Winnipeg – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Los Angeles – Vegas 2:5 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.)
NY Islanders – St. Louis 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 4:6 (kon.) | Boston – Anaheim 4:2 (kon.)
Ottawa – Minnesota 0:2 (kon.) | Buffalo – Dallas 4:0 (kon.) | Washington – Colorado 3:6 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:6 (2:1, 2:2, 0:3)
Florida Panthers
Pondělí 14.10.2019, 19:05 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sleduje 13 208 diváků. (21:45:59)
     
    Bylo mi ctí vás tímto dnešním výborným utkáním provázet. Doufám, že jste se při mém premiérovém onlajnu z NHL dobře bavili a budu se někdy příště opět těšit u nejlepší hokejové soutěže světa těšit napočtenou. Do té doby užívejte života!
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 1+2, 1 střela, čas na ledě 18:08
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brett Connolly (FLA) 2+0
    2. Pavel Zacha (NJD) 1+2
    3. Noel Acciari (FLA) 1+0
     
    Prudential Centrem se ozývá mohutný pískot a není se čemu divit. New Jersey opět selhalo a jejich špatný vstup do sezony nebere konce. Přitom mělo zápas rozehrané luxusně. V čase 21:06 navyšoval na 4:1 Pavel Zacha, jenže od ohromné šance Hughese v polovině utkání za stavu 4:2 úplně přestali domácí prakticky hrát. Druhá třetina končila za stavu 4:3, což mohlo fanoušky domácích ještě hřát u srdce. Ve třetí třetině se ale povedlo Floridě srovnat na 4:4 hned po půlminutě hry zásluhou MacKenzieho Weegara a Ďáblové už pak byli mimo hru. Za sedm minut od vyrovnávacího gólu to bylo díky teči Noela Acciariho všechno jinak a totální zmar domácích dovršil v přesilové hře čtyři a půl minuty před koncem Jevgenij Dadonov. Finální skóre tak zní: 4:6 pro Floridu!
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Tohle už je pro Floridu dobré. Domácí síce tlačí, ale na srovnání už mají moc málo času...
     
    59:12
    Ekblad obloukem naprosto jednoznačně vyhazuje na zakázané uvolnění. Stadionem zní song od Sum 41, zatímco hráči se chystají na vhazování před Bobrovskim.
     
    58:43
    Stále hrají červenočerní bez gólmana, Florida však hraje poměrně v klidu a drží modrou čáru.
     
    58:15
    Střela Seversona propadla za hostujícího gólmana, kotouč ale směřoval vedle pravé tyče! Domácí se už skoro radovali, ale puku do branky pár decimetrů chybělo!
     
    58:09
    Devils hrají bez gólmana!
     
    58:09
    Domácí berou oddechový čas. Teď už nemají kam couvnout.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny, ty začaly Butcherovou střelou od modré. Jeho pokus ale byl přizvednut do ochranné sítě.
     
    57:03
    Ze stadionu se začíná častěji ozývat pískot. Vypadá to, že Devils jsou ve skutečné krizi. Již podruhé totiž ztratili výborně rozehraný zápas a budou se muset zřejmě spokojit s další prohrou.
    55:32 Jevgenij DADONOV - 4:6
     
    55:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Zmar Devils nebere konce! Využitá přesilová hra a scénář je prakticky pro domácí stejný, jako v případě zápasu s Winnipegem. Po přihrávce od Yandleho střílel od modré Matheson. Jeho střelu Schneider vyrazil, jenže JEVGENIJ DADONOV byl pohotový a prakticky v letu píchl do odraženého kotouče, který se dostal za brankovou čáru – 4:6! Asistence: Michael Matheson, Keith Yandle.
     
    55:01
    Trocheck si sjel na vrcholek pravého kruhu a nekompromisně střílel, Schneider ale nastavil lapačku a včas zasáhl.
     
    54:27
    Půlka přesilové hry prakticky pryč a hosté v ní nepředvedli vůbec nic. Devils v klidu brání.
     
    53:20
    Teď už to mají Devils hodně složité. V případě, že Florida přesilovou hru nevyužije, na odvrácení další ztráty jim budou zbývat necelé tři a půl minuty. Hosté navíc nevypadají, že by přesilovku chtěli využít. domácí se v klidu brání.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 3. Hall (Zacha, Vatanen), 20. Bratt (Zacha, N. Gusev), 21. Butcher (Zajac, Wood), 22. Zacha (Hall, P. K. Subban) – 1. Huberdeau (Dadonov, Barkov), 30. Connolly (Vatrano), 40. Connolly (Hoffman, Trocheck), 41. Weegar (Ekblad, Trocheck), 48. Acciari (Weegar, Ekblad), 56. Dadonov (Matheson, Yandle)


    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Severson, P. K. Subban, Vatanen, Butcher, C. Carrick, Tennyson – Palmieri, Hischier, Hall – Coleman, Zajac, Wood – Simmonds, J. Hughes, J. Boqvist – Bratt, Zacha, N. Gusev.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Weegar, Ekblad, Matheson, Strålman, Brown, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Connolly, Trocheck, Hoffman – Malgin, Borgström, Vatrano – Sceviour, Acciari, Hunt.

    Rozhodčí: MacDougall, Lee – Cormier (všichni CAN), Nagy (USA)

    Diváci: 13 208
    bahis siteleri