Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Omsk – Petrohrad 3:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 1:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Úterý 15.10.2019, 11:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (13:16:32)
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer – náhradní gólman.

    Michal Jordán – 0+0, čas na ledě – 21:47.

    Hynek Zohorna – 0+0, 3 střely na bránu, 3 hity, čas na ledě – 17:52.

    Tomáš Zohorna 0+0, 1 střela na bránu, 27 vyhraných vhazování, čas na ledě – 18:10.

    Jakub Nakládal – 0+1, 1 střela na bránu, čas na ledě – 19:46.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 21 – 35
    Trestné minuty: 6 – 2
    Vhazování: 28 – 26
    Zblokované střely: 14 – 6
    Hity: 15 – 6
     
    Je konec! Chabarovsk dnes sice nebyl lepším týmem, ale na to se historie neptá, jelikož Amur bere z dnešního zápasu plný počet bodů! O výhře rozhodl parádní střelou od modré Nikita Kamalov, jenže se trefil přesně nad beton soupeře. Jaroslavl měla šance během třetí části a vlastně v celém utkání. Žádnou z nich nevyužila, a tak se musí smířit s porážkou v základní hrací době.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:31
    Jakub Nakládal nahazoval kotouč od modré, ovšem přes hradbu těl se puk nedostal až před branku. Amur drží svůj náskok zuby nehty.
     
    59:17
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:05
    Arťom Iljenko si vyjel zpoza branky a chtěl překvapit brankáře střelou mezi betony. Ten byl ale pozorný a mezírku stihl sklapnout naprosto včas.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    58:21
    Lokomotiv je v držení kotouče, a tak Ilja Konovalov pádí na střídačku, hosté to zkusí se šesti muži v poli!
    57:44 Nikita KAMALOV - 2:1
     
    57:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Neskutečné, domácí se totiž prosazují dvě minuty před koncem zápasu! Odražený kotouč se totiž dostal přesně na hokejku NIKITY KAMALOVA, jenž si ještě z modré najel do lepší pozice a parádní ranou překonal gólmana hostí! Asistence: Igor Ruděnkov a Vjačeslav Ušenin.
     
    57:13
    Maxim Kondratěv musel hodně zrychlit svůj krok, jelikož zakázané uvolnění se nepískalo a soupeře to měl podobně daleko. Domácí obránce to zvládl.
     
    56:46
    Valerij Vasiljev vypálil od modré, ale jeho ránu srazil obětavý útočník hostí. Poté se puk dostal mimo hřiště a vhazovat se bude na útočné modré hostí.
     
    56:20
    Nikolaj Kovalenko se jako první dostal k odraženému puku před brankou, ovšem než stihl vystřelit, byla mu hokejka zablokována.
     
    55:53
    Nyní přišla střela do mantinelu v podání Lokomotivu, která byla ještě tečována před brankou. Ani tento pokus se však nevešel mezi tři tyče.
     
    55:33
    Zase se nám dlouho nepřerušovalo, a tak nám do konce utkání chybí něco málo přes čtyři minuty. Lokomotiv musí začít s útokem od svého gólmana.
     
    54:52
    Tomáš Zohorna nahazoval kotouč od mantinelu před branku, kde se nacházela asi trojice hráčů. Nikdo z nich ale nenasměroval puk do sítě.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Vl. Ušenin (Gorškov, Vj. Ušenin), 58. Kamalov (Ruděnkov, Vj. Ušenin) – 25. Sannikov (S. Da Costa, Nakládal)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – V. Vasiljev, Jordán, Ignatovič, Kondratěv, Turbin, Kamalov, Alexandrov – H. Zohorna, T. Zohorna, Fajzullin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – A. Lazarev, Rasskazov, Ruděnkov – Golubev, Veličkin, Kacuba.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – N. Averin, Nakládal, Misjul, M. Osipov, Čerepanov, Savčenko, Afanasjev – S. Da Costa, Sannikov, Rattie – Kudrjavcev, Iljenko, Alexejev – Kajumov, Ivanov, Kovalenko – Svitov, Denisenko, Polunin – Kraskovskij.

    Rozhodčí: Gofman, Fraňo – Golovljov, Savenkov
    ocianews.com