Barys – Riga 3:4 (po pr.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:2 (kon.) | Soči – Magnitogorsk 3:4 (po pr.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Středa 16.10.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:51)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 8321 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Július Hudáček (SPM) – 24 zákroků, 2 góly, 92,3%
    Robin Hanzl (SPM) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:02
     
    Střely na branku: 30 – 26
     
    Je konec! Sibir Novosibirsk dokázal uspět na ledě Spartaku Moskva a vítězí 2:1! Hosté o svém triumfu rozhodli ve třetí části hry, kdy nejprve dokázal vyrovnat Jevgenij Česalin! Novosibirsk poté přečkal slabou pasáž hry a v 52. minutě rozhodl o triumfu hostů Alexandr Šarov! Spartak sice v závěru utkání zkusil hru bez brankáře, ale další šance si už nevypracoval.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Bude se ještě jednou vylučovat! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Piganovič.
     
    59:35
    Hosté získali puk v obranném pásmu, ale vyhodili jej pouze k červené čáře. Spartak má čas na další průnik před branku Sibiru.
     
    59:00
    Hudáček je na střídačce! Spartak zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:35
    Spartak se snaží usadit v útočném pásmu, ale obrana Novosibirsku odvádí neskutečně obětavou práci a nedává domácím hráčům ani metr zadarmo.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Hudáček vyrazil puk jen před sebe, kde dotíral důrazný Jyrki Jokipakka, jenže ze vzduchu nedokázal puk doklepnout do sítě!
     
    57:08
    Mikael Ruohomaa napadal rozehrávku Spartaku na modré čáře. Osamocený hráč Novosibirsku opět zahnal domácí hráče za Hudáčkovu klec.
     
    56:22
    Dmitrij Višněvskij nahodil puk do útočného pásma. Spartak se v něm na chvíli usadil, jenže obrana Novosibirsku znovu odvedla skvělou práci.
     
    56:02
    Alexandr Šarov obdržel fantastickou přihrávku mezi kruhy, ale jeho ránu zápěstím dokázal Hudáček na poslední chvíli vyrazit ramenem!
     
    55:31
    Denis Kokarev se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma, nicméně hráči v bílém si jej pohlídali a vytlačili jej mimo palebný úhel.
     
    55:10
    Gennadij Stoljarov projel s pukem do útočného pásma, jenže nedostal prostor pro zakončení. Domácímu Spartaku už moc času nezbývá.
     
    54:38
    Zachar Šablovskij získal kotouč na modré čáře, posunul jej do středního pásma na Viktora Komarova, který o něj vzápětí přišel.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 23. Fjodorov – 42. Česalin (V. Komarov), 52. Šarov (Jokipakka)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Rylov, Hersley, D. Višněvskij, Kutějkin, Gončarov, Pedan, Trišin – Daugavinš, Karsums, Zubov – R. Hanzl, Nikoncev, Chochlačov – Šaškov, Stoljarov, Fjodorov – Cyplakov, Šablovskij, Juňkov – Kokarev.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Säteri) – Jokipakka, Piganovič, Loginov, Jermakov, Ilja Morozov, Timašov, Glazkov, Pastuchov – Michajlov, Ruohomaa, Puustinen – Milovzorov, Sajustov, Šarov – Česalin, V. Komarov, J. Peltola – A. Jakovlev, Romancev, Zyrjanov.

    Rozhodčí: Hribik, Cyplakov – Zacharov, Susujev

    Diváci: 8321
    thejrc.org