Poruba 2011 – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
4:3 (0:1, 3:0, 0:2 - 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 17.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:13 Tomáš PŠENIČKA - 4:3
    OPY
    https://gfycat.com/leanquarterlyalligatorgar
     
    60:13
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to byla rychlost! Po třinácti vteřinách prodloužení ujel po levém křídle TOMÁŠ PŠENIČKA a ranou pod lapačku přisoudil dva body Slovanu – 4:3! Asistence: Daniel Kružík a Daniel Krejčí.
     
    56:18
    Na druhé straně nepustil hosty do vedení Adam Brízgala! Jiří Průžek si obhodil v situaci jeden na jednoho Krejčího a bekhendem mířil na zadní tyč, domácí brankář byl betonem včas, tam kde měl být!
     
    55:53
    Petr Maršoun a Tomáš Vildumetz ujeli do brejku dvou proti jednomu. Petr Maršoun dlouho signalizoval přihrávku, nakonec však vypálil, ale Jakuba Hrstku nepřekvapil!
    51:21 Petr WIENCEK - 3:3
     
    51:21
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Adam Brízgala si vybral slabší chvilku. Jeho rozehrávka zpoza branky nebyla z těch nejlepších a kotouč mu ukradl PETR WIENCEK, který zasunul puk do prázdné branky – 3:3! Bez asistence.
     
    48:56
    Hlavní hvězdou domácích je dnes Adam Brízgala! Opět v leže stačil natlačit svou lapačku k pravé tyči a zastavil dorážku Vojtěcha Jiruše!
     
    47:24
    Slovan zahazuje další šanci! Matyáš Filip měl hodně času, prostoru a mířil do horního růžku, který však svou technickou ranou minul!
    45:17 Ronald KNOT - 3:2
     
    45:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Středočeši jsou zpět v zápase. Ranou ihned po vyhraném vhazování se prezentoval RONALD KNOT a jeho projektil se zastavil až v síti za bezmocným Brízgalou – 3:2! Asistence: Petr Wiencek a Ondřej Chrtek.
     
    44:36
    Adam Brízgala na zádech, ale překonán není ani v tomto případě. Nepřehlednou situaci zakončoval na brankovišti Adam Klapka.
     
    43:03
    Teď měl domácí brankář mnohem více práece! Vojtěch Jiruš vyzkoušel pravý beton Brízgaly a s dorážkou mohl uspět Petr Wiencek, ale z dobré pozice netrefil prostor mezi třemi tyčemi!
    37:17 Petr MARŠOUN - 3:1
     
    37:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá druhou přesilovku v utkání! Tomáš Vildumetz našel zpoza branky u pravé tyče PETRA MARŠOUNA a ten procpal kotouč pod betony Jakuba Hrstky – 3:1! Asistence: Tomáš Vildumetz.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jan Hampl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:38
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Ondřej Buchtela – 2 min., sekání).
     
    31:23
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Daniel Krejčí – 2 min., podrážení).
     
    30:54
    Adam Brízgala dnes zastavuje šance hostů chladnokrevně! Jakub Rychlovský se řítil sám na domácího brankáře, ten však opět ukázal rychlou lapačku!
    30:01 Ladislav ROMANČÍK - 2:1
     
    30:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan zkrácenou přesilovku využil! Premiérovou branku v dresu Slovanu zapsal hned v prvním utkání LADISLAV ROMANČÍK, který tečoval před brankou střelu Martina Tůmy – 2:1! Asistence: Martin Tůma a Daniel Krejčí.
     
    29:26
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Adam Najman – 2 min., sekání).
     
    29:20
    Krásnou kombinaci na jeden dotek zakončoval u pravé tyče osamocený Jakub Rychlovský, ale prudkou přihrávku od Radka Dudy neusměrnil do sítě.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Václav Veber – 2 min., podrážení).
     
    26:29
    Na druhé straně také velká šance! Tomáš Vildumetz přenechal kotouč zadovkou Ladislavu Romančíkovy a jeho tutovka zase vychytal brankář Benátek Jakub Hrstka!
     
