Ústí n/L – Kobra 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:2 (kon.) | Vsetín – Přerov 5:3 (kon.)
Warriors Brno – Poruba 1:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Chrudim 7:3 (kon.) | Litomyšl – Šumperk 2:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:3 (1:1, 4:0, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Neděle 13.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    59:46
    Hradil čekal přímo před přerovskou prázdnou brankou pro případ, že by se někdo ze Vsetínských dostal ke střele. To se také stalo a hostující útočník tak zabránil v radosti domácímu brankáři Málkovi, jehož střela přes celé kluziště by jinak do brány doputovala. Vsetínští útočníci kotouči ještě schválně uhýbali, aby si Málek mohl branku případně připsat.
     
    58:50
    Dufek zůstává na střídačce. Přerov hraje v šesti proti čtyřem.
     
    57:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 2 min., podrážení).
     
    56:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov dvě sekundy před koncem přesilové hry snižuje na rozdíl dvou branek a zdá se, že závěr utkání bude ještě zajímavý. András Rozsahegyi vystřelil z vrcholu pravého kruhu. Málek už se chystal proti této střele zasáhnout u pravé tyčky, jenže před brankovištěm stál ještě DAVID DOBŠA, který kotouč usměrnil do odkrytého levého horního rohu. Asistence: András Rozsahegyi, Michal Dufek.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 2 min., podrážení).
     
    52:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Zmeškal – 2 min., pozdní dohrání).
     
    51:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ve vlastním oslabení snižují. Po pravém křídle se protáhl PETR MYNÁŘ, který zakončil do levého horního rohu. Asistence: Jan Fencl, András Rozsahegyi.
     
    50:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Dvořáček – 2 min., hákování).
     
    46:26
    První vsetínská formace se vydala do útoku. Hilšer obešel všechny tři brání hráče, objel branku a kolem levé tyčky zakončil. Jeho záměr přečetl Dvořáček, který svému brankáři pomohl. Ze stejné situace zkoušel o pár sekund později skórovat i Vavřík, ale i jemu vše překazila přerovská obrana.
     
    40:55
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kuba – 2 min., sekání).
     
    39:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pospíšil – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Takáč – 2 min., sekání).
     
    35:30
    Střídání v týmu HC ZUBR Přerov: ze hřiště odchází Postava, přichází Dufek.
     
    35:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá druhou přesilovou hru, a to opět ranou od modré čáry. Tentokrát se ranou k levé ruce prosadil obránce MATĚJ MIKULÍK. Na přerovské střídačce nejsou s tímto vývojem utkání spokojeni, někteří hráči už ze zlosti začali házet věcmi. Asistence: Adam Hilšer, Jan Holáň.
     
    35:06
    Vavřík nadvakrát nedostal puk přes Postavův pravý beton.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., hákování).
     
    29:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ve svém vlastním oslabení přidávají další branku. Na levém kruhu útočného pásma se k puku dostal JAN VAŠENKA, obešel jediné hráče Přerova před Postavou a ocitl se před brankovištěm, kde nejprve naznačil střelu bekhendem a poté poslal puk do odkryté levé části branky. Asistence: Bez asistence.
     
    27:44
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., pozdní dohrání).
     
    26:23
    Sám proti dvěma hráčům soupeřova týmu se po levém křídle vydal Vašenka. Dobře však věděl, že na druhé straně kluziště se mu nabízí Klímek. Vsetínský kapitán by mohl pálit do odkryté branky, přihrávku však dostal až za sebe.
     
    24:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN VAŠENKA dostal kotouč k pravé tyčce, kde se mu napřed nepovedlo překonat Postavův beton. Domácí útočník to však nevzdal a svůj druhý pokus tentokrát poslal na ledě pod výstroj. Jeho neodbytnost přinesla požadovaný výsledek, když napodruhé už kotouč za brankovou čáru dopravil. Asistence: Tomáš Frimel, Matěj Mikulík.
     
    20:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se hned po devatenácti sekundách druhé třetině dostávají do vedení. Rychlý protiútok předvedl a hlavně zakončil dorostenec BORIS BABELIAK, pro kterého je to první branka mezi juniory. Asistence: Michael Vavřík, Patrik Zeman.
     
    19:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Hilšer – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    13:53
    V poslední minutě to byla hlavně hra vsetínské obrany. Zubři se museli uchýlit k nahazování kotouče do pásma. To vše vyústilo až v menší trest pro hostujícího obránce Šabršulu za napadení v útočném pásmu.
     
    07:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ADAM HILŠER zaujal v přesilovkovém postavení místo obránce a od modré čáry čistě propálil bránící val a trefil se k levé tyči. Asistence: Jan Holáň.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., podrážení).
     
    03:09
    Ve vlastním obranném pásmu zůstal po střetu ležet hostující obránce Gréč. Ten se za pomoci svých spoluhráčů těžce zvedá. Na trestnou lavici usedá za vražení na hrazení Pospíšil, kterému byl přidělen také osobní desetiminutový trest. Dvě minuty za něj odpyká Babeliak.
     
    02:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se dostávají do vedení. Vsetínský brankář nevěděl byl na kraji svého brankoviště a nevěděl, kde se kotouč nachází. Toho po přesné přihrávce Davida Dobši dokonale využil LUKÁŠ ZMEŠKAL, který v pádu zakončil bekhendem ke zcela odkryté pravé tyči. Asistence: David Dobša, David Šimanský.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Hilšer (Holáň), 21. Babeliak (Vavřík, Zeman), 25. Vašenka (Frimel, Mikulík), 30. Vašenka, 36. Mikulík (Hilšer, Holáň) – 3. Zmeškal (Dobša, Šimanský), 52. Mynář (Fencl, Rozsahegyi), 57. Dobša (Rozsahegyi, Dufek)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Liss, Holáň, Mikulík, Riedl, Zeman – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Babeliak, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.
    HC ZUBR Přerov: Postava (Dufek) – Vohrabal, Moučka, Šabršula, Takáč, Gréč – Kolařík, Borot, Mynář, Zmeškal, Rozsahegyi, Šimanský, Fencl, Dobša, Kuba, Hradil, Dvořáček, Petr, Hanák.

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Bařinka
    thejrc.org