Brazílie – Nigérie 1:1 (kon.) | Ekvádor – Argentina 1:6 (kon.) | Pobř. slonoviny – DR Kongo 3:1 (kon.)
Slovensko – Paraguay 1:1 (kon.)
konec
Ekvádor
1:6 (0:3)
Argentina
Neděle 13.10.2019, 16:00 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:17. (17:57:11)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Argentiny, která svého soupeře porazila poměrem 6:1. Ekvádoru se sice v úvodu druhého poločasu podařilo snížit, jenomže poté se prosazoval už jen soupeř. Argentinci si připsali ještě další tři přesné zásahy, díky kterým pečetili své vysoké vítězství. Dnešní utkání rovněž nabídlo celou řadu nedovolených zákroků.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dalekonosné přenesení hry našlo na levém křídle Dybalu, který ihned spolupracoval s Ocamposem. Následná nahrávka byla hodně nepovedená.
     
    90+2
    Marchesín se ještě jednou ujal odkopu od své branky, přičemž i tentokráte rozehrával pouze do strany. Argentina se snaží neudělat žádnou chybu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, do konce zápasu tak nezbývá moc času. Uvidíme, zda hlavní sudí bude nastavovat.
    86. OCAMPOS - 1:6
     
    86
    Argentina právě vstřelila branku!
    Je tu šestý zásah reprezentace Argentiny! Nejprve to zpoza pokutového území zkoušel Vargas, jehož technické zakončení dokázal Angulo vyrazit vedle sebe. Tam jako první přispěchal LUCAS OCAMPOS, který z velkého úhlu přeci jenom procedil míč až do branky.
     
    85
    Po delší době se s míčem seznámil také Marchesín, který si nechtěl komplikovat život a konstruktivní rozehrávkou roztáhl hru k levé autové lajně.
     
    84
    Ekvádor tak prohrává už o čtyři přesné zásahy, což značí opravdu hodně složitý úkol. Po rozehrávce byl López donucen ke zpětné nahrávce až na brankáře.
    82. DOMINGUEZ - 1:5
     
    82
    Argentina právě vstřelila branku!
    I po další standardní situaci jsme sledovali přesné zakončení! Samotný centr sice nic nebezpečného nepřinesl, avšak poté se v pokutovém území nejlépe zorientoval NICOLAS DOMÍNGUEZ, jehož okamžitá rána zpoza pokutového území směřovala ke vzdálenější tyči.
     
    82
    Vargas to zkoušel vzít sám na sebe, jenomže střed hrací plochy byl pokryt velice zodpovědně. Proti pravidlům si počínal Arreaga, který si pomohl rukama.
     
    81
    Už se opět pokračuje ve hře, nakonec se nejednalo o nic nebezpečného. Střídající Saravia se ihned zapojil do útočné snahy, míč se mu nepodařilo vydolovat.
     
    80
    Valencia šel do hlavičkového souboje hodně agresivním způsobem, což pocítil také De Paul. Ten se ihned svalil na zem, načež sudí běžel zkontrolovat stav.
     
    79
    Na hrací plochu se dostala už celá řada náhradníků, posledním střídání měla na starost Argentina. Nicméně Ekvádor prostřídal téměř celou jedenáctku.
     
    74
    Ani další útočná snaha Argentiny nepřinesla nic nebezpečného. Místo toho Domínguez přihrával na vlastní polovinu, kde se nacházel kolega Pezzella.

    David Suchý

    Branky: 49. Mena – 20. Alario, 27. Espinoza (vla.), 32. Paredes (pen.), 66. Pezzella, 82. Dominguez, 86. Ocampos

    Karty:   31. Aimar (ECU), 40. Méndez (ECU) – 12. Paredes (ARG), 61. Pezzella (ARG)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 1:1. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:17.
    Ekvádor: Angulo – Espinoza (46. López), Álvarez, Arreaga, Estupiñán (69. Palacios) – Cifuentes (46. Quiñónez), Méndez – Plata, Sornoza (46. Valencia), Castillo (46. Mena) – Estrada
    Náhradníci: Padilla – Palacios, López, Valencia, Alvarado, Porozo, Mena, Quiñónez

    Argentina: Marchesín – Foyth (78. Saravia), Pezzella (C) (82. Balerdi), Kannemann, Acuňa – De Paul, Paredes (46. Rodríguez) – González (74. Vargas), Ocampos – Alario (57. Domínguez), Martínez (46. Dybala)
    Náhradníci: Martínez, Musso – Dybala, Pereyra, Correa, Tagliafico, Rodríguez, Balerdi, Domínguez, Saravia, Rojo, Vargas

    Rozhodčí: Barbeno – Tuttifrutti, Parody
    thejrc.org