    26:07
    Ohromný potlesk pro Adama Brízgalu! Vratislav Kunst a Adam Musil na něj jeli sami a domácí brankář vytáhl zákrok lapačkou, který snese ty nejpřísnější měřítka! Domácí brankář doslova ukradl hostům vedoucí branku!
     
    25:24
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Daniel Bukač – 2 min., podrážení).
     
    25:17
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ondřej Smetana – 2 min., faul kolenem).
     
    24:02
    Elitní formace Benátek je hodně vidět! Adam Musil si skvěle počkal na ideální moment pro nahrávku na Radka Dudu a jeho chytrá rána orazítkovala tyč! Dnes již potřetí zvoní branková konstrukce!
    20:57 Daniel KREJČÍ - 1:1
     
    20:57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se přeci jen dočkal hned v úvodní minutě druhé třetiny! DANIEL KRUŽÍK si počkal před brankou na přihrávku od Tomáše Vildumetze a v signalizované výhodně přesnou ranou rozvlnil síť za Hrstkou – 1:1! Asistence: Tomáš Vildumetz a Václav Krliš.
     
    17:30
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:45
    V oslabení ujeli dva na jediného obránce Daniel Špaček a Adam Najman. Prvně jmenovaný vyřešil přečíslení ranou, ale mezeru mezi betony nenašel! Skvěle zasáhl Adam Brízgala!
     
    15:36
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jaroslav Vlach – 2 min., podrážení).
     
    15:12
    Daniel Bukač skryl svou ránu od modré tak chytře, že Adam Brízgala vůbec nic neviděl a za domácím brankářem se nakonec rozezvučela horní konstrukce branky!
     
    11:07
    Mohlo být srovnáno! Chybu v domácí obraně vystihl Tomáš Pšenička a sám proti Hrstkovy zvolil střelu, kterou orazítkoval levou tyčku!
    10:03 Jiří PRŮŽEK - 0:1
     
    10:03
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Celkem logické vyústění toho, co se na ledě v posledních minutách dělo! Mezi kruhy zůstal nehlídaný JIŘÍ PRŮŽEK a ranou švihem našel mezeru pod lapačkou Adama Brízgaly – 0:1! Asistence: Adam Musil a Jaroslav Vlach.
     
    09:04
    Adam Najman se postavil před Brízgalu a dokázal lehce tečovat nahození od modré. V domácí brance byl na tuto variantu připraven Adam Brízgala podržel kotouč ve své výstroji.
     
    05:43
    Ronald Knot zapisuje první tutovku na straně Středočechů! Odrazil se k němu kotouč mezi kruhy a osamocený pálil trestuhodně pouze do zadního plexiskla!
     
    01:45
    Pavel Kordule se prohnal po levém mantinelu a jeho rána měla brankové parametry, nakonec však kotouč skončil jen těsně vedle horního růžku! Slovan však zapsal první velkou šanci v utkání.
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 21. Kružík (Vildumetz, Krliš), 31. Romančík (Tůma, D. Krejčí), 38. Maršoun (Vildumetz), 61. Pšenička (Kružík, D. Krejčí) – 11. Průžek (A. Musil, J. Vlach), 46. Knot (Wiencek, Chrtek), 52. Wiencek


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – D. Krejčí (C), Romančík, Smetana (A), Vl. Brož (A), Hes, Zukal, Veber – Krliš, Pšenička, Kružík – Maršoun, Vildumetz, Tůma – O. Bláha, Kordule, Jelínek – Filip, Dörner, M. Harkabus.
    HC Benátky nad Jizerou: Hrstka (Kašpar) – Žůrek, Bukač, Kunst, Knot, Aubrecht, Buchtela, Hampl (A) – Průžek, A. Musil, J. Vlach – Klapka (A), Šír, R. Duda (C) – D. Špaček, Najman, Rychlovský – Wiencek, Chrtek, Jiruš.

    Rozhodčí: Petružálek, Hucl – Ševic, Votrubec

    Diváci: 483
    thejrc.org