Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Řisuty – Dvůr Králové n. L. 3:4 (po pr.) | Trutnov – Nová Paka 2:3 (po pr.)
Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 2:4 (kon.) | Šumperk – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Kopřivnice – Opava 1:3 (kon.)
Klatovy – David Servis 3:0 (kon.) | Kobra – Písek 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 3:7 (kon.)
Příbram – Tábor 3:6 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Středa 16.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga skupina Východ • 10. kolo
Partner:
     
    59:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují skóre zápasu na 2:4 a vypadá to tak, že budou prvním mužstvem, který dokáže porazit v této sezóně Šumperk. David Čermák zpoza branky poslal kotouč na DOMINIKA ADAMA, který střelou z první posílá kotouč do horní části branky. Asistence: David Čermák.
     
    57:41
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny se dostávají dvě minuty před koncem zápasu do vedení. Martin Gregar našel krásnou přihrávkou ROBINA MEDKA, který střelou z první nedal Waneckimu v brance žádnou šanci. Asistence: Martin Gregar.
     
    27:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyrovnává stav utkání na 2:2. Hosté se snažili vymanit ze šumperského tlaku, jenže jejich pokus o vyhození kotouče zachytil mezi kruhy DANIEL VACHUTKA, který poté rychlou střelou pod horní tyč nedal Čápovi žádnou šanci. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    24:42
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá dvojnásobnou přesilovou hru a snižuje stav utkání na 1:2. Jan Milfait nabil kotouč TOMÁŠI DRTILOVI, který svou tvrdou střelou dokázal prostřelit Jana Čápa. Asistence: Jan Milfait.
     
    14:00
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny se dostávají do dvoubrankového vedení. Lukáš Hort se napřáhl na modré ke střele, kterou ještě před brankou dokázal tečovat DOMINIK ADAM. Asistence: Lukáš Hort.
     
    08:45
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení 1:0. Martin Gregar našel před brankou úplně osamoceného ALEŠE HEINRICHA, který střelou do pravého horního růžku překonává Michala Waneckiho. Asistence: Martin Gregar.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 25. Drtil (Milfait), 28. Vachutka (Sedlák) – 9. Heinrich (Gregar), 14. Adam (Hort), 58. Medek (Gregar), 60. Adam (Čermák)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Peksa) – Sedlák, Drtil, Chujac, Kabelka, Řezáč, Haloda M., Plhal – Jaroš, Milfait, Vachutka – Kofroň, Spratek, Pokorný – Scheuter, Antonov, Hroch – Urban, Muller, Haluza – Šíp
    SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Rulf) – Spálovský, Wasserbauer, Lojek, Pleva, Koželuh, Hort – Kadleček, Adam, Knap, Heinrich, Kovářů, Medek, Jícha, Chlubna, Gregar, Kunstmuller, Prokš, Bureš, Čermák

    Rozhodčí: Dufka – Novotný, Pippal
    thejrc.org