K. Vary – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 5:2 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 0:2 (kon.)
konec
HC Litvínov
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
Rytíři Kladno
Pátek 18.10.2019, 17:00 • ZS Ivana Hlinky • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    36:33
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Chemici obrací skóre zápasu znovu ve svůj prospěch! Fišer na Novotného nevyzrál, ale z bezprostřední blízkosti dorážející JAKUB ŠARLINGER ano. Jeho střela prolétla mezi lapačkou a betonem brankáře. Asistence: Fišer.
     
    25:46
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Máme znovu vyrovnáno! Hávova přihrávka na Jindru byla pouze přibržděna, tak mohl litvínovský útočník přihrát na JAKUBA KROUPU. Jeho přízemní nához byl sražen jedním z obránců do protipohybu brankáře. Asistence: Jindra.
     
    22:40
    Kladno právě vstřelilo branku!

    Stačila jedna krásná kombinace a hosté jdou do vedení! Svůj třetí gól v zápase po přihrávce do prázdné branky střílí TOMÁŠ BERNAT. Asistence: Hašek.
     
    19:11
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A je znovu vyrovnáno! Hašek dostal puk na hůl TOMÁŠE BERNATA, který měl z pravého kruhu snadnou práci. Měl dost času a prostoru na zakončení skrz Zajíčkovu výstroj. Asistence: Hašek, Urban.
     
    11:45
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Svoboda vyslal do akce LUKÁŠE STEHLÍKA. Ten z levého kruhu natáhl a vrátil Litvínovu vedení. Asistence: Svoboda.
     
    11:35
    Kladno právě vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno! Filip protlačil kotouč před branku na dobře postaveného TOMÁŠE BERNATA, který přízemní střelou dostal kotouč do branky. Asistence: Filip, Sojka.
     
    06:08
    Litvínov právě vstřelil branku!

    JAROSLAV FIŠER vlétl s pukem do útočného pásma a ze spodní části pravého kruhu i s pomocí břevna překonal Novotného. Asistence: Dufek

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 7. Fišer (Dufek), 12. Stehlík (Svoboda), 26. Kroupa (Jindra), 37. Šarlinger (Fišer) – 12. Bernat (Filip, Sojka), 20. Bernat (Hašek, Urban), 23. Bernat (Hašek)


    HC Litvínov: Zajíček (Zelenka) – Bártek, Šubrt, Baláž, Kroupa, Jonák, Háva, Miškovič – Jindra, Kysela, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Šarlinger, Fišer, Dufek, Svoboda
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Staněk, Šmatlák, Zíka, Funk, Ticháček, Volráb – Klíma, Bernat, Šimek, Hašek, Sachr, Filip, Sojka, Urban, Rendl, Čermák, Bláha, Chrenka

    Rozhodčí: Sýkora – Frodl, Svoboda
    thejrc.org