Lipt. Mikuláš – Košice 2:4 (kon.) | Michalovce – MAC Budapešť 4:1 (kon.) | Poprad – Trenčín 2:3 (1:4 po s.n.)
Zvolen – Nitra 4:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:0 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:4 (0:0, 2:3, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 18.10.2019, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa zápas dohrávaného 12. kola Tipsport ligy, v ktorom MHK 32 Liptovský Mikuláš podľahol na domácom ľade HC Košice. Zápas sa skončil výsledkom 2:4.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:28:18)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Ešte jedna šanca Macíka, už to ale nič neznamená.
     
    59:28
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dávid Skokan – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    59:06
    Košice dali gól!
    Gôl do prázdnej bránky, BRANISLAV RAPÁČ prekorčuľoval cez ľadovú plochu a upravil na zrejme finálnych 4:2 pre Košice. Asistencie: Tomáš Slovák, Andrej Košarišťan.
     
    58:20
    Medzičasom začala plynúť predposledná minúta riadnej hracej doby. Skúšal to košický obranca Repe, ale neuspel. Oceliari budú chcieť ostať v blízkosti Zalivinovej bránky.
     
    57:30
    Liptáci sa stále nevedia dostať do situácií, ktoré by mohli priniesť vyrovnávajúci gól.
     
    55:45
    Príklep Rudolfa Hunu, gólové parametre ale nemal. Rovnaký hráč následne na buly usprel proti Daliborovi Bortňákovi.
     
    55:24
    Prebieha 56. minúta zápasu, Košice ho majú zatiaľ pod kontrolou. Je najvyšší čas na to, aby ešte domáci niečo vymysleli.
     
    53:45
    Rana Dalibora Botňáka mala preveriť Zalivinovu pozornosť. Nebola myslená zle, ale napokon nebol potrebný ani úspešný brankársky zákrok.
     
    52:15
    Stále pokračujeme za stavu 3:2 pre Košice. Snahu domácim uprieť rozhodne nemožno, no ak ešte chcú pomýšľať na bodový zápis, musia sa dostávať k častejšej streľbe.
     
    50:10
    David Růžička sa po košickej aktivite dostal k strele, no presne nenamieril. Ani tento puk nesmeroval medzi tri žrde Zalivinovej svätyne.
     
    50:00
    Sekundy plynú pomerne rýchlo, do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút. To je lepšou správou pre Košice, ktoré si stále držia jednogólový náskok.
     
    49:11
    Séria niekoľkých ďalších vhadzovaní v okolí bránky Alexandra Zalivina. Róbert Huna má dostatok skúseností na to, aby si s takýmito momentmi poradil.
     
    48:07
    Buly sa opakovalo, proti sebe sa postavili Uhrík s Rapáčom. Úspešnejší bol domáci hráč, preto má Mikuláš priestor na vystrelenie puku.
     
    48:04
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Sukeľ – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    47:19
    Oško vyhral buly proti Chovanovi, Liptovský Mikuláš sa pokúsi sformovať pred Andrejom Košarišťanom.
     
    46:37
    Kuraliho strela príklepom. Puk ale medzi tri žrde neletel. Liptáci potrebujú strieľať presnejšie, v opačnom prípade sa vyrovnania dočkajú len ťažko.
     
    45:40
    Košičania sa dobre bránia, puk letel niekoľkokrát cez všetky čiary.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 23. Sukeľ (Kriška), 30. Oško (Kriška, Vybiral) – 22. Haščák, 28. Repe, 38. Chovan (Majdan, Haščák), 60. Rapáč (Slovák, Košarišťan)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) — Petran, Cebák, Stehlík, Kurali, Mezovský, Roman, Droppa, Nemec — J. Sukeľ, Uhrík, Kriška — Ri. Huna, Lištiak, Macík — Vybiral, Oško, Ru. Huna — Haluška, Ró. Huna, Nechaj
    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek, Koch, Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan, Bezúch — Rapáč, Bortňák, Klhůfek — Suja, Vrábeľ, Jokeľ

    Rozhodčí: Baluška, Goga — Durmis, Beniač
    thejrc.org