Chabarovsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavl 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Jokerit 4:3 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 2:1 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 0:6 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 17.10.2019, 18:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:46:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VIT) – 0+1, čas na ledě – 22:09.

    Tomáš Hyka (CLJ) – 0+0, 4 střely na bránu, čas na ledě – 17:47.

    Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+0, 5 střel na bránu, 14 vyhraných buly (71,43%), 1 hit, čas na ledě – 17:54.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 30 – 23
    Trestné minuty: 6 – 6
    Vhazování: 20 – 27
    Zblokované střely: 17 – 6
    Hity: 16 – 19
     
    Je konec! V dnešním utkání nakonec vítězí domácí celek, který udržel své vedení Čeljabinsk se sice snažil smazat náskok soupeře, ale větší brankovou šanci si dlouho nemohl připravit. Svou jedinou branku v utkání vstřelili hosté až minutu a dvacet sekund před koncem. Jegor Fatějev dostal přihrávku na střed hřiště a neomylně se trefil pod horní tyčku. To už ale přišlo pozdě, takže Viťaz zvítězil o dva góly a bere z utkání dva body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hostující hokejisté to ještě zkouší bez gólmana!
    58:39 Jegor FATĚJEV - 3:1
     
    58:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor se nakonec v dnešním zápase prosazuje, ale nejspíše už bud pozdě. Domácí totiž vedou o dva góly minutu a půl před koncem. JEGOR FATĚJEV si najel na střed hřiště a neomylnou střelou trefil růžek u bližší tyčky. Ilja Ježov byl bez šance. Asistence: Sergej Těreščenko.
     
    58:01
    A tak se kotouče zmocnili zase domácí hokejisté. Dnes už nejspíše branku neuvidíme. Traktor se nemůže absolutně dostat k šanci, ani do tlaku.
     
    57:28
    Čeljabinsk má znovu kotouč na svých hokejkách, ale se svou akcí musel začít ze svého obranného pásma. Tu navíc začal tak, že poslal puk po mantinelu.
     
    57:02
    Dnešní utkání sleduje 3359 diváků.
     
    56:44
    Střely na branku: 30 – 22
     
    56:07
    Je vlastně vůbec otázkou, jestli to budou hostující hokejisté zkoušet bez gólmana. Prohrává totiž o tři branky a nemůže se dostat do žádného tlaku.
     
    55:30
    Jegor Fatějev zkoušel najít pasem přes dlouhou hokejku svého spoluhráče, ovšem přihrávka na něj byla zastavena. To je velká škoda pro Traktor.
     
    54:54
    Tomáš Hyka se snažil zastavit kotouč na útočné modré, ovšem byl v souboji a kotouč přejel čáru. Vypadá to, že o dnešním výherci je rozhodnuto.
     
    54:19
    Tak se Čeljabinsk dostal do útočné třetiny. Spíše však jen naháněl kotouč po mantinelu, takže Ilja Ježov se vůbec nemusel mít na nějakém pozoru.
     
    53:37
    Kotouč se nyní odrážel ve středním pásmu, až se nakonec dostal na hokejky domácího celku. Viťaz se dostal do útoku, ale bez nějakého efektu.
     
    52:40
    Alexandr Šarov se dostal ke kotouči na spodní straně kruhu. Pálil rovnou z první, ovšem jeho ránu Ilja Ježov vyrazil do rohu útočného pásma.
     
    52:25
    Daniil Pylenkov pálil od mantinelu, kdy posílal spíše přihrávku na teč. Ivan Fedotov však kotouč viděl, k teči nedošlo, a tak si připsal další zákrok.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Jormakka (Jeřábek, Makejev), 22. P. Černov, 31. Makejev (A. Sjomin, Švec-Rogovoj) – 59. Fatějev (S. Těreščenko)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Saprykin) – Jeřábek, Pylenkov, Jevsejenkov, V. Lajunen, Golovkov, Voronkov, Stasenko – A. Sjomin, Švec-Rogovoj, Makejev – Jo. Nättinen, Jormakka, M. Aaltonen – P. Černov, Laričev, Grebenščikov – N. Komarov, Arťuchin, Gončarov – Mojsejev.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Suchačov) – Virtanen, Menšikov, Sergijenko, Kalinin, Karpuchin, S. Těreščenko, Jasinskij – Hyka, Sedlák, Kručinin – Těrtyšnyj, An. Popov, Calof – Tridčikov, Karlin, Kosov – Šarov, Fatějev, Grišakov – Šolochov.

    Rozhodčí: Lavrentjev, Sidorenko – Zacharov, Sjusujev

    Diváci: 3359
    ocianews.com