Poruba 2011 – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 17.10.2019, 18:00 • ZS Eden, Praha-Vršovice • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    Mladá Boleslav v posledních deseti vteřinách Málkovo hájemství nepokořila, a tak domácí podruhé v sezóně vítězí. Zápas měl parádní tempo, lidé se museli bavit. Hrálo se také dost čistě, což obrazu hry jen prospělo. (19:57:33)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Faulem se nakonec provinil Martin Petrák (SLA), jenž je vyloučen za podrážení.
     
    59:50
    Představte si, že nastoupíte do autobusu s vidinou, že jedete za příbuznými do Anglie, ale ráno se probudíte v Holandsku, kde zjistíte, že jste si omylem koupili špatný lístek. Náhle jste sám a zcela zmatený. Nevíte co dřív. Tak asi nějak podobně se cítil Roman Málek, který si připsal snad sedm zákroků! Po Vacíkově střele dokonce břinkla i tyč, ránu Michaela Schulze pak zneškodnil téměř zázračně! Rány létaly tu zleva, tu zprava. Tu z kruhu, tu od modré, ale za brankovou čáru se puk nedostal.
     
    58:53
    Nyní se tak stalo a hosté jsou v šesti!
     
    58:15
    Domácí družina zavřela střední pásmo a Mladá Boleslav má problém s tím, aby dostala těžiště hry do své útočné zóny.
     
    57:54
    Slavia vyvezla puk k hostující kleci, kde jej nyní celkem zdařile drží.
     
    57:19
    Zakončení od levého mantinelu zachytil do výstroje Roman Málek. Následně došlo k přerušení a na brankovišti to mezi pár hráči zajiskřilo. Rozhodčí ale hrozící konflikt uťali.
     
    56:53
    Sešívaní několikrát dostali puk k Zeithamlově brance. Lukáš Křenek zkusil i vystřeli, ale netrefil se mezi tři tyče.
     
    55:56
    Přerušení a buly před Romanem Málkem. Skoro po sedmi minutách. Neuvěřitelné. Hostům se krátí čas sakra rychle.
     
    54:48
    Hra má strhující tempo, bruslí se nahoru dolů a obě defenzivy mají napilno. Také se hezkou řádku minut (snad od posledního gólu) nepřerušovalo. To svědčí i o přesnosti, s jakou oba týmy hrají. Chybí totiž technické přestupky. Ofsajdů a icingu bylo zatím jako šafránu.
     
    53:47
    Šance Slavie po rychlé akci byla zakončená střelou od levého mantinelu, kterou Tadeáš Zeithaml vyrazil za svou klec.
     
    52:38
    Jakub Petržilka byl sám na spodku pravého kruhu, naznačil přihrávku, ale místo toho lišácky vystřelil. Jeho ránu ale skvěle vyrazil Roman Málek, jenž přitěsnil vyrážečku k betonu.
     
    51:24
    Jakub Janča jel zcela sám na Tadeáše Zeithamla, ale svůj blafák nedovedl do úspěšného konce, když netrefil branku. Odražený puk pak na bližší tyči nedoklepl, hostující gólman natáhl beton.
     
    50:48
    Hraje se ve vysokém tempu, jako ostatně celý špíl, nevydařenou akci domácích následovala nepřesná šance Mladé Boleslavi.
     
    49:40
    Šance hostujícího celku skončila jen na betonech pozorně chytajícího Romana Málka.
     
    48:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V Edenu je bleskově sníženo! Po půl minutě radosti domácích z dvougólového vedení je tu druhá trefa Mladé Boleslavi. Od Sýkory se dostal puk k Tomáši Dlaskovi, jenž našel před brankou MICHALA SIMONA, který posléze překonal marně klouzajícího Romana Málka. Asistence: Tomáš Dlask a David Sýkora.
     
    48:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ekipa z Edenu jde do dvoubrankového vedení! Nápor na obranu Mladé Boleslavi vyústil ve ztrátu kotouče. Parádně zabojoval TOMÁŠ LABUZÍK, který získal touš, se kterým si sjel od mantinelu až na brankoviště, kde perfektním blafákem obhodil padajícího gólmana hostů! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Kižlin (Hradil, Míšek), 33. Janča (Petrák, Antoš), 49. Labuzík – 16. Mežnar (Dotter, Petržilka), 49. Simon (Dlask, Sýkora)


    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Hovorka (A), Němeček, Antoš, Štíbr, Mareček, Klatt – Kižlin, Havrda, Hradil, Hasil, Ribarovski, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C).
    Trenér: Jiří Veber.

    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter (C), Houška (A), Vacík, Dudycha – Schulz, Závora, Dlask, Petržilka, Hašlar, Mežnar, Moucha, Petriska, Vasilev (A), Moravčík, Šíma, Simon.
    Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodčí: Šindel – Brejcha, Jelínek
    thejrc.org