Chabarovsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavl 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Jokerit 4:3 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 2:1 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 0:6 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 17.10.2019, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:28:23)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto duelu jsme nezaznamenali československou stopu. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 361 diváků.
     
    Střely na branku: 34 – 20
     
    Je dobojováno. Fisenko velmi rychle rozhodl zápas na stranu Kazaně a ta slaví zisk dvou bodů. Hosté získali jeden bod, ale v vzhledem k průběhu hry s ním musí být rozhodně spokojeni.
     
    Konec zápasu.
    61:11 Michail FISENKO - 4:3
     
    61:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Je hotovo. Bonusový bod navíc vystřelil domácím MICHAIL FISENKO, který za záda Anttiho Niemiho dorazil střelu Petrova, která se odrazila od betonu hostujícího brankáře právě k Fisenkovi – 4:3. Asistence: Kirill Petrov a Andrej Pedan.
     
    60:23
    Kirill Petrov objel branku hostů, ale k přihrávce do prostoru před brankou Niemiho se nedostal. Nicméně Kazaň je stále v útočném pásmu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 32 – 20
     
    Je to tak, po šedesáti minutách hry skončil zápas nerozhodně 3:3 a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani tato herní varianta neskončí brankou, na řadu přijdou samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Ikonen ještě držel puk za brankou domácích, do akce na druhé straně se však Jokerit nedostal. Už to opravdu vypadá, že zápas vítěze v základní hrací době nenajde.
     
    58:38
    Peter Regin se dostal mezi kruhy, ale přihrávka ho minula. Hosté se tak vrací rychle před svého brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:50
    Zakázané uvolnění tentokráte na straně Jokeritu a hra se stěhuje před branku Anttiho Niemiho. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:09
    Od vlastní branky šli do další akce hosté, chvíli se zdrželi v útočném pásmu, ale Biljalov byl bez práce. Nemířila na něho vůbec žádná střela.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Azevedo (Cormier, Pedan), 19. K. Petrov (Cormier, Jarullin), 38. K. Petrov (Cormier, Judin), 62. Fisenko (K. Petrov, Pedan) – 23. O'Neill (TS), 28. Regin (Joensuu, Lehtonen), 41. O'Neill (A. Grant, H. Ikonen)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Fazylzjanov, Jarullin, Ožiganov, Judin, Chenkel, Pedan, Ljamkin – K. Petrov, Cormier, Azevedo (A) – Zaripov (C), Galimov, Galijev – Voronkov, Osnovin, Fisenko – Frattin, Tkačjov (A), E. Galimov – M. Gluchov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (21. A. Niemi) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, Kivistö, Eronen, E. Räsänen – Oksanen, Kontiola, Mäenalanen – O'Neill, Norman, H. Ikonen – Myttynen, Regin (C), Savinainen – Anttila (A), M. Niemi, Joensuu.

    Rozhodčí: Bělov, Kulakov – Antonov, Strelcov

    Diváci: 6 361
    thejrc.org