K. Vary – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 2:0 (kon.) | Pardubice – Třinec 5:2 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 0:2 (kon.)
po s.n. (3:1)
Piráti Chomutov
3:2 (0:2, 2:0, 0:0 - 0:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 18.10.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Rozdílový nájezd proměnil už ve druhé sérii PETER LOBODOWSKI, který po přibrzdění před brankou provedl precizní blafák.
     
    4. série
    3:1
    Dospěl naznačil blafák, ale vystřelil na bližší tyč, takže ukončil rozstřel.
     
    2. série
    2:1
    Lobodowski před gólmanem přibrzdil a vystřihl povedený blafák.
     
    1. série
    1:1
    Koláček si vybral stejné řešení a výsledek je stejný.
     
    1. série
    0:1
    Pigl zvolil střelu a byl úspěšný.
     
    64:59
    Moc nechybělo a těsně před sirénou Motor rozhodl. Po Svachově objetí branky se k bekhendovému zakončení dostal Silný, proti jehož pokusu se Běhula stihl přesunout.
     
    57:11
    Pokud nebudou hosté vyloučeni, dohrají domácí normální hrací dobu v oslabení poté, co Janeček neunesl souboj u mantinelu a oplácel.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Janeček – trest ve hře, kopnutí). Trest odpyká Pech.
     
    56:19
    Obrovskou šanci spálil Masopust! Pigl vyhrál souboj u zadního mantinelu a posunul kotouč na brankoviště, kde byl úplně osamocený Masopust, jehož vychytal skvělý Běhula.
     
    50:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Šuráň – 2 min., vysoká hůl).
     
    47:36
    Liknavou domácí rozehrávku vystihl Schwartz, jenž po zajetí za branku před ní našel Doktora, jehož pokus vytěsnil Běhula mimo.
     
    47:14
    V témže čase si hostující střídačka vzala oddechový čas.
     
    43:12
    Veselý na vlastní modré vystihl rozehrávku Jihočechů, ovšem v první fázi z toho domácí nic nevytěžili. Až dobrým napadáním získal puk Koláček, který to v situaci dva na jednoho vzal na sebe, ovšem střelu z levé strany si Dvořák pohlídal.
     
    38:45
    Koláčkovu zadovku od zadního mantinelu si před brankou našel Prokop, jemuž však dnes snad není souzeno se trefit. Pravdou je, že tentokrát to měl nejtěžší, protože na něj dotíral obránce.
     
    35:49
    Velmi zajímavé akce na obou stranách. Nejprve Janeček vystihl na modré hostující rozehrávku a z pravého křídla posunul v situaci dva na jednoho před branku Prokopovi, který tváří v tvář Dvořákovi opět neuspěl. Na druhé straně byla nepříjemně sražena střela Silného. Běhula toho nejspíš moc neviděl, ale naštěstí pro domácí se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    33:09
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Svach – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pech.
     
    31:33
    Obrovská minula Pirátů v rozehrávce domácí nakonec nemrzela. Pigl mezi kruhy vystihl přihrávku a posunul dopředu na Krcha, který bekhendem jen i milimetry minul levou tyč Běhulovy branky.
     
    29:54
    Koláček opět ukázal cit pro přihrávku, když dostal puk mezi kruhy, ale posunul ho ještě doprava Veselému. Ten stál na brankové čáře a jeho pokus do odkryté branky jen prolétl brankovištěm do druhého rohu.
     
    27:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Hosté sice v oslabení dostali puk do středního pásma, ovšem Dani ho rychle zavezl zpět a posunul ho doleva Koláčkovi, který sice mohl střílet, ale neunáhlil se, položil si obránce přesně přihrál mezi kruhy JAKUBU ŠURÁŇOVI, jenž dával do odkryté branky. Asistence: Josef Koláček a Miroslav Dani.
     
    26:47
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Doktor – 2 min., držení).
     
    25:02
    Dvougólový náskok mohl Motoru vrátit Masopust, jenž byl sám mezi kruhy blízko branky, ovšem vylámal si zuby na Běhulovi, který předvedl parádní zákrok.
     
    24:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle bude hosty hodně mrzet. Jejich přečíslení zhatil parádním obranným zákrokem Šuráň, čímž vlastně založil gólovou akci. Veselý posunul ve středním písmu MIROSLAVU DANIMU, který z levého kruhu ranou na vzdálenější tyč snížil. Asistence: Jakub Veselý a Jakub Šuráň.
     
    22:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Veselý – 2 min., podrážení).
     
    17:16
    Snížení měl na holi opět Prokop, který si mezi kruhy našel puk vyražený po bekhendu Janečka z pravé strany. Domácí útočník ale jen vyprášil Dvořákovy betony.
     
    15:26
    Nepříjemný moment v obranném pásmu Motoru. Po souboji v rohu u mantinelu zůstal ležet na ledě Doktor, který měl nejspíš vyražený dech. Naštěstí odjel na střídačku po svých a vypadá to, že se mu nic vážnějšího nestalo.
     
    15:03
    Řezáč dostal přihrávku na brankoviště, kde se zakončení úplně nepovedlo, ale puk se odrazil od obránce směrem k Běhulovi, který si s neposedným kotoučem poradil.
     
    12:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po zakázaném uvolnění si puk za brankou našel Čížek a poslal ho mezi kruhy, kam si najel MICHAL SILNÝ, který ranou k tyči zvyšuje náskok Motoru. Asistence: Jakub Čížek a František Schwartz.
     
    11:46
    Hned z protiútoku jel sám na Dvořáka domácí Prokop, ale přestřelil.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jungvirt – 2 min., napadení).
     
    05:49
    Jihočeši se dostali do dalšího přečíslení. Situaci tři na jednoho, ale zastavila hokejka Běhuly, který vystihl přihrávku z pravé strany přes brankoviště a poslal puk do rohu.
     
    03:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychlý výpad Motoru zakončil úspěšně JAN JANOCH, který z první poslal za přesouvajícího se Běhulu Hrubcovu křižnou přihrávku z pravého kruhu. Asistence: Matouš Hrubec a Vojtěch Krcho.
     
    02:55
    Motor dobře napadal, z čehož vytěžil přečíslení dva na jednoho. Ryba přihrál doprava Matouškovi, jehož pokud o blafák zneškodnil Běhula, který odstavil ze hry i samotného hráče, neboť hůl domácí brankáře zůstala několik vteřin zaklíněná v brusli hostujícího útočníka. Domácí toho využili k protiakci, v níž střílel Popelka z levého kruhu jen do betonů Dvořáka.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 25. Dani (Veselý, Šuráň), 28. Šuráň (Koláček, Dani), rozh. náj. Lobodowski – 4. Janoch (Hrubec, Krcho), 13. Silný (Čížek, Schwartz)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Pigl (CEM)
    1:1   Koláček (CHM)
    2. série:
    1:1   Čížek (CEM)
    2:1   Lobodowski (CHM)
    3. série:
    2:1   Novák (CEM)
    2:1   Dani (CHM)
    4. série:
    2:1   Hrubec (CEM)
    3:1   Dospěl (CHM)


    Piráti Chomutov: Běhula (Petržílka) – Šuráň, Seemann, D. Zeman, J. Ludvík, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Jaroš, Veselý, Berčík, Janeček, Koláček, Lobodowski, Pech.
    HC Motor České Budějovice: Dvořák (D. Ludvík) – Najman, Hubata, Remta, Svach, Pavlát, Novák, Doktor – Matoušek, Řezáč, Pigl, Hrubec, Masopust, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho.

    Rozhodčí: Jaroš – Ondráček, Špůr
    bahis siteleri