdíl dvou branek a zdá se, že závěr utkání bude ještě zajímavý. András Rozsahegyi vystřelil z vrcholu pravého kruhu. Málek už se chystal proti této střele zasáhnout u pravé tyčky, jenže před brankovištěm stál ještě DAVID DOBŠA, který kotouč usměrnil do odkrytého levého horního rohu. Asistence: András Rozsahegyi, Michal Dufek.
     
    57:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 2 min., podrážení).
     
    57:48
    Hradilovu střelu od modré likviduje Málek vyrážečkou. Vsetín vyhazuje.
     
    58:16
    Klímek se přes Hradila nedostal k útočnému výpadu po levém křídle. Valaši se však drží před Dufkem.
     
    58:37
    Dvě velké šance měl Rozsahegyi. V prvním případě střelou z vrcholu levého kruhu minul, podruhé po jeho pokusu skočil gólman Málek.
     
    58:50
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:50
    Dufek zůstává na střídačce. Přerov hraje v šesti proti čtyřem.
     
    59:10
    Vašenka vyhazuje. Zakázané uvolnění se nepíská, a tak musí Hradil dojet až za vlastní branku a znovu rozehrát.
     
    59:33
    Domácí v plném počtu.
     
    59:46
    Hradil čekal přímo před přerovskou prázdnou brankou pro případ, že by se někdo ze Vsetínských dostal ke střele. To se také stalo a hostující útočník tak zabránil v radosti domácímu brankáři Málkovi, jehož střela přes celé kluziště by jinak do brány doputovala. Vsetínští útočníci kotouči ještě schválně uhýbali, aby si Málek mohl branku případně připsat.
     
    Konec zápasu.
     
    Zubři v poslední třetině dotahovali, a to herně i gólově. Poslední dvacetiminutovku vyhráli poměrem 2:0, ale to na smazání čtyřbrankového náskoku Vsetína nestačilo. Domácí sice soupeři nabídli hned několik možností v podobě početních výhod, ale ty už ráz utkání nijak výrazně nezměnili. V závěru to při vyloučení Hilšera zkusili hosté v šesti. Jediným výsledkem této powerplay však byla Málkova střela přes celé kluziště, kterou až těsně před brankovou čarou zastavil Hradil. (15:38:53)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Hilšer (Holáň), 21. Babeliak (Vavřík, Zeman), 25. Vašenka (Frimel, Mikulík), 30. Vašenka, 36. Mikulík (Hilšer, Holáň) – 3. Zmeškal (Dobša, Šimanský), 52. Mynář (Fencl, Rozsahegyi), 57. Dobša (Rozsahegyi, Dufek)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Liss, Holáň, Mikulík, Riedl, Zeman – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Babeliak, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.
    HC ZUBR Přerov: Postava (Dufek) – Vohrabal, Moučka, Šabršula, Takáč, Gréč – Kolařík, Borot, Mynář, Zmeškal, Rozsahegyi, Šimanský, Fencl, Dobša, Kuba, Hradil, Dvořáček, Petr, Hanák.

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Bařinka
    thejrc.